Първоначално изпратено от simbad
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениетрябва да свикваме с новите цени, защо ручахме жабетата....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ботчо, боби не е брокер.
абе, новия немец нещо го нема.
пеше, виж да не е довел чаветата да ги окъпе на барата,..така де на занзибар.
- 6 Харесвания
Коментар
-
кешът под формата на фиатни пари си е в голяма степен вестници ... поне в последните години така го направиха централните банкери и политиците на глобално ниво.
голяма грешка е да се гледа на жилищните имоти като на ограничен в природата ресурс, а тук доста хора гледат на тях като на ресурс.
когато демографията е мега зле влагането от целокупния български народ в жилищни(!) имоти е просто отлагане на признаването на реалността.
хубавата земя особено на локация е ограничен ресурс и в този контекст част от жилищните имоти и парцелите за такова строителство са много ограничен ресурс, но това е много малка част от пазара и масовия 'инвеститор' кълве тухли за наемче да капе къде ли не...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеха ха и тиквата ще ти завиди на НАГЛИТЕ ЛЪЖИ. Как е гладно брокерастче, привижда ли ти се пържола?
абе, новия немец нещо го нема.
пеше, виж да не е довел чаветата да ги окъпе на барата,..така де на занзибар.Last edited by ratten; 30.04.2021, 10:26.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
А, браво, поставил си си диагноза. Аз само повтарям твоя оксиморон.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
Един приятел,инвестиционен банкер в Лондон ми беше казал-видиш ли тенденция-бягай.Аз това виждам.Всички склададжии и шофьори са се юрнали да купуват имоти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Последно - ще ни дават пари или ще ни ги вземат. Шизофренията яко те треска а?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тогава бягай
ако имаш нещо за развързване пускай го тънко и се спасявай
- 2 Харесвания
Коментар
-
Един приятел,инвестиционен банкер в Лондон ми беше казал-видиш ли тенденция-бягай.Аз това виждам.Всички склададжии и шофьори са се юрнали да купуват имоти.
- 3 Харесвания
Коментар
-
ако имаш нещо за развързване пускай го тънко и се спасявайпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Един приятел,инвестиционен банкер в Лондон ми беше казал-видиш ли тенденция-бягай.Аз това виждам.Всички склададжии и шофьори са се юрнали да купуват имоти.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да, кажи им го Боби, инфлацията е в ход, да не говорим какво готвят Топлофикациите в страната, от 14 до 80% поскъпване, и да не одобри енергийния регулатор тези предложения секирата пак ще е яка. Всичко поскъпва. Цените на имотите са високи в малки градове, дори извън 6-те уж с над 120 хил души. Не се публикува статистка просто. Нашите овчари чакат понижение в Сф. Това е слепота, нериемане на фактите, стремеж да надделее измислената икономичаска логика за демография, емиграция и ниски доходи на матряла. Това не е вярно първо, второ алтернативи за кеша почти няма. Както не бив
а да се набива всичко в имоти, така и не бива в акции или облигации....баси инвестицията е последната.
Доходността е променлива, тя зависи от нагласи, паричен ресурс, работни места и заетост, настроения, очаквания, а именно масите са овце, сега чакат масите да ,,инвестират" в автомобили, телефони и подобни дивайси безполезни играчки, телевизори и техника, да отръскат крушата и ще го изненадат неприятно. Възстановяването не се публикува, но....защо непродадени имоти все държат цени на възлови локации, че и в гетата откровено казано. Няма симптоми на необходимост от чистене. Кешът е без алтернатива.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ще влезеш в Еврозоната ама друг път,както се казваше в един български филм.Дефицита се очертава на 5% тази година.Според прогнозите догодина повече.Намирисва на дългова спирала.EU след Гърция много ще внимава кого приема.Ти хвалбите на Боко не ги слушай.То о Станишев разправяше,че у нас криза не може да има.
Ще го направят заради тях самите. Ние сме малък пазар и инвестициите у нас няма да са за нашия консуматор - колкото 2/3 Париж. Целта е друга, разширяване на ЕЗ, много тонове хартия се напечата, ако така върви един ден и Албания и Сърбия ще приемат.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар