Първоначално изпратено от pwise
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеДжонката го няма и големите пари изчезнаха от темата.
Тук таме некой социално слаб коментира по нещо.
Ето харесах му една къщичка да си почива лятото, ей сега за 2 минути - https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6fwcxx&f1=1
Все пак е редно някъде лятото да се положи уморен кокал от натоварения живот и постоянните пътувания между двете вили в Априлци, двата апартаметна във Вазоз, ЮАР, Азия, обученията на нов персонал и пускането на прахосмукачка в квартирата под леглото а.к.а. сървърното.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
И аз ли станах брокер?Last edited by X_Y; 04.03.2021, 09:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
Щом подрепяш високите цени -ДА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеВижте например този убавец ,известен форумник към онова време какво е написал преди 9 години:
9 ГОДИНИ след това, продължава да си стои непокътнат 99, 9% от сградния фонд в страната..
Я го питайте пък този ,също много популярен перонджия, дали след 9 години чакане, е закупил нещо:
И КЪМ ДНЕШНА ДАТА КОЛКО АБСУРДНО ЗВУЧИ ТОВА:
25.03.2011, 21:46
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
това ли е новата тема в която
сте се събрали всички нуждаещи се
от апартамент в София.
или ако може по така в центъра евентуално
нещо за 200 на квадрат........
200 е много. Смятам ги към 150 евро, обзаведено и ЧЗП.
Как мислиш? Достижимо ли е?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomegaВнимавайте като купувате физическо злато че навсякъде има фалшификати. Възможно е дори и при големите дилъри и в банките да има. Настоявайте всичко да се провери с XRF машина пред вас! Външните тестове с киселина и тегло/обем не важат! Особено по големите кюлчета много добре ги фалшифицират. Правят ги от волфрам и отгоре позлатени с чисто злато което е не повече от 5% от общото тегло. На външен вид са идентични с оригинала и минават всички тестове с изключение на ренгена. Дори и на опаковките всичко е 1:1 и серийните номера са истински.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ти на без козчо не му обяснявай, той това много добре го знае.
тревогите са преди това, дали хазяина няма да промуши под вратата новото споразумение.
плаща месеца и се успокоява....до следващия път.
Имах друго предвид.
Коментар
-
ОББ но те притежават секция от сграда, не знам инвеститора ли го е закъсал и защо е тяхно. Техните имоти не са излизали на ЧСИ.
https://ubb.imot.bg/
Коментар
-
банките не могат да продават преди ЧСИ само когато иде реч за ипотека на физ. лице, но фирмените задължения са друга боза и там банката може да си продава както ще. При физ. лица врътката е друга.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
мерси.
срещал съм и преди мнения тук, че банките продават преди чси,
но по спомени банките не могат да продават сами ипотекирано имущество.
Коментар
-
мерси.
но по спомени банките не могат да продават сами ипотекирано имущество.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ново двайсе. Брокер се изненадва че е станал брокер. Голям отпор на амбразурата. Да не са ви сложили в борба на глада и часовника тиктака да се изпишат максимално небивалици?
А това, че съм анонимен не означава, че пиша врели-некипели. Eто ти едно скрииншотче да се гърчиш, че не си познал пак кой е брокер.
То пък в тоя смотан форум една снимка не може да качи човек и да се вижда - https://i.imgur.com/nBDbRs6.png
Коментар
-
виж ся, времето на наемателите идва на всяко 1-во число на месеца.
тревогите са преди това, дали хазяина няма да промуши под вратата новото споразумение.
плаща месеца и се успокоява....до следващия път.препоръка е
Коментар
-
ОББ но те притежават секция от сграда, не знам инвеститора ли го е закъсал и защо е тяхно. Техните имоти не са излизали на ЧСИ.
но по спомени банките не могат да продават сами ипотекирано имущество.препоръка е
Коментар
Коментар