If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Къв минус бе Крети ? Ти ко си пил се чудя. Признавам не е Тесла, но от последните ми покупки квото съм платил до сегашните НЕ офертни цени, а от РЕАЛНА сделка разликата е между 100 и 150% За 4-5 години не е зле и като добавиш че съм живял в тези имоти....
Да ти го обясня аритметично, ако не бях ги купил сега с парите вместо 10 щях да взема 4, вместо 5 -2 , вместо 3 - 1 и т.н. И то ако подобен имот излезе на пазара , а то не излиза ! Не е като 100-годишни страноприемници дето се предлагат в милион копия....
Дреме ми за наема-рои / ако има добре/, но тва че спасих кеша / можеше и по-добре, да купя повече без да довършвам/ е топ печалба за размера на която дори не допусках че е възможно като обмислях нещата 2015-16....
Преизпълнен план Крети...., :-)
Айде 150%, да не се бъркаш и да са 250%, като си почнал хахахаха
Затова си на минус и ще стискаш още малко, пък после потоп.
Къв минус бе Крети ? Ти ко си пил се чудя. Признавам не е Тесла, но от последните ми покупки квото съм платил до сегашните НЕ офертни цени, а от РЕАЛНА сделка разликата е между 100 и 150% За 4-5 години не е зле и като добавиш че съм живял в тези имоти....
Да ти го обясня аритметично, ако не бях ги купил сега с парите вместо 10 щях да взема 4, вместо 5 -2 , вместо 3 - 1 и т.н. И то ако подобен имот излезе на пазара , а то не излиза ! Не е като 100-годишни страноприемници дето се предлагат в милион копия....
Дреме ми за наема-рои / ако има добре/, но тва че спасих кеша / можеше и по-добре, да купя повече без да довършвам/ е топ печалба за размера на която дори не допусках че е възможно като обмислях нещата 2015-16....
Преизпълнен план Крети...., :-)
Чакай сега, по-рано разказваше как изкарваш 6-цифрени суми на месец, а сега се хвалиш със стаичките в страноприемницата, отделно броиш годините до пенсия.
Рои-то ме интересува само да покрива инфлацията. Ако исках да е макс в София и Ратко ще си спомни сигурно още преди години писах, че Люлин е мястото....., като Митето....,но други неща ме интересуват повече и освен това не мога да менажирам 20-30 маломерки в Люлин / и тип наематели/....или да пера чаршафите на афрогерманци....затва малко Рои ама от сърце :-)
Затова си на минус и ще стискаш още малко, пък после потоп.
Песи, допускам и донякъде съм убеден ще има бурно възстановяване, кешът е баят, ще се влее в нов модел. Натискът е спекулативен. Ще станем свидетели на инфлация, по-високи доходи които няма да я изпреварят обаче, наемите ще са ниски на тези нива които бяха.
Кеш има, ама не в Б-стан. Тамошният си го изнесоха вече - само дългове имате сега хахахахаха
Не съм купувал имоти , за да ги продавам после. Нали не забравяш , че има едни 10-ина % транзакционни разходи и това прави спекулата с имоти изгодна само за брокери, нотариуси и държавата.... Купува се.... и до бетон....:-)
Гледай каква работа само - няма ПЧИ / требат ли ни въобще/ , няма емигрантски пари , а следва 30К миграция на плюс, банки и наличен кеш който не моат да го съберат буркани и трезори, цените на имотите рЪСТят с темпове невиждани от 2006-7 / не знам дали е за добро/ Та чакам стихването.... да купя, но май само ще си чакам....
Кретенчо от Ловеч не схваща че купува това поколение, а продава другото, че и следващото, и то ако се налага.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Рои-то ме интересува само да покрива инфлацията. Ако исках да е макс в София и Ратко ще си спомни сигурно още преди години писах, че Люлин е мястото....., като Митето....,но други неща ме интересуват повече и освен това не мога да менажирам 20-30 маломерки в Люлин / и тип наематели/....или да пера чаршафите на афрогерманци....затва малко Рои ама от сърце :-)
Песи, допускам и донякъде съм убеден ще има бурно възстановяване, кешът е баят, ще се влее в нов модел. Натискът е спекулативен. Ще станем свидетели на инфлация, по-високи доходи които няма да я изпреварят обаче, наемите ще са ниски на тези нива които бяха.
Моя близка живееща в чужбина отдава боксониерка 33 кв. на Патриарха за 350 лв., без да е лукс и до сега не е оставало празно. 350 за тристаен звучи странно.
Човекът явно е ларж!
Коментар