Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
кои банки пращат оферти и прескачат чст-то?
може и на лично
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Там (катарино) беше 35лв олинклузив (че не съм ходил 5-6 години) без пиенето - носиш си. В балкан джуел е 30 кинта СТАЯТА. Идеално за секс туризъм.
Колко уикенда трябва да ходиш че да избиеш 50к+€?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеТука е прав банскалията - българи купуват каквото има. Сносните имоти изчезват бързо и ги няма, иначе плява има колкото ти душа иска ако искаш да си хвърлиш парите на вятъра. Имаше 1-2 хубави южни предложения и заминаха за 1-2 седмици. На 1-ви февруари ми пратиха оферта от една банка, харесахме си 7-8 за огледи, на 12-ти докато се наканим вече бяха останали само 3-4 и даже не ги гледах. Поне банката каза, че са капарирани - колко е истина не мога да кажа.
може и на личноLast edited by ratten; 03.03.2021, 22:38.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=megamind;n3726538]Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Изгладнели върли ЧСИ-та точат ножове и потриват ръчички. Открива се ловния сезон за хазяи, брокита
Хахаха' къде пък и хазяите ги прати на ЧСИ?. Впрочем ' през миналата криза никой нулевак не купи от ЧСИ. Само ухапания 4i4o гледаше един гараж на 10км. от дома му' ама и той не купипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеАз съм от понижителите - тоест вярвам, че цените е логично да паднат тази година в големите градове, но просто не го виждам още това падане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Тва катарино е такъв голям кор, не разбирам защо някой би си купил имот там. За почивка е идеално, за живеене и инвестиция - безумие. Както и отстаналите коптори около голфа.
Иначе в Банско малко са се вдигнали цените, но пак има ставащи неща за по 400-450-500(повече от това за Банско е безумие), естествено има някакви които са си повярвали и ще продават с години на 700+
Проблема е че няма читави предложения.
Колко уикенда трябва да ходиш че да избиеш 50к+€?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
И аз ли станах брокер?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
Лошото е, че и чужденците още стискат и не продават. Ей ги на доста от тях пък се заселиха и за постоянно. Има предлагане - плява. Ацените на сносните достигнаха цените в София. Ето:
София https://m.imot.bg/details/1i161202202093005
и Катарино https://m.imot.bg/details/1j154876452037924
Иначе в Банско малко са се вдигнали цените, но пак има ставащи неща за по 400-450-500(повече от това за Банско е безумие), естествено има някакви които са си повярвали и ще продават с години на 700+
Проблема е че няма читави предложения.
Коментар
-
И аз ли станах брокер?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
А като каза 30% за миналата година помниш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнениеБря бря, за 1 час всички брокита се изредиха като по команда пуснаха живописни творби за познати дето хем са купили, хем пак ще купуват, растящи наеми, капарирани имоти на свършване и как ЧСИ-тата вдигали цените. Все най-клишираните брокерски опорки. Даже по 5 минути не се изчакаха поне малко правдоподобно да изглежда. Няма срам в тая професия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
Не съм брокер чадо. Наричайки ме броки, едва ли ще ти помогне да се сдобиеш с имот или да свалиш цените. Както казах +30% за тази година и при наемите. (бъди добър наемател!)
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар