IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
    Каки, Маки, рядко по темата...а темата е:
    Неочакван имотен бум по Черноморието, ето какво се случва - блиц.бг

Хареса ми нещо от Гигов в "политика". Гледам също така, че, ако аз, Лева, Попа и Дъри не пишем по темата, оснабрюкския комплексиран кавал с четирите му ника: redcretin, orthodox, nordwest и беден брокер спира да троли. Ако, наистина има корелация, аз ще спра да пиша...и без това имам имоти за подобрения, а тренда е ясен и няма какво да кажа повече засега.
    Ама Джони каза че са ми скапани имотите и да ги разкарам. Само Докторска ми бил читав. Може би, само че точно останалите ми носят рента безотказно вече 5 години единия от първите и 2 години последния. А ако река да продавам ще го сторя за 5 дена.
    Last edited by bulgarian lev; 06.05.2021, 13:22.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Честит имен ден на именНиците,
      Merci. Кой тук гледаше из Турция - че и аз почнах?

Коментар

• Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнение
        Вчера гледах едно ТВ предаване за бизнес и икономика, та там казаха, че покачването на цените на имотите от началото на годината е 17%. (ФАКТ, а още не сме дори в средата на годината). По-интересното е какво ще стане с цените през есента когато традиционно се купуват най-много имоти? Арменския поп на който му наложиха перманентен бан ще вземе да се окаже отново точен с прогнозата си с +30%.
        Положението на терен е НОГО лошо....сичко скъпо....., а норода богат, или поне повече от нас селските келнери..... но за всяко нещо както знаем си има причина....
        https://business.dir.bg/ikonomika/na...ki-pandemiyata
        Добре, че е кризата, юе без неч доходите щяха да растат по 20% + на година.... А инфлацията е още по-яка....

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Най накрая нещо читаво по темата с каките от тебе. Сагласен съм но, въпросЪт е как със една над 30г възраст жена може да стане семейство и да има климат за нормално възпитаване на децата !!!
          ПП За любовта не си прав, винаги я има просто инстинкта след 30 е много силен и мозЪка вече е изключително ошлайФан ,при женските индивиди ,при мъжките тепърва нещо почва да работи уж. Прави ми впечатление че много моми над 30 г говорят за интереси а мномо момЦи над 30г говорят за любов ! Съвремено джендърство !
          +1

Честит имен ден на имениците,

Коментар

що питаш искаш да те съветвам нещо за твоите несгоди ли ?! нямам опит в таз посока за съжаление ,но забелязвам,че тука се заформя клуб на Джендъра форумен герой мЕлионер .
            м, добре тогава.
            дръж правата страна, че ставаме малцинство.
            препоръка е

Коментар

• Вчера гледах едно ТВ предаване за бизнес и икономика, та там казаха, че покачването на цените на имотите от началото на годината е 17%. (ФАКТ, а още не сме дори в средата на годината). По-интересното е какво ще стане с цените през есента когато традиционно се купуват най-много имоти? Арменския поп на който му наложиха перманентен бан ще вземе да се окаже отново точен с прогнозата си с +30%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Печелят банките, аз губя
                Така е

Коментар

Пиян съм, ако си мисля, че ще спечеля от банките.
                  Прав си

Коментар

Печелят банките не, твоите господари, къде си тръгнал и ти да пИчелиш.
                    Твоите господари са емитиращите акции

Коментар

Пиян е и си мисли, че банките работят за него.
                      Ти си перманентно пиян, ако си мислиш, че ще спечелиш от акциите на другите

Коментар

Обърни се към Тишо, банките не са ти близки, нямаш нищо там

Коментар

НЕ се ли умори от тази простотия дето лееш бре ?! или пърцуцата свърши ?
                          Пиян е и си мисли, че банките работят за него.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Верваш ли си селски? Явно повече от 10 години се побъркваш от яд и безсилна злоба към хората, които печелим от имоти на ЛОКАЦИЯ , докато ти си пропиля безмисления и празен живот да се бориш с емитентите...ами ние не сме ти виновни, че си си пропилял живота, оправяй се сам и се оправдавай пред жена си както можеш...нещастник...

Коментар

що питаш искаш да те съветвам нещо за твоите несгоди ли ?! нямам опит в таз посока за съжаление ,но забелязвам,че тука се заформя клуб на Джендъра форумен герой мЕлионер .
                              Ти си доказан джендър. Шампионът по културизъм ....Тихомире, ти ли си бре?
                              https://webcafe.bg/zhalt-karton/rode...ana-zhena.html

Ратко, виждаш ли кои са другите три ника: БАЦЕ, Пачангата и корективния...нямам думи...
                              Last edited by 13ADROL; 06.05.2021, 01:22.

Коментар

НЕ се ли умори от тази простотия дето лееш бре ?! или пърцуцата свърши ?
                                Ти кой точно беше? Този на когото белото не ти е по джоба и мина на кафяво ли? С теб не се сещам да съм влизал в диалог..или забрави комарджийския си ник и се включи там където не ти беше работата...нарк......н

Коментар

Working...
                                X