Първоначално изпратено от seeker33
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
я дай да ги видя тия цени.
да не се окаже, че са за долен дъбник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от seeker33 Разгледай мнениеЩе взема да инвестирам на Лаго ди Лугано. Студия 60м2 за 20к. За 100к може да си вземеш 3стаен с гледка към езерото.
да не се окаже, че са за долен дъбник.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Don 0815 Разгледай мнение
Сигурно много от тях с радост биха се отървали и на -40%, но няма търсене на проблемни имоти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Питай Венко той е специалиста.Я у Папурково не стъпям.За мен тва е панелно телефонджийско гето.Един краен квартал осран до краен предел
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Края на 2019 имах оферта с 0.30 евро без ДДС. Ето за сверка и цената.
Поддръжка 0,30 евро без ДДС изглежда ОК.
Това, което ми предлагат също изглежда добре сравнене с цената по твоята оферта. Да видим колко бързо ще успея да го развържа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнениеНякой има ли мнение за комплекс Аркадия? Предлагат ми един тристаен не последен и не първи етаж на малко под 700 евра/м2. Не съм фен на ливадите, но за инвестиция мисля, че е добра оферта. Само засега не знам каква е таксата обслужване, ако вземе че остане по-дълго мой.
Двустаен апартамент №117, находящ се във вход «Д» на 4-ти етаж, кота +8,55м., със застроена площ от 69,40 кв.м., а с прилежащите общи части на площ от 82,50 кв.м. , състоящ се от: коридор, дневна, спалня, баня с тоалетна и балкон с изложение изцяло юг
Цена на имота: 78 375 €Last edited by xshell; 14.03.2021, 16:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Питай Венко той е специалиста.Я у Папурково не стъпям.За мен тва е панелно телефонджийско гето.Един краен квартал осран до краен пределпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от seeker33 Разгледай мнениеКажете как се отдава в Младост 4 при положение, че има в момента 100 бр двустайни за отдаване под наем.
Какъв е смисъла да се инвестира?
То тепърва и новите блокчета срещу Бизнес парка ще се включат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
От друга страна кеша трябва да намери пристан някъде, и имотите са един от основните кейове.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от seeker33 Разгледай мнениеКажете как се отдава в Младост 4 при положение, че има в момента 100 бр двустайни за отдаване под наем.
Какъв е смисъла да се инвестира?
То тепърва и новите блокчета срещу Бизнес парка ще се включат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Аз съм понижител, но не съм в обувките на купувачите от Нове Хоумс.
Ти си повишител, оферирай някой собственик и след две години ще продадеш на +80%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
За дреболиии се заяждаш. Аз само чакам да махнат пералнята от кухнята и да ми направят отделно перално/сушилно и една стаичка - гардероб и директно капарирам! Другите проблеми ще ги преглътна.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар