IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kot_dodi Разгледай мнение

Направи "големи пари" в чужбина .... и ела и купи.
    1. Кой инвеститор/строител ще си продаде партерния голям магазин ??? като може да взима сериозна сума от Банка или Верига ...
    2. Дори и да продаде подобен имот, как точни ти `честни ми приятелю` ще се доредиш до него

У курупцията сме ...
    Котчо, както ти казах млад си и не са ти ясни нещата как се случват в ритейл сегмента.... Налучкваш по нещо за друго няма нищо общо и така....
    Да уточня - от двайсетина години не съм се занимавал с проблематиката, но едва ли се е променила много....Има стандартен път навсякъде по света....
    Съсредоточи се най-добре върху забавлението от цените на жил имотите, че на мен не ми е до забавление , а ми се реве направо поради ''умното'' ми диверсифициране, което бях направил в очакване на гоУемото Мяу....по-малко риск = по-малко пари в случая :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

То и да те оставят да купиш подобен имот имаш ли парите или можеш ли да предложиш обеспечение на банката за такава сума?
      Направи "големи пари" в чужбина .... и ела и купи.
      1. Кой инвеститор/строител ще си продаде партерния голям магазин ??? като може да взима сериозна сума от Банка или Верига ...
      2. Дори и да продаде подобен имот, как точни ти `честни ми приятелю` ще се доредиш до него

У курупцията сме ...

Коментар

мда бе, аз не парадирам, че знам всичко. Ама ... Ако си честен, кой ще те остави да купиш подобен имот както казах. Дори да искаш. Знам от какви хора са купени имотите където се помещават Била, Кауфланд и Лидъл в моето градче. Или са строителни предприемачи или схемаджии (от тъмните)
        То и да те оставят да купиш подобен имот имаш ли парите или можеш ли да предложиш обеспечение на банката за такава сума?

Коментар

Не бе наистина съм нов. Е, писал съм и преди 6 месеца и преди 3. На периоди съм. Когато проверя цените на жилищата и се забавлявам. И коментирам малко тук.
          приятни забавления тогава.
          препоръка е

Коментар

• Да сумаризирам последните няколко страници:

Цените на имотите в София ще вървят само нагоре
            Цените на имотите в София не се влияят от макроикономически фактори, нито от пазарните принципи
            Софийският имотен пазар има същият потенциал като Хонк Конг, Лондон, Ню Йорк, Токио, Лондон, Париж и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

понижителските никове като правило са нови.
              но знаят наизуст имотните форуми отпреди 10 години.
              Не бе наистина съм нов. Е, писал съм и преди 6 месеца и преди 3. На периоди съм. Когато проверя цените на жилищата и се забавлявам. И коментирам малко тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Малък е както написа и много филми гледа, ама реалността не е като в тях....:-)
                мда бе, аз не парадирам, че знам всичко. Ама ... Ако си честен, кой ще те остави да купиш подобен имот както казах. Дори да искаш. Знам от какви хора са купени имотите където се помещават Била, Кауфланд и Лидъл в моето градче. Или са строителни предприемачи или схемаджии (от тъмните)

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Попитах, защото си нов ник,
                  понижителските никове като правило са нови.
                  но знаят наизуст имотните форуми отпреди 10 години.
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram

какъв Асен те гони тебе
                    станчето е купата
                    Не мислиш ли, че Лордиевич е разбрал доста преди арменското ти мозъче да загрее? :-))

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Кой те излъга че бизнес имотите са панацея- виждал ли си каква част от офисите и магазините стоят празни заради ковида? А за банките тенденцията е съкращаване на служители и офиси и насочване на клиента към електронно банкиране, при хранителните вериги също си строят повечето обекти вместо да наемат. Истината е, че с честен труд лесно няма- всичко се постига с много кръв пот и сълзи, както е казал Чърчил навремето, независимо в каква сфера работиш
                      Малък е както написа и много филми гледа, ама реалността не е като в тях....:-)

Коментар

Искат да са рентиери бате. Нищо да не произвеждат и да ходят на почивки и да си веят *** по цял ден. Няма лошо. Ама това с апартаментчета не се постига ... или бая по-трудно. Трябва да имаш много. Цаката е да имаш бизнес имот, тогава си рентиер. Ама тез работи дори да искаш да искаш да ги купиш за над себестойността..., НЯМА КОЙ ДА ТИ ДАДЕ. На новата кооперация, кой ще ти даде да купиш партерното голяма помещение, където може да дойде примерно банка или голяма хранителна верига. . Заравяйте си парите в кутийки и си свиркайте заблудени. Най-важното е да сме щастливи и живи и здрави нали
                        Кой те излъга че бизнес имотите са панацея- виждал ли си каква част от офисите и магазините стоят празни заради ковида? А за банките тенденцията е съкращаване на служители и офиси и насочване на клиента към електронно банкиране, при хранителните вериги също си строят повечето обекти вместо да наемат. Истината е, че с честен труд лесно няма- всичко се постига с много кръв пот и сълзи, както е казал Чърчил навремето, независимо в каква сфера работиш

Коментар

малък съм
                          Попитах, защото си нов ник,

Коментар

Ти кой набор си, пич?
                            Сваляш ли го?

Коментар

Ти кой набор си, пич?
                              малък съм

Коментар

Искат да са рентиери бате. Нищо да не произвеждат и да ходят на почивки и да си веят *** по цял ден. Няма лошо. Ама това с апартаментчета не се постига ... или бая по-трудно. Трябва да имаш много. Цаката е да имаш бизнес имот, тогава си рентиер. Ама тез работи дори да искаш да искаш да ги купиш за над себестойността..., НЯМА КОЙ ДА ТИ ДАДЕ. На новата кооперация, кой ще ти даде да купиш партерното голяма помещение, където може да дойде примерно банка или голяма хранителна верига. . Заравяйте си парите в кутийки и си свиркайте заблудени. Най-важното е да сме щастливи и живи и здрави нали
                                тия тук нямат какво да рентват
                                пишат глупости и развиват сюжети в полза
                                на брокерски агенции за стотинки.
                                някой от тях
                                даже няма и как да си веят ***
                                защото ги клъцнаха при новата реинкарнация

нали колежке Станчова

Коментар

Working...
                                X