If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Голф идеята беше смело и безумно решение. Само частното летище до Балчик не е достатъчно за подобен проект. Трябва сериозна инфраструктура и инвестиции за да дойдат мастери да играят голф там.
Няма да го "съживят" понеже е мъртъв, т.е сринат е до основи.
Голф идеята беше смело и безумно решение. Само частното летище до Балчик не е достатъчно за подобен проект. Трябва сериозна инфраструктура и инвестиции за да дойдат мастери да играят голф там.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Благодаря Уни. Хубаво е да се развива град в който съм инвестирал За да се преместя там за постоянно, обаче трябва да получа поне едно от двете условия: 5 циф месечен доход или 6 циф в бързо ликвидни активи. Другото, което ме спира е, че съм замислил Гранде проект близо до София.
Около Кремиковци? Да те предупредя Дамбовците не обичат конкуренция.....
и да има - реално нямаш нищо.. особено ако е прецакано изначало, земя-право на строеж и тн
възможно най-кофти сценарият е когато фалира инвеститор, но вече има продадено на зелено, без прехвърляне на земята и тн и тн..
в подобни комплекси дали 1000 или 10000 или 100000 .. няма значение... все ще имаш е това от картинката ..
Доколкото си спомям къщите бяха по 1000 лв, а обявата беше от чси "за ликвидация" (т.е за матрЯл), качих я тук, но само Ратко беше и обърнал внимание, ако той има спомени нека допълни.
П.С не ми се рови из форума, беше преди 2-3 год.
то 'мега' голфа до Балчик фалира и се разпродава тънкана,а такъв комплекс в нивята.. кога ще го съживят....няма да е скоро.
в друга руска 'крепост' Поморие също имаше драми.. въобще този хайп с русите приключи. Да има такива, които са се установили, но те са по-скоро спасили се от режима там,а нови сложно и от доста време парите им отиват към Турция и Дубай. Всъщност те съживиха пазара на НИ при комшийте, че чак се чудят как да ги ограничат...
И то така феерично приключи. Имам едни познати - руснаци, дойдоха тук, построиха хотел, уж да преперат парите, но така ги изпраха, че парите ги няма. Съкратиха всички и сега сами чистят мизериите на гостите. Рускинята - мадама, само по козметици ходеше, гледам мъкне чували с пране в жегата.
то 'мега' голфа до Балчик фалира и се разпродава тънкана,а такъв комплекс в нивята.. кога ще го съживят....няма да е скоро.
в друга руска 'крепост' Поморие също имаше драми.. въобще този хайп с русите приключи. Да има такива, които са се установили, но те са по-скоро спасили се от режима там,а нови сложно и от доста време парите им отиват към Турция и Дубай. Всъщност те съживиха пазара на НИ при комшийте, че чак се чудят как да ги ограничат...
Няма да го "съживят" понеже е мъртъв, т.е сринат е до основи.
Коментар