Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
захлюпвай!
но не му виждам наемателите нещо.
те на плочки и без кухня ли живеят
тоя само на полски гастери може да го даваш
ще се скъсаш от пране
Това саксонско село е тотална идилия. Няма и чернилки там, понеже жителите са нацисти.
Забележи, че е тристаен, кухня отделно, мазе отделно, паркомясто отделно. 59 квадрата.
Ако беше Гоце Делчев, щяха брокерастите да са написали, че е четиристаен поне 130 квадрата. Излиза по-евтино на квадрат и от апартамент в Бяла Слатина. На собственика явно не му се пътуват 500 километра дотам, за да си прибира наема всеки месец и затова го продава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Как във цял свят може а тука не може?
Как при бай тошо как можеше?
Във всеки НОВ ГРАД, квартал детска градина и училище. И на ХИЛЯДИ места няма ни един провал. Нито един едничък ...
Ония комунисти извънземни ли са били?
Със свръх способности?
Тези са крадци и некадърници
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Аз друг съм си избрал, с още 16 години договор нает 33 бинки, 350 наем. Ще го купя с пари, изкарани за последните 3 седмици - ми ей ти ранно пенсиониране с добра БГ пенсия, направено за 20 ДНИ. Вие си работете като камили по 40 ГОДИНИ, не ми пречите. Има и стаи в хотели за продан - с добра репутация по букинг-сайтовете. Не в Бамбинистан, а в цивилизацията.
И верно, като не знаеш езика поне питай некой местен. Нема ли некой немец с българскиLast edited by bulgarian lev; 08.06.2021, 23:57.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Няма нужда, в момента е ден - година храни Работи, не се мотай там, рая.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Знам че няма да разбереш. Ти и гарантирани лихвени проценти не разбираш, нормално.
някакъв кенеф за около 33к Е е нает 16 год напред за 350е, така ли?
и не може да бараш наема, като ...абе ти да не бъркаш фиксирани с гарантирани
като фиксирания лихвен %
начи с тоя гугъл хром ще го совнеш като бибе курешка, докато се усетишпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
това нещо не го разбрах
продава се а е нает с договор за 16 години напред?
гугъл преводач ли ползваш като ги четеш обявите
така ще ти го натътрузят, че лева оперативно не може да ти го извади
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Досрамя те да пишеш за евтин кредит, сега мина на бинки за три седмици. Евала, но нивото ти е смърди, подготвяш ли се да не гъбосваш? Хахаха, убавец
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Всичко изброено се подобрява, а решението изцяло за няколко години е възможно с да речем 3-ни данъци.... като Европейските. Съгласен ли си да ги плащаш ?
Нали разбираш, че за да получиш трябва да дадеш първо.... Парите принципно не никнат във въздуха.... освен понякога...Last edited by pa4anga; 08.06.2021, 23:30.
- 1 like
Коментар
-
Аз друг съм си избрал, с още 16 години договор нает 33 бинки, 350 наем. Ще го купя с пари, изкарани за последните 3 седмици - ми ей ти ранно пенсиониране с добра БГ пенсия, направено за 20 ДНИ. Вие си работете като камили по 40 ГОДИНИ, не ми пречите. Има и стаи в хотели за продан - с добра репутация по букинг-сайтовете. Не в Бамбинистан, а в цивилизацията.
продава се а е нает с договор за 16 години напред?
гугъл преводач ли ползваш като ги четеш обявите
така ще ти го натътрузят, че лева оперативно не може да ти го извадипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Аз друг съм си избрал, с още 16 години договор нает 33 бинки, 350 наем. Ще го купя с пари, изкарани за последните 3 седмици - ми ей ти ранно пенсиониране с добра БГ пенсия, направено за 20 ДНИ. Вие си работете като камили по 40 ГОДИНИ, не ми пречите. Има и стаи в хотели за продан - с добра репутация по букинг-сайтовете. Не в Бамбинистан, а в цивилизацията.Last edited by bulgarian lev; 08.06.2021, 23:31.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Да не си се натровил с препарат докато търкаш сервизните помещения?
- 1 like
Коментар
-
захлюпвай!
но не му виждам наемателите нещо.
те на плочки и без кухня ли живеят
тоя само на полски гастери може да го даваш
ще се скъсаш от пране
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Не знаех че и при каруците имало S класа...Та каруцата е пред хана а коня зад ханаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Как във цял свят може а тука не може?
Как при бай тошо как можеше?
Във всеки НОВ ГРАД, квартал детска градина и училище. И на ХИЛЯДИ места няма ни един провал. Нито един едничък ...
Ония комунисти извънземни ли са били?
Със свръх способности?
Тези са крадци и некадърници
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар