IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Можеше щото комунетата не давахте хората свободно да се заселват в София. Затова стигаха местата в детските градини. То и сега за това си мечтаете - нечовешки данъци за повече имоти или високи доходи, национализация, тормоз върху всеки способен и работлив.
    Бонке, купи ли вече поне един апартамент по 3000 Евра квадрата? Цените се качват, ти до 7 имаш да ги докарваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

захлюпвай!
      но не му виждам наемателите нещо.
      те на плочки и без кухня ли живеят
      тоя само на полски гастери може да го даваш
      ще се скъсаш от пране

Това саксонско село е тотална идилия. Няма и чернилки там, понеже жителите са нацисти.

Забележи, че е тристаен, кухня отделно, мазе отделно, паркомясто отделно. 59 квадрата.
      Ако беше Гоце Делчев, щяха брокерастите да са написали, че е четиристаен поне 130 квадрата. Излиза по-евтино на квадрат и от апартамент в Бяла Слатина. На собственика явно не му се пътуват 500 километра дотам, за да си прибира наема всеки месец и затова го продава.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Как във цял свят може а тука не може?
        Как при бай тошо как можеше?
        Във всеки НОВ ГРАД, квартал детска градина и училище. И на ХИЛЯДИ места няма ни един провал. Нито един едничък ...
        Ония комунисти извънземни ли са били?
        Със свръх способности?
        Тези са крадци и некадърници
        Можеше щото комунетата не давахте хората свободно да се заселват в София. Затова стигаха местата в детските градини. То и сега за това си мечтаете - нечовешки данъци за повече имоти или високи доходи, национализация, тормоз върху всеки способен и работлив.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Аз друг съм си избрал, с още 16 години договор нает 33 бинки, 350 наем. Ще го купя с пари, изкарани за последните 3 седмици - ми ей ти ранно пенсиониране с добра БГ пенсия, направено за 20 ДНИ. Вие си работете като камили по 40 ГОДИНИ, не ми пречите. Има и стаи в хотели за продан - с добра репутация по букинг-сайтовете. Не в Бамбинистан, а в цивилизацията.
          Умиргаш да се заковеш с нещо евтино и безсмислено. Ботича поне гледа кофтори в Истанбул и градищата, а ти драпаш да се нанижеш на курници, дигнал си мизата, не 8К, а цели 33...с договорен наем. То ако беше така лесно и гладко точно ти ли ще откриеш топлата вода. Или да се водиш и ти че имот си купил. Стаи в хотели за продан...куци като теб самия. Купи ги, таман кредитчето ти понамаля, време е да се килнеш до инвалидна възраст.
          И верно, като не знаеш езика поне питай некой местен. Нема ли некой немец с български
          Last edited by bulgarian lev; 08.06.2021, 23:57.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Няма нужда, в момента е ден - година храни Работи, не се мотай там, рая.
            Естествено че ще работя, обичам да правя това което ме кефи, не като теб да претакам зелето вече 30 години. . А, ден ти е много на теб, теб системата те храни, подава ти залци колкото да шаваш.

Коментар

Знам че няма да разбереш. Ти и гарантирани лихвени проценти не разбираш, нормално.
              е, разясни ми де
              някакъв кенеф за около 33к Е е нает 16 год напред за 350е, така ли?
              и не може да бараш наема, като ...абе ти да не бъркаш фиксирани с гарантирани
              като фиксирания лихвен %
              начи с тоя гугъл хром ще го совнеш като бибе курешка, докато се усетиш
              препоръка е

Коментар

това нещо не го разбрах
                продава се а е нает с договор за 16 години напред?
                гугъл преводач ли ползваш като ги четеш обявите
                така ще ти го натътрузят, че лева оперативно не може да ти го извади
                Знам че няма да разбереш. Ти и гарантирани лихвени проценти не разбираш, нормално.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Досрамя те да пишеш за евтин кредит, сега мина на бинки за три седмици. Евала, но нивото ти е смърди, подготвяш ли се да не гъбосваш? Хахаха, убавец
                  Няма нужда, в момента е ден - година храни Работи, не се мотай там, рая.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Всичко изброено се подобрява, а решението изцяло за няколко години е възможно с да речем 3-ни данъци.... като Европейските. Съгласен ли си да ги плащаш ?
                    Нали разбираш, че за да получиш трябва да дадеш първо.... Парите принципно не никнат във въздуха.... освен понякога...
                    Ти гледал ли си бюджета на София и имаш ли идея как се разходва бе драги ?! Имаш ли идея колко пари отиват за миене ? Да си видял да мият ? Стига с тия опорки построени във въздуха ! И тройни да станат данъците при тая чена дупка на идхода всичко заминава не по предназначение , или ти виждаш друго нещо ?!
                    Last edited by pa4anga; 08.06.2021, 23:30.

Коментар

Аз друг съм си избрал, с още 16 години договор нает 33 бинки, 350 наем. Ще го купя с пари, изкарани за последните 3 седмици - ми ей ти ранно пенсиониране с добра БГ пенсия, направено за 20 ДНИ. Вие си работете като камили по 40 ГОДИНИ, не ми пречите. Има и стаи в хотели за продан - с добра репутация по букинг-сайтовете. Не в Бамбинистан, а в цивилизацията.
                      това нещо не го разбрах
                      продава се а е нает с договор за 16 години напред?
                      гугъл преводач ли ползваш като ги четеш обявите
                      така ще ти го натътрузят, че лева оперативно не може да ти го извади
                      препоръка е

Коментар

Досрамя те да пишеш за евтин кредит, сега мина на бинки за три седмици. Евала, но нивото ти е смърди, подготвяш ли се когато ни гъбосваш? Хахаха, убавец
                        Last edited by bulgarian lev; 08.06.2021, 23:31.

Коментар

16+ годишен договор за наем?
                          Да не си се натровил с препарат докато търкаш сервизните помещения?

Коментар

захлюпвай!
                            но не му виждам наемателите нещо.
                            те на плочки и без кухня ли живеят
                            тоя само на полски гастери може да го даваш
                            ще се скъсаш от пране

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Не знаех че и при каруците имало S класа...Та каруцата е пред хана а коня зад хана
                              Нищо де, неговото S идва от stool. В каквото кисне откак е завършил ,,ВУЗа" си. С него и без него все тая.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Как във цял свят може а тука не може?
                                Как при бай тошо как можеше?
                                Във всеки НОВ ГРАД, квартал детска градина и училище. И на ХИЛЯДИ места няма ни един провал. Нито един едничък ...
                                Ония комунисти извънземни ли са били?
                                Със свръх способности?
                                Тези са крадци и некадърници
                                В Чикаго детската ясла е 1800 долара на месец повтарям на месец и не мрънкат.Никъде по света няма такова чудо детска градина за всички при това безплатна.И при бай Тошо не можеше.При бай Тошо нямаше проблем и с паркиранео щото нямаше коли..Бай Тошо не позволяваше скитничеството из страната.Имаше адресна регистрация и правеха проверки.Като те набарат след 22 часа не у вас айде у районното да миеш и триеш до сутринта да ти доде акъля в празната глава.

Коментар

Working...
                                X