If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да, преди 2016, а именно в края на 2014 купих само двата Софийски апарта. 2016 купих малкия апарт на Гешов срещу ВМА. 2017 купих гаража мавзолей магазин, после купих още два апарта но не в София и накрая 2023 къщата на морето. Изпуснах два отлични апарта баш до метростанция България. А сега жена ми захлупи със сестра си апарт в Бургас -Лазур. Но ме попита де, след като вече беше влязла в сделка, хахаха. Сама ходи на оглед и сестра и огледа по вайбър жилището.
Предпочитаме да слушаме съветите на Кавръков, а не твоите.
Хората, които са те послушали да се нашият с имот през 2009-та, е трябвало да чакат 15 години, докато избият и излязат на 0-лата.
Ако си слушал Кавръка си много назад. За в бъдеще ще си още повече на минус.
Той си държеше парите на 0 лихва при бушуваща инфлация и инвестира в акции на връо!
Хората, които са те послушали да се нашият с имот през 2009-та, е трябвало да чакат 15 години, докато избият и излязат на 0-лата.
Ох, ще умра от смях С право се отказах да чета тук Такава глупост рядко се среща!
Да, мисля, че е правилната група. Нека щедро раздава съвети на инвеститорите.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Ми просто е. Всяка по-млада бичкия (даже и от образованите и училите, за гастарите е втора трагедия дори в ,,цивилизацията") още не натрупала достатъчно потенциал предпочита да забегне и да цоца от системите на социалните държави. Искат още отначало някой да ги плесне с поне четворка чисто ако може. За да достигне, а и задмине тези нива на заплащане се нуждае от още много неща, но не им се чака. И като го разберат вече са се ушили с кредити или им става ясно кои са минусите на емиграцията. Нещо което аз осъзнах на 35 години и предпочетох да ида да си взема моето без данъци - чиста пара в малко познати и непопулярни за работа държави. Където съвсем млад и без необходимата квалификация си никой. Взех си поне милион и половина евра чиста пара по груби сметки и се прибрах. Ама и навреме купих имоти. Четох и тогава вашите предшественици - анализатори понижители и накупих де що можах, ама на локации. И сега ви чета (10 години по-късно) и пак купувам ако се отвори нещо според възможностите ми. И виждам че акъла ви не идва, алчността да захлупиш нещо и да мислиш че си напред с анализите е пагубно. Плаща се скъпо и се губят страшно много пари. Нищо че ни си дал и лев. Разбираш ли ме или си мислиш че вие - вечно оправдаващи липсата на пари с неподходящ момент сте единствените мислещи и икономически грамотни. Не сте научили и първата част - как мога да загубя много пари като не влагам и лев!
Bulgarian Lev,
Да ти кажа, че повeчето имоти ги накупи след 2016 г, когато цените не бяха евтини.
Коментар