Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
"Централните и южните райони са от най-желаните"
Песимиста знае къде да купува.
И аз намазах, но без да искам
само аз отмазах, като продадох.
ти как така хем намаза, хем без да искашпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
Песимиста знае къде да купува.
И аз намазах, но без да искам
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Левчо, напоследък си мисля, че част от понижителите са в ступор, не защото цените в София не отговориха на собствените им очаквания и си останаха по детските стаи, а по-скоро разбраха и усетиха, че нито ти, нито аз, още повече дядо поп не сме брокери и не сме един и същи човек. Сигурен съм, че шокът от осъзнаването на тази ИСТИНА ги удари, като замърсен мокър парцал в самонадеядите им тъпи муцуни, което обяснява слабата активност в темата в последните два-три дни. Представям си истеричните им писъци към модератори и администратори на сайта, дали аз съм ти, дали ти си аз или всички сме дядо поп и всичките им напразни усилия ударили на камък. После настъпи ГОЛЯМАТА им тишина...нещастници
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Даже го не чета, че нямам и време. Да хейти, с хейт към успеха, даже и Марк Твен би се поучил. А да прочетат ,,Глупаци в чужбина", пак на Твен, лека комедия е.
Коментар
-
Виж само какво ти е написал четрибуквеното съкращение в темата за понижинията. Аватарът му изобразява " мама, татко и аз" на фона на блокове. Тази фрустрирана от живота личност те обвинява в писане на небивалици. Неговото битие не може да приеме съзнанието на чужди успехи и яко хейти, друго не му остава.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Лордиевич, все си мисля че за да мислиш за имоти трвбва да си поне средно интелигентен. Като няма кво да кажат само брокери са им в главата. То това донякъде на някои е попречило дори в условия на низходящ тренд да купят. Да не се минат. Други са си извън пазара по презумпция, лалят, а немат възможност и с кредит даже в Своге да купаят. Ама в Своге банките биха дали кредит от 10% макс. Така че и там не могат. Искат заплати като на Елтън Джон ама шофери, бойци и комунални чиновници и пишман полулегални дребни бизмесмени определящи се като частници които знаят как се изкарва хляба, играчи напипали смока уж. Елтън Джон е младок, пич, поне има шанс да шари и то яко ( поне по негови думи и себеоценка) , ми горките пролетарчета кво да правят. Замлъкнаха. Нормално.
- 1 like
Коментар
-
Левчо, напоследък си мисля, че част от понижителите са в ступор, не защото цените в София не отговориха на собствените им очаквания и си останаха по детските стаи, а по-скоро разбраха и усетиха, че нито ти, нито аз, още повече дядо поп не сме брокери и не сме един и същи човек. Сигурен съм, че шокът от осъзнаването на тази ИСТИНА ги удари, като замърсен мокър парцал в самонадеядите им тъпи муцуни, което обяснява слабата активност в темата в последните два-три дни. Представям си истеричните им писъци към модератори и администратори на сайта, дали аз съм ти, дали ти си аз или всички сме дядо поп и всичките им напразни усилия ударили на камък. После настъпи ГОЛЯМАТА им тишина...нещастнициLast edited by bulgarian lev; 29.04.2021, 00:55.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Дори Ботич след Атинското приключение не помирисва подобни имоти, само настройва филтъра и се надява нещо читаво да излезе на цени като в неговото село. Ама пусти гнусни оферти, все едно един ги е пускал.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ще си дойдат тука голи боси болни и гладни.Ако от мен зависи ще им отнема българското гражданство
Така че има работа за тях. С обедна почивка по 1,30 часа ще се навият. Инак бегом марш на чуждата тръстика с ипотека до гроб.Last edited by bulgarian lev; 29.04.2021, 00:31.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Дойдоха си част от тях и много засмърдя на безродници и предатели на Родината.
ДАНС не си върши достатъчно работата.
Не спират да плюват срещу Отечеството, което ги е създало и образовало. Защо са толкова жестоки ли...не ги е ограбила България.., ограбила ги е държавата в която са емигрирали и надявали да просперират, а се оказали на дъното на социалната им стълбичка. Кретеня преди Великден го няма. Такъв хейтър няма да липсва на всеки социум.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Абе, така е блазнещо е за него. Таргет си му е...Last edited by bulgarian lev; 29.04.2021, 00:32.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
https://www.bloombergtv.bg/a/16-bizn...-beton-i-tuhli
Други страни правят нанороботи, България залага на бетон и тухли в плана си !!!
+11111
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Има една обща черта на безродните лузъри - имат се за безценни бисери родени от скапан народ. За тях българите са тъпи, мързеливи, мафия и какво ли още не. Радват се на всяка новина за земетресение, наводнение, свлачище или катастрофа в България, защото те са "там", където такива неща не ставали. Мечтаят за провал на всичко българско и родно - сгради, метро, финанси, реколта, здравеопазване, спортисти, правителство и т.н. За други места не знам, но специално немците изключително презират такива индивиди, да говориш срещу собствения си народ за тях е явно доказателство, че си унтерменшeн.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар