IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение

разбрала си дръжки

може и 11% да качат още
    теб това не те грее
    важното е че после
    ще се сринат за дълго
    и с много
    Значи ще поевтинеят поскъпвайки с 11% за следващата половин година. Догодина пак ще поевтинеят с +10%. Подогодина пак поевтиняване +10%.
    Last edited by X_Y; 01.08.2021, 19:54.

Коментар

• Три години четох темата, белким нещо ми помогне да взема правилно решение. Нищо!!!!
      Ако бях чакал така преди 30 години някой да ми помогне с мнение в бизнеса, нямаше лев да изкарам.
      Най-правилното решение го взех тогава, като ползвах един научно-фантастичен разказ.
      След като с победа за земляните завършва вековната война между земната и извънземна цивилизация, става ясно, че главният компютър е бил повреден още в началото.
      - Е как тогава се вземаха решенията?
      - Ези или тура, джентълмени?!
      Така си и беше. Преди вземането на най-важното решение през 1990 г, хвърлих една монета.
      Ези или тура, джентълмени?!
      Последва успех.
      Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Разбрах та кондор, ти от пет години чакаш имотите да поевтинеят в пари. Може да познаеш тоя път, но аз мисля че ще поскъпнат още 10% до края на годината. В пари.
        разбрала си дръжки

може и 11% да качат още
        теб това не те грее
        важното е че после
        ще се сринат за дълго
        и с много

Коментар

не бъди праволинейна или
          още повече кон с капаци

окей
          ето ти го по твоя елементарно
          праволинеен начин
          имотите ще поевтинеят а
          златото и среброто ще поскъпнат -
          във пари
          едно към друго означава че
          имотите ще се сринат спрямо металите
          сега ме разбра
          надявам се
          хихиххихих
          Разбрах та кондор, ти от пет години чакаш имотите да поевтинеят в пари. Може да познаеш тоя път, но аз мисля че ще поскъпнат още 10% до края на годината. В пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
            Особено и мошеник се пишат с едно ,,н".
            Тия неща се учат в училище.
            Трябва да четете, трябва!

Коментар

Имотите не могат да поевтинеят в злато и сребро, литий или олио. Просто нямат обявена ЦЕНА в тези "валути", а цената им е в ПАРИ. Може една стока (имот) да поскъпне повече от друга (злато) и по-малко от трета (олио).
              ​​​
              Това което казваш е оксиморон .
              Last edited by X_Y; 01.08.2021, 19:06.

Коментар

Имотите не могат да поевтинеят в злато и сребро, литий или олио. Просто нямат обявена ЦЕНА в тези "валути", а цената им е в ПАРИ. Може една стока (имот) да поскъпне повече от друга (злато) и по-малко от трета (олио).
                ​​​
                не бъди праволинейна или
                още повече кон с капаци

окей
                ето ти го по твоя елементарно
                праволинеен начин
                имотите ще поевтинеят а
                златото и среброто ще поскъпнат -
                във пари
                едно към друго означава че
                имотите ще се сринат спрямо металите
                сега ме разбра
                надявам се
                хихиххихих

Коментар

точно това е темата
                  в която трябва да се пише че
                  имотите ще се сринат и ще поевтинеят
                  особенно пък
                  срещу златото и среброто
                  ​​​

Коментар

• Особено и мошеник се пишат с едно ,,н".

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge

за екса лошо не, но и той като берджо, не пише по темата а рекламира златото в неправилната тема
                      точно това е темата
                      в която трябва да се пише че
                      имотите ще се сринат и ще поевтинеят
                      особенно пък
                      срещу златото и среброто

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Видях, че Дарки, е писал за поскъпването на материалите в строителството и респективно в цената на новото След него следва и цената на старото строителство
                        Нищо лошо не съм написала за Екса !
                        Цените на новото и старото строителство вървят ръка за ръка. Къщата ми е строена през 1970 г и не е помръднала.
                        Продадох промишлен имот през 2018 г и ,,чаках цвят", демек понижение. Нищо такова не се случи и в сряда скочих във зеленото. На акт 14 всичко е купено.
                        Кавръков стана за смях.

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge

Дъри, скъпа,

Тази сутрин се случи чудото. Наш Дарки рече: “Отсега натам, имотите само ще поскъпват!” Представяш ли си как се чувстват сега след като разбраха че и още един бивш техен главатар е осъзнал поскъпването?!

иначе ек-чо не е лошо момче, леко като берджо е. ЗТи му викаш имотите ще поскъпват, а той: “Ама луната е зелена”
                          Видях, че Дарки, е писал за поскъпването на материалите в строителството и респективно в цената на новото След него следва и цената на старото строителство
                          Нищо лошо не съм написала за Екса !

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение

значи викаш доходите се увеличавт, цените на почти всичко тоже, нооо цените на имотите ще падат.
                            Нека погледнем Чехия (бивша соц държава) Там доходите вече са уеднаквени с европейските, цените на имотите тоже. Сега чакам да чуя много добрия ти аргумент: “да ама БГ не е Чехия”

============

Магнит е темата, магнит!

пп. тази сутрин дори Дарки си призна: цените ще се покачват, прави си изводите щом понижител ном.1 си призна.
                            Къде в Чехия гледаме, щото тя не е само Прага
                            Доходите им са под средноевропейските, цените в Прага - над, нормална ситуация за доскоро див соц. Ще им мине, ако успеят да си развият провинцията - ако не, ще потънат както Б-стан

Апропо логиката че всички цени са нагоре следва и цените на имотите да се вдигат е смехотворна, доходите далеч не растат с тоя темп (на уволнените през последните Ковид години даже са нула). Все по-малко разполагаем доход остава след като си платите режийните....

Щерката се върна от скитане в Б-стан и вика че имате 80% инфлация в магазините хахаха, яко си ви дерат!
                            Last edited by redcretin; 01.08.2021, 17:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

На кой ще го продават дарки?
                              Иде голямо ФАЛИРАНЕ и недовършване на строежи
                              Двете неща не се изключват, дори се връзва добре с мижавия пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение

рулетка, може ли да те попитам ти за какво се бориш? Нали си живееш в наследствената къща. Какъв ти е зора от повишаващите се цени? Или и ти като заплатката ще караш брокерите да гладуват?
                                Ееее, ти пък.
                                Обичам да общувам с хората от темата и най вече с изявените специалисти.

Коментар

Working...
                                X