IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
    я кажете какво да прави човек с пари, който не иска да си купува тухли, не защото са много скъпи или много евтини, а просто защото не го устройва маржа ..
    не могат да ти отговорят ,защото не знаят !

Коментар

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
      я кажете какво да прави човек с пари, който не иска да си купува тухли, не защото са много скъпи или много евтини, а просто защото не го устройва маржа ..
      Прегледай останалите последни около 230 теми в инвестора и дано намери душата ти покой синко! Тази, без любезната намеса на един безимотен модератор с наслагването, гони 110 000. Виж и другите алтернативи с колко са

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Това са глупости. Това никога не е било.
        Той тогава не е бил в България и не му е ясно . Но пък е вложил дългогодишния си труд в 60квадрата в докторска, и смята ,че е спасил кеша и сега злорадства ,защото не е убеден в това .за справка това го може всеки тираджия и какво от това ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL

Олигофрените, даже не си спомнят какви заклинания редят 4 години.
          за сравнение, един лумпеняк понижител бил на 26, като станал на 30, се ощипал, че няма да е вечен, докато имота, който чекал си стои вечен, безмълвен и нетърпящ възражение високомерен и непоклатим паметник
          Те тия нашите тук началници на гари минаха вече 40-те. Аз разбирам някой да чака ама да е на 25-28. Тати или деди като се сети ще купи.
          Ама тез, за кога?
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Чакаш подарък, ще го имаш, но няма да го вземеш. ...толкова хубав ще е.
            имота ме вълнува за спекула,далече сме още от тоя момент.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

аз цена на имот не чакам бе плевенски, не можеш ли да проумееш ?!
              Чакаш подарък, ще го имаш, но няма да го вземеш. ...толкова хубав ще е.

Коментар

Не, цирка не е свършил, но от нивата на катастрофата ще ни пари на всички. Има още къде, 2К€ панел в Люлин беше 2008. Изчакай, бъди търпелив.
                Това са глупости. Това никога не е било.

Коментар

• я кажете какво да прави човек с пари, който не иска да си купува тухли, не защото са много скъпи или много евтини, а просто защото не го устройва маржа ..
                  действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

Не, цирка не е свършил, но от нивата на катастрофата ще ни пари на всички. Има още къде, 2К€ панел в Люлин беше 2008. Изчакай, бъди търпелив.
                    аз цена на имот не чакам бе плевенски, не можеш ли да проумееш ?! А и знаеш ли че още сме на пика от 2008-ма справка
                    https://frognews.bg/novini/bnb-tseni...pika-2008.html
                    Last edited by pa4anga; 22.06.2021, 00:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga

Ти смяташ ,че цирка е свършил и някой е победител .понапъни мозъка да не фиксира ситуацията като нещо трайно и сигурно .

Коментар

ти що реши ,че знаеш какво мисля за циклите ? ти явно смяташ ,че морето е до колене и ти е ясно всичко . дано но надали ! Пак ще ти кажа елементарното, има ли масова тенденция най адекватното е да бягаш от нея !
                        ПП Хубава графика си пуснал за щатските имоти а дали си я погледнал детайлно ?
                        Песимистът да не е погледнал детайлно значи все едно ти да си си забравил картата и да си обърнал север - юг. Той и теб е погледнал детайлно и то отдавна, калкулирал те е и е нарисувал профила на купувача, пишман купувача обаче....вечен кандидат само, бих добавил.

Коментар

Това е въпроса за много пари !!! Какво да се прави и отговор еднозначен няма . Имам имот повече от теб та не се пъни излишно ,няма нужа а и смисъл !
                          Съгласен съм, че въпроса е за много пари, но аз никога не бих се чудил какво да правя с имотите си. Ти, ако както твърдиш имаш повече имоти от мен,.. ако не знаеш какво да ги правиш. Това вифаджиите, не случайно има толкова вицове за вас
                          Last edited by mibova; 22.06.2021, 09:20.

Коментар

• Как е положението. Има ли як срив в цените на курниците. Познати набълбукани повишители - ъпърляци ми споделиха, че посоката е яко надоле.

Коментар

Всички бизнесмени не правят само това но е ясно ,че ти няма от къде да знаеш. и стига с лични отклонения,мисля ти е ясно ,че ситуацията е непредвидима и това и коментирам .стига с тая максима имот та имот . имота не е панацея и в момента не съм убеден ,че е по малкото зло .
                              Ма той не беше панацея и преди 4 години, то и тогава същото редеше тук.
                              И той ли излага убавите ора, мислех че само аз.
                              Last edited by bulgarian lev; 22.06.2021, 00:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Това е проблема на понижителите, никой не продава на желаната от тях цена. А, никой уважаващ себе си собственик няма да им продаде на нежелана от него цена
                                а, те па като са се засилили да купуваааат...
                                оправдания само и хленч и чакане, продължително търпеливо изчакване.
                                и понякога пренареждане мебелите в децката.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X