Първоначално изпратено от marsianec1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениея кажете какво да прави човек с пари, който не иска да си купува тухли, не защото са много скъпи или много евтини, а просто защото не го устройва маржа ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Това са глупости. Това никога не е било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL
Олигофрените, даже не си спомнят какви заклинания редят 4 години.
за сравнение, един лумпеняк понижител бил на 26, като станал на 30, се ощипал, че няма да е вечен, докато имота, който чекал си стои вечен, безмълвен и нетърпящ възражение високомерен и непоклатим паметник
Ама тез, за кога?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Чакаш подарък, ще го имаш, но няма да го вземеш. ...толкова хубав ще е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
аз цена на имот не чакам бе плевенски, не можеш ли да проумееш ?!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Не, цирка не е свършил, но от нивата на катастрофата ще ни пари на всички. Има още къде, 2К€ панел в Люлин беше 2008. Изчакай, бъди търпелив.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не, цирка не е свършил, но от нивата на катастрофата ще ни пари на всички. Има още къде, 2К€ панел в Люлин беше 2008. Изчакай, бъди търпелив.
https://frognews.bg/novini/bnb-tseni...pika-2008.htmlLast edited by pa4anga; 22.06.2021, 00:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga
Ти смяташ ,че цирка е свършил и някой е победител .понапъни мозъка да не фиксира ситуацията като нещо трайно и сигурно .Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
ти що реши ,че знаеш какво мисля за циклите ? ти явно смяташ ,че морето е до колене и ти е ясно всичко . дано но надали ! Пак ще ти кажа елементарното, има ли масова тенденция най адекватното е да бягаш от нея !
ПП Хубава графика си пуснал за щатските имоти а дали си я погледнал детайлно ?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Това е въпроса за много пари !!! Какво да се прави и отговор еднозначен няма . Имам имот повече от теб та не се пъни излишно ,няма нужа а и смисъл !Last edited by mibova; 22.06.2021, 09:20.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеВсички бизнесмени не правят само това но е ясно ,че ти няма от къде да знаеш. и стига с лични отклонения,мисля ти е ясно ,че ситуацията е непредвидима и това и коментирам .стига с тая максима имот та имот . имота не е панацея и в момента не съм убеден ,че е по малкото зло .
И той ли излага убавите ора, мислех че само аз.Last edited by bulgarian lev; 22.06.2021, 00:28.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Това е проблема на понижителите, никой не продава на желаната от тях цена. А, никой уважаващ себе си собственик няма да им продаде на нежелана от него цена
оправдания само и хленч и чакане, продължително търпеливо изчакване.
и понякога пренареждане мебелите в децката.препоръка е
Коментар
Коментар