Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Гледам какво пишеш и къде пишеш. Не видях мъдрите ти съвети за другаде. Насочи ме във въпросните теми, че не ги намирамLast edited by pa4anga; 22.06.2021, 01:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеняма такова нещо ,горчивина има в думите на човек който непрекъснато квалифицира и то с някакво фалшиво чувство на превъзходство У някакъв си форум. А в живия живот от шамар се е насрал. Пак казвам, който знае днес къде се крие заека ще спечели много. от имотиту няма да е !
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Прочети ми допълнението към поста. От мен гуд бай и лека нощ. Утре ще купите, спекулативно. Само търпение.
разсъждавай , ама така както го правиш с категоричност. песимиста пусна диаграмка една, загледай я ама така подробно по годинки .
ПП Не ми е целта У живота да правя спекула с имот ! явно ме бъркаш с някой друг .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
една плевенски, и то щото ми изпадна и ми хареса да ти кажа. принципно в съвсем друга посока са моите търсения, ако мога така да се изразя .Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Колко спекулантски сделки си врътнал с имоти досега? Като купи едно време в кв. Свобода ли?
Да приемем че си правил. Само ти ли си? Не. Е, тогава понижение ли чакаш, те само от придобиването имотите слагат по 7% отгоре.
- 1 like
Коментар
-
Браво, ако си го направил! Само злобата и горчивината с която пишеш не кореспондира с този знаменит триумф на пазара на НИ.
Коментар
-
Колко спекулантски сделки си врътнал с имоти досега? Като купи едно време в кв. Свобода ли?
Коментар
-
като човек който е правил марж от 20к евра за два месеца да ти кажа хич не си наясно но няма и смисъл да ти се говори . и не ,не се отъждествявам с никого, зачети си мненията като си трезвен и ще се убедиш, само плюваш.
Коментар
-
имота ме вълнува за спекула,далече сме още от тоя момент.
Да приемем че си правил. Само ти ли си? Не. Е, тогава понижение ли чакаш, те само от придобиването имотите слагат по 7% отгоре.Last edited by bulgarian lev; 22.06.2021, 00:53.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Аз не съм ти виновен, че се отъждествяваш с някого, а сделка с имот и спекула е най-грандиозната глупост, която може да се прочете
- 2 Харесвания
Коментар
-
Купува розови домати от бай Пешо на 5 лв големи количества и ги носи на пазарищата в Сф по 5-7. Маржа е страхотен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениея кажете какво да прави човек с пари, който не иска да си купува тухли, не защото са много скъпи или много евтини, а просто защото не го устройва маржа ..Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениея кажете какво да прави човек с пари, който не иска да си купува тухли, не защото са много скъпи или много евтини, а просто защото не го устройва маржа ..
Коментар
Коментар