Първоначално изпратено от blackaquarius
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Какъв процент са от месечния ти доход няма никакво значение.
Истината е, че ако не си плащаш на банката и не работиш за нея, то тя ще ти бие шута и ще си прибере имота. Когато се изплатиш на банката, тогава ще удряш калпака в земята и ще ми се правиш на инвеститор - собственик.
Сега си просто един наемен работник по подръжката и изплащането на имота.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Финансово неграмотен комарджия , тези 40% привлечен ресурс са едва 1/6 от месечния ми доход. Дали ще ми почука ЧСИ на моята врата или на твоята празна глава?
Истината е, че ако не си плащаш на банката и не работиш за нея, то тя ще ти бие шута и ще си прибере имота. Когато се изплатиш на банката, тогава ще удряш калпака в земята и ще ми се правиш на инвеститор - собственик.
Сега си просто един наемен работник по подръжката и изплащането на имота.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дървосекача
ей как изпъпляте след работното време на модераторите. Кат мишки сте. По-добре зидаромазач отколкото най-низката професия: умиращ от глад платен трол брокераст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Аз брокер ,ххахаха ти каза еба.....и вица !
Коментар
-
Банките пазаруват, а не вие.
Вие теглите кредити и се грижите за собствеността на банките.
И каква банка на зелено!Last edited by blackaquarius; 12.05.2021, 00:59.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Аз брокер ,ххахаха ти каза еба.....и вица !
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Тихо колега брокер, ще ни разкирият, че по цял ден нищо не можем да продадем и само цъкаме фейсбук и после доработваме вечерта.
- 1 like
Коментар
-
Ок. А другите 40% да не са ти подарък от леля ти.
Познай, кой е по-големият играч, ти или банката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Кои банки бе ...? Ти толкова ли си финансово прост, че не вдяваш какво означава 60% самоучастие..60%
Познай, кой е по-големият играч, ти или банката.Last edited by RUBLA; 12.05.2021, 10:28.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Бла-бла, данъчното задължение възниква не по-късно от две години след завършване на етап груб строеж (акт14).
Много хора пишете категорично за неща които не знаете. На перона само лаф и чоплене на семки от специалистите по всичко.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Банките пазаруват, а не вие.
Вие теглите кредити и се грижите за собствеността на банките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениеЕдна от причините готови завършени сгради да не вземат А16 е именно страха от данъци, ако няма гаранция за продажби, то гаранция, че данъци ще се натрупат е гарантирана. Ще стане интересно, ако лепнат прогресивно данъчно облагане на всеки следващ имот. Хората с повече от един два имота, които отлежават .. ще измяукат. Само това да направят и пазара ще се нормализира, маааалко поне
Много хора пишете категорично за неща които не знаете. На перона само лаф и чоплене на семки от специалистите по всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Днес сключих договора за имотчето във Варна. Ама много пазаруваме бе!
Бая кредит ли дръпна?
Коментар
Коментар