Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениеЕдна от причините готови завършени сгради да не вземат А16 е именно страха от данъци, ако няма гаранция за продажби, то гаранция, че данъци ще се натрупат е гарантирана. Ще стане интересно, ако лепнат прогресивно данъчно облагане на всеки следващ имот. Хората с повече от един два имота, които отлежават .. ще измяукат. Само това да направят и пазара ще се нормализира, маааалко поне
Коментар
-
Една от причините готови завършени сгради да не вземат А16 е именно страха от данъци, ако няма гаранция за продажби, то гаранция, че данъци ще се натрупат е гарантирана. Ще стане интересно, ако лепнат прогресивно данъчно облагане на всеки следващ имот. Хората с повече от един два имота, които отлежават .. ще измяукат. Само това да направят и пазара ще се нормализира, маааалко понедействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Абе тая палачинка вече 20 все се обръща ама все след няколко месеца.....Не мога да разбера що кибичиш тука...Или купуваш там където е по джоба ти или на квартира...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Искам да го запомниш тоя коментар, че е безумие при транзакционните разходи и данъците. Щото като се обърне палачинката в София след няколко месеца да не запееш друга песен колко хуб;-аво било
Както виждаш бюджета събира предоволно и без вдигане.... А и да се вдигне нещо Белгия е с няколко обиколки / пъти/ пред нас....
Има много път да се измине до тяхното ниво, не че е невъзможно да стане някога.... Е тогава имотите в повече у нас ще станат безсмислени съгласен съм... при наличие на алтернативи....Щото е много по-лесно да се вдигнат други данъци засягащи богатите от имотните данъци... които засягат 95% от хората у нас / всеки има нещо някъде/Last edited by pesimist4o na kvadrat; 11.05.2021, 21:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ми то в Иван Вазов и Докторската градина няма свободни парцелидействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Искам да го запомниш тоя коментар, че е безумие при транзакционните разходи и данъците. Щото като се обърне палачинката в София след няколко месеца да не запееш друга песен колко хубаво било
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Колегата по-долу написа. Безумие е да се купува имот за инвестиция в Белгия при транзакционните разходи, данъка при препродажба и ако не ме лъже паметта има и данък наследство. Макар и наемателите в Брюксел да се цели 60% , мисля на всички ни е ясо какъв ще бъде наемателя. А законите са наемателско позитивни - прецакващи наемодателите и поради това Белгия е единствената държава в Европа където процента наематели спада....
Няма по-лошо място за покупка от Белгия в Европа и поради това цените и са с пъти по-ниски от съседните държави...
Испания .... за пенсия става...., ако си здрав, че при Ковида за чужденците се оказа лека греда медицинското обслужване....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
Кой проси ? Аз ако ще купувам в София ще е парцел и ще си строя каквото душа ми сака и както ми сака. Котка в чувал на мене не ми трябва
Коментар
-
Въпреки това което сподели колегата, аз по бих купил в Брюксел от колкото в София. Но да оставим Белгия, кажи защо в София да купи човек.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Колегата по-долу написа. Безумие е да се купува имот за инвестиция в Белгия при транзакционните разходи, данъка при препродажба и ако не ме лъже паметта има и данък наследство. Макар и наемателите в Брюксел да се цели 60% , мисля на всички ни е ясо какъв ще бъде наемателя. А законите са наемателско позитивни - прецакващи наемодателите и поради това Белгия е единствената държава в Европа където процента наематели спада....
Няма по-лошо място за покупка от Белгия в Европа и поради това цените и са с пъти по-ниски от съседните държави...
Испания .... за пенсия става...., ако си здрав, че при Ковида за чужденците се оказа лека греда медицинското обслужване....действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
А аз не разбирам що се върнахте изобщо, като ви е толкова уредено, та да ни просите и имотите за без пари
аз не съм се върнал още. И всеки път като се прибирам, София ми се струва по-неприветлива. Дано Данчето като си замине, се пооправи малко. Мненията на песимистчо и лева ги уважавам, защото вкарват мисъл в тях, вместо да повтарят наизустени мантри кат Седларов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
А аз не разбирам що се върнахте изобщо, като ви е толкова уредено, та да ни просите и имотите за без паридействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
За мен вече не е оферта, щото скъсах връзките там отдавна и не съм сам .. ако нямах семейство, нямаше и секунда да седя тука освен това казахме, че там може да се цели хайлайфа , ако спечеля някой друг мельон .. ще зема, не там де, може би в Испания по топлите места ..
Испания .... за пенсия става...., ако си здрав, че при Ковида за чужденците се оказа лека греда медицинското обслужване....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дървосекача Разгледай мнение
ама не разбирам защо мислиш, че и там хората много се мешат. Има си европейски училище, има си държавни училища по квартали без никакви неевропейски имигранти...
- 1 like
Коментар
Коментар