Първоначално изпратено от the Judge
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
щом пачангите започнат да мислят за спекула с имоти, смятай, че цените има още дълго да катерят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Аз не съм ти виновен, че се отъждествяваш с някого, а сделка с имот и спекула е най-грандиозната глупост, която може да се прочетепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Тук съм съгласен.Но за икономиката няма как да се съглася че е наука.Налудничавите брътвежи и теории на разни хора не могат да бъдат наукаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
При тебе забелязвам противоречие между думи и дела,Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Бай пеше това че нещо не го разбираш не значи че не съществува
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Времената не са несигурни - те са ДИРИЖИРАНИ
Короната е причина да няма зверска криза, наистина зверска, невиждана в историята.
Преди 30години се разпадна социализма, сега се разпада индустриалния капитализъм - икономическата доктрина на 1950-60г. или консуматорското общество. То се изроди в мързеливо ЛАКОМО гардже което вече не може да бъде изхранено ни от колониите, ни от Китай....
Сега ще ни вземат ВСИЧКО(ние тамън взехме да ставаме капиталисти) за да ни принудят да работим и да слушкаме.
Под всичко имам предвид - свободата, собствеността - и имотите, и колите (споделено пътуване) и всички материални придобивки.
Преди стимулират те да купиш за да ползваш. Сега ще плащаш само наем и няма да имаш нищо. Ще ни вземат собствеността като сложат данъци и такси колкото е наема
Каква ми е ползата да слагам маска, ваксина, дезинфектант?
- 1 like
Коментар
-
Пачангов стана ми любопитно откога икономиката станала наукаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
короната малка причина ли е ? в несигурни времена хората трупкат запаси за черни дни ... врмената са такива, но на онбашиите това натрупване е неизгодно ... целта е една едничка .. превръщане на населението в потребител, който не планира разходите си, а потребява и потребява и потребява .. но това в несигурно бъдеще няма как да се случи без някакъв вид принуда и хоп .. появява се световна пандемия .. страх, ужас ... масова психоза и хоп хората почват да харчат като за последно, да не би някой друг да им похарчи спестените парички ... елементарно, но това може да е просто временно решение ... след като масовата психоза отшуми ще настане истинка тишина .. във всяко отношение, но най вече в потреблението ... на всичко и това всичко включва и имотите. това което се случва в момента е като да вкараш един мотор в червения оборотен диапазон, форсираш и чакаш финала, след финала оборотите падат .. обаче ако задържиш дълго в червения сектор има и друга вероятност .. а именно да гръмне мотора. и да и според мен не се знае какво ще стане в бг . нищо чудно при всичките ни лоши показатели точно ние да гръмнем и финала за нас да е се окаже преди финала
Короната е причина да няма зверска криза, наистина зверска, невиждана в историята.
Преди 30години се разпадна социализма, сега се разпада индустриалния капитализъм - икономическата доктрина на 1950-60г. или консуматорското общество. То се изроди в мързеливо ЛАКОМО гардже което вече не може да бъде изхранено ни от колониите, ни от Китай....
Сега ще ни вземат ВСИЧКО(ние тамън взехме да ставаме капиталисти) за да ни принудят да работим и да слушкаме.
Под всичко имам предвид - свободата, собствеността - и имотите, и колите (споделено пътуване) и всички материални придобивки.
Преди стимулират те да купиш за да ползваш. Сега ще плащаш само наем и няма да имаш нищо. Ще ни вземат собствеността като сложат данъци и такси колкото е наема
Каква ми е ползата да слагам маска, ваксина, дезинфектант?
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Нулевата инфлация е най-лесна. Трябва просо БНБ да стои мирно и нищо да не прави и нулевата инфлация започва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
не могат да ти отговорят ,защото не знаят !
Коментар
-
И още нещо , говориш за жилищна нужда. Тук въобще няма коментар, жилище си трябва. Така де , но българинЪт принципно е имотно осигурен поне в близките 30-50години . Говоря за масовката. Това което става в момента е буркан банк в имот и ще има лош край тая работа ,като всеки буркан банк !Трябва задължително в средно гимназиално училище да залегнат в програмата някои базови икономически науки, щото това ще върши работа цял живот .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ами с туй дето тук си написал съм съгласен изцяло. И виждаш, че нещата хич не са лесни за прогнозиране...., а пък за взимане на решения свързани с 1 живот пари съвсем....
Имота е базова нужда / жилищният/ както храната и здравето и лекарствата и хората до теб. Така че каквото и да предстои / живота след 20 години сигурно ще е съвсем различен/ от място за живеене ще има нужда. Цели сектори, бизнеси и работни места ще изчезнат, може и всякаква химгмо храна да ядем / примерно месо от лаб/ или път да мааме по 2-3 ваксини годишно има вече куп медицински сензори с диагностични агоритми и т.н..... научна фантастика на ръка разстояние и Левчо може да ни е излишен скоро :-).... Но да се прибереш на топло при близките хора няма да се промени.... Евентуално може малко към къщна среда в предградия да има развитие , но това пак са имоти....Last edited by pa4anga; 22.06.2021, 03:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
То може и утре да обърне, но трябва да има причина , а не щото някой за нещо е гледал, че циклите на еди колко си години обръщат, но може и 50 години да не обърнат пък колкото щат теории да развиват, че на 5, 10 или 18 години обръщат....действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Песимисте , уважавам чуждото мнение. Първо тук е България и не сме наясно великите сили какво са ни замислили. второ всякакви теории относно моментния шаш са стреляне в тъмното и на тая база човек да влага купища готова пара е абсурдно.трето циклите хубаво си ги посочил за щатите , но ти знаеш ли тук цикъла, не нали ?четвърто идва коренно различен цикъл свързан с четвърта техническа революция част от която е и корона шашът та дерзай и мисли алтернатива на имота. Ще се радвам да разчупиш мнението си ,защото това дето иде не е като онова дето сме го гледали и пак да повторя ,ще го ядем по параграф !
Имота е базова нужда / жилищният/ както храната и здравето и лекарствата и хората до теб. Така че каквото и да предстои / живота след 20 години сигурно ще е съвсем различен/ от място за живеене ще има нужда. Цели сектори, бизнеси и работни места ще изчезнат, може и всякаква химгмо храна да ядем / примерно месо от лаб/ или път да мааме по 2-3 ваксини годишно има вече куп медицински сензори с диагностични агоритми и т.н..... научна фантастика на ръка разстояние и Левчо може да ни е излишен скоро :-).... Но да се прибереш на топло при близките хора няма да се промени.... Евентуално може малко към къщна среда в предградия да има развитие , но това пак са имоти....
Коментар
Коментар