Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Видяхме, че нивото е много ниско и решихме да го вдигнем.
Ама бабаЛОРът много тегли надолу!
Много тежък воденичен камък е.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Защо лъжеш? След 1996г. всичко е покупко продажба, искаш ли частно дело счети? За клевета, тъкмо ще ти се намали %-та спрямо моя на международните...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Защо лъжеш? След 1996г. всичко е покупко продажба, искаш ли частно дело счети? За клевета, тъкмо ще ти се намали %-та спрямо моя на международните...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Бъзикате се вие, но по инвестиции в кв. Чайка във Варна, едва ли може да го бие някой, освен Бетера
Коментар
-
Е, то и по инвестиции сигурно издишат, ама............
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Бай Лорд и той е инвеститор по наследство.
Коментар
-
Може би това е причината за продажба. Вероятно тръбния път и/или захранващия проводник е прекъснат по трасето, затова са свалили са тялото за тест. На един познат му се случи тази гадост. Захранването за телата взеха от контактите, но пак не стана, защото се оказа прекъснат тръбен път. Решението е нов тръбен път, чрез здраво къртене на целия ап. или караш на конвектори и плащаш по 1500 лв ток зимата.
Абе на някой направи ли му впечатление че огледалата в банята и на този пуснат от Трайчо и на този пуснат от Морския са еднакви. Какъв е шанса ? Един собственик ?
- 1 like
Коментар
-
Бъзикате се вие, но по инвестиции в желязо, едва ли може да го бие някой, освен Дамбовците и Надин.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Бай Лорд и той е инвеститор по наследство.
- 1 like
Коментар
-
Видяхме, че нивото е много ниско и решихме да го вдигнем.
Много тежък воденичен камък е.
- 3 Харесвания
Коментар
-
А!
Ами, че тежко е, как!
Виж, че и евго не може да се оправи.... какво остава за имотните депозитари.
Еле па ако имаш да декларираш в приложения 5 и 8 ...
или пък крипто
Бетера дали подава колко чифтокопитни държи?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ми, тогава пак да питам
как избрахте точно тая тема за волна изява
Много тежък воденичен камък е.Last edited by Julius_BG; 24.04.2024, 22:49.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Аз съм се научил по трудния начин, че ако има червени флагове това е само върха на айсберга и трябва да съм пас. Тук от няколкото, и то подбрани снимки, се вижда, че обзавеждането е супер евтино, пода също, има мухъл в банята и тоалетната. В банята мухъла вероятно е заради неработеща вентилацията а в кенефа сигурно има теч. Климатика на балкона е свален , даже не са си направили труда да възстановят парапета и е опасно за деца. Не знам защо казват че се отоплява с климатик като са оставили само юнитите в стаите и не са свързани към външен агрегат Не знам дали могат просто да се свържат към нов агрегат или трябва да ги смениш и тях. Вероятно "отоплява се с климатици и конвектор" означава че се виждат климатици и се отоплява с конвектор. Камината е булшит, мисля че никога не е ползвана. Трябва да има решетка за да можеш да държиш вратичката отворена още повече че е висока и ако пукне някое дърво ше изхърчи до средата на стаята. И това само по снимки ... не знам какво ше се открие ако му направиш инспекция. Тук такива имоти обикновено се продават от флипери и не искаш да откриваш какви шорткъти са правили. Дори не искам да дискутирам квадратура и цена.
Коментар
-
И аз не съм.Имам само една гарсониера за собствено ползване.
как избрахте точно тая тема за волна изявапрепоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар