Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Така си е, но главниците в момента са бая по-тлъсти, а и не останаха много активи по села и паланки за разпродажба, които да спасяват "столичните" инвестиции. В момента следя изкъсо пазара на автомобили. Почнат ли лизингови и други по-лъскави(взети с големи потребителски кредити), да изскачат за продажба, считай, че след тях е тухлата. Пътеката е такава, че се разпродават първо по-евтините "активи", за да се спасят по-скъпите.
50% съм оптимист и 50% песимист, че ще излезе нещо читаво, но каквото дойде.
Измислил съм и нови начини да заобиколя и прескоча брокерезите.
Едва ли някой ще остане равнодушен ако види 300-350К лева кеш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Споко, ей ги новите ти наематели пристигат със самолети. Толкова много били, ще се избият за маломерки и по-големипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Факт е , че много хора се набълбукаха с кредити, още нови рибоци кълвът на гола кука. Обаче, аз съм песимист, че тази есен, след 5 или след 10 есени ще има драматичен обрат. Ще има разводи, ще се яде хляб и сол, но робите ще плащат имота на банката. Българина е много жилав и търпелив роб. Изпитано е 2008 година.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеай стига сте ги бутали тия цени, че ми замина капиталовата на зеленото от толко клатене
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеБая народ се набалбука с кредити и вече издумка парите. Вече дойде момента да се плаща сметката и потреблението рязко спадна. Тая зима прескочихме трапа, но дойде ли есента, ще е весело. Държавните служители да се готвят за съкращения. Тези покрай тях също.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеай стига сте ги бутали тия цени, че ми замина капиталовата на зеленото от толко клатене
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеБая народ се набалбука с кредити и вече издумка парите. Вече дойде момента да се плаща сметката и потреблението рязко спадна. Тая зима прескочихме трапа, но дойде ли есента, ще е весело. Държавните служители да се готвят за съкращения. Тези покрай тях също.Last edited by БОНВИВАН1; 13.02.2024, 20:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение[
ОТЛОЖЕНИ ПОКУПКИ СВАЛЯТ СТОЙНОСТИТЕ !!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Ти брокер ли си?
Един лев, друг таралеж. Единият лъже другият маже.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://telegraph.bg/bulgaria/novini...-snimki-401208
ОТЛОЖЕНИ ПОКУПКИ СВАЛЯТ СТОЙНОСТИТЕ !!
Цените на имотите замръзват! (СНИМКИ)
Сделките с жилища се стопиха с 13 на сто, над половината в София с ипотека !!!
Цените на апартаментите замръзват. Отложени покупки свалят стойностите на жилищата, показа проучване сред брокери. „Ръстовете на цените са паднали от 16 на сто до около 10 процента“, съобщи за „Телеграф“ председателят на националното сдружение „Недвижими имоти“ Добромир Ганев.
ПОСОКАТА НА ЦЕНИТЕ Е Надолу!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Нещо такова, прав си.
Тук в Пловдив чувам от едно моме с приятел брокер има хора печелят от гаражи. Строителство на сгради да искаш, основно в западната и южна част на града - Смирненски, където съм и аз и Коматево. Купуват ги на зелено и ги продават слрд завършване на строежа. Гаражите са кът.
Един лев, друг таралеж. Единият лъже другият маже.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Не слагай доходността ако е над 15%, че тук има понижители със слаби сърца и опънати нерви.
След още 2 години отдаване, парите вложени в покупката ще са се върнали обратно, прав ли съм?
Тук в Пловдив чувам от едно моме с приятел брокер има хора печелят от гаражи. Строителство на сгради да искаш, основно в западната и южна част на града - Смирненски, където съм и аз и Коматево. Купуват ги на зелено и ги продават слрд завършване на строежа. Гаражите са кът.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар