Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
реалната икономика трудно ще издържи още дълго на това темпо.
политики без здрава икономика (или ФЕД зад гърба) действат, но до време
нека знаят, че ги чака живот по квартитри и децки
па аз и лордчето ще черпимпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
A бай Лорд какво е това частно дело?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
И за мен е изненада, но в момента пазара в Бг лети, за разлика от нормалния свят:
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...srinaha-249319
Явно сме остров на стабилността и няма какво да ни бутне? Банките вечно ще раздават пари с големия черпак, а лихвите ще са най-ниските в света. Ама докога така?
политики без здрава икономика (или ФЕД зад гърба) действат, но до времетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеhttps://fakti.bg/imoti/875795-dostap...se-e-podobrila
Бай, бай недостъпност, за каквато пише фауната от перона. Жилищата са все по-достъпни спрямо доходите. Поскъпването е задължително. Закриваме мечтите за поевтиняване, хахаха. Да припомня, че един прУфесУр продължава да натяква, че някога през краткия си жизнен цикъл, отбелязал, че се била случила дефлация.Човекът, който ги е изчислил, и човекът, който е написал статия на база на тези данни.
А каква е ползата? Ами научаваме, че човек със средна заплата в София, ако не яде, не си купува дрехи, не плаща сметки като ток, вода, телефон, интернет, телевизия и няма каквито и да е други разходи, може да си купи 1 кв. м жилищна площ.
Нека да благодарим за полезната информация!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Според него, аз съм принизявал дискусията и съм свалял ниво! Интересно е, как обаче всички ЦБ се борят със световната инфлация, докато той остава да си бръщолеви за измислена от него дефлация!!! Какъв е този професор??????
добре, че са юлчо и радев да подпират,
но като се замисля, май не съм чел за техни покупки във връзка с темата
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Не е професор, а асистент в някоя изоставена катедра, ако изобщо се занимава с преподаване, което дано не е вярно. Професор му викаме на майтап. Освен това скоро имаше предупреждение за бан, олабя откъм нерви, тъй че не го дразнете много. Пак казвам, той и тези като него допринасят за пазара на наеми, благодарим за което.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
юлката в катедра утопия ли е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеhttps://fakti.bg/imoti/875795-dostap...se-e-podobrila
Бай, бай недостъпност, за каквато пише фауната от перона. Жилищата са все по-достъпни спрямо доходите. Поскъпването е задължително. Закриваме мечтите за поевтиняване, хахаха. Да припомня, че един прУфесУр продължава да натяква, че някога през краткия си жизнен цикъл, отбелязал, че се била случила дефлация.Last edited by X_Y; 25.04.2024, 22:44.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
https://fakti.bg/imoti/875795-dostap...se-e-podobrila
Бай, бай недостъпност, за каквато пише фауната от перона. Жилищата са все по-достъпни спрямо доходите. Поскъпването е задължително. Закриваме мечтите за поевтиняване, хахаха. Да припомня, че един прУфесУр продължава да натяква, че някога през краткия си жизнен цикъл, отбелязал, че се била случила дефлация.Last edited by X_Y; 25.04.2024, 22:44.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеСега, мога да ти обясня кой наема, защото отдавам, няколко. Само че ти и такива като бетърчо ей сега ще кажете че лъжа, за това няма да си правя труда. Откакто съм купил, нямам празен месец.Не, наемите ми не са 500 лв. Много съжалявам да вас, момчета, нещата не се развиват така, както предвиждахте. Поне си го признайте и спете спокойно
който е чел понижителски мнения от 2017
другото отдава.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеСега, мога да ти обясня кой наема, защото отдавам, няколко. Само че ти и такива като бетърчо ей сега ще кажете че лъжа, за това няма да си правя труда. Откакто съм купил, нямам празен месец.Не, наемите ми не са 500 лв. Много съжалявам да вас, момчета, нещата не се развиват така, както предвиждахте. Поне си го признайте и спете спокойно
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...srinaha-249319
Явно сме остров на стабилността и няма какво да ни бутне? Банките вечно ще раздават пари с големия черпак, а лихвите ще са най-ниските в света. Ама докога така?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Че се строи - строи се, но кой ще го обитава?
Във Варна обявите за под наем са почти колкото в София (лятото ги биеха, сега София дръпна малко)Не, наемите ми не са 500 лв. Много съжалявам да вас, момчета, нещата не се развиват така, както предвиждахте. Поне си го признайте и спете спокойно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Въпреки отрицателното ми отношение към брокерите, за някои хора е по-добре да ги ползват. И при продажба и при покупка. Читав имот на адекватна цена не се задържа повече от месец , това наблюдавам аз. Или цената им не е ок на познатите ти, или имота. Тука защо няма нищо останало, например?
antaresinvest.bg
Между другото, строят чудесно и са коректни, и не се оливат с цените. Имам техен имот , купен на вторичен пазар, без забележки.
Даваш пример за комплекс с 10 сгради. В първите почти всичко е продадено, направи си труда да погледнеш плановете сграда по сградаОстанали са някои от по скъпичките апартаменти, повечето с зени над 300к евро , другото е гаражи и паркоместа
Чудесно са се справили с продажбите, и останалото ще замине, не бери грижа.
Във Варна обявите за под наем са почти колкото в София (лятото ги биеха, сега София дръпна малко)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Как прецени, че са прости? Това са топ имоти, с всички екстри вкл панорама, при това са пуснати само на 50% от покупната им цена през 2011 та. Къде е това търсене? Защо тези не са изкупени както се случваше досега?
https://www.varnaview.com/search?bid=&status=forsell
antaresinvest.bg
Между другото, строят чудесно и са коректни, и не се оливат с цените. Имам техен имот , купен на вторичен пазар, без забележки.
Даваш пример за комплекс с 10 сгради. В първите почти всичко е продадено, направи си труда да погледнеш плановете сграда по сградаОстанали са някои от по скъпичките апартаменти, повечето с зени над 300к евро , другото е гаражи и паркоместа
Чудесно са се справили с продажбите, и останалото ще замине, не бери грижа.
Last edited by Minaiivan; 25.04.2024, 21:45.
- 1 like
Коментар
Коментар