IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

кажи им, берти, кажи им за големото мяу и за сгъналата икономика и за ластика
    нека знаят, че ги чака живот по квартитри и децки
    па аз и лордчето ще черпим
    Наистина е време да го черпим!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

реалната икономика трудно ще издържи още дълго на това темпо.
      политики без здрава икономика (или ФЕД зад гърба) действат, но до време
      кажи им, берти, кажи им за големото мяу и за сгъналата икономика и за ластика
      нека знаят, че ги чака живот по квартитри и децки
      па аз и лордчето ще черпим
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

A бай Лорд какво е това частно дело?
        Пак ли трябва да ти скъсам дипломата? Писна ми да ти късам всички дипломи! Не си ли чувал за дела от ЧПХ? Баси неграмотния човек, сред които юридическо образование, завършил две висши, а не познава основни юридически термини...наистина си за съжаление човек!

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

И за мен е изненада, но в момента пазара в Бг лети, за разлика от нормалния свят:

https://www.pariteni.bg/novini/imoti...srinaha-249319

Явно сме остров на стабилността и няма какво да ни бутне? Банките вечно ще раздават пари с големия черпак, а лихвите ще са най-ниските в света. Ама докога така?
          реалната икономика трудно ще издържи още дълго на това темпо.
          политики без здрава икономика (или ФЕД зад гърба) действат, но до време
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
            https://fakti.bg/imoti/875795-dostap...se-e-podobrila

Бай, бай недостъпност, за каквато пише фауната от перона. Жилищата са все по-достъпни спрямо доходите. Поскъпването е задължително. Закриваме мечтите за поевтиняване, хахаха. Да припомня, че един прУфесУр продължава да натяква, че някога през краткия си жизнен цикъл, отбелязал, че се била случила дефлация.
            Тъжното е, че от едни математически верни, но икономически нелепи данни поне двама човека са взели заплати. Човекът, който ги е изчислил, и човекът, който е написал статия на база на тези данни. А каква е ползата? Ами научаваме, че човек със средна заплата в София, ако не яде, не си купува дрехи, не плаща сметки като ток, вода, телефон, интернет, телевизия и няма каквито и да е други разходи, може да си купи 1 кв. м жилищна площ. Нека да благодарим за полезната информация!

Коментар

Според него, аз съм принизявал дискусията и съм свалял ниво! Интересно е, как обаче всички ЦБ се борят със световната инфлация, докато той остава да си бръщолеви за измислена от него дефлация!!! Какъв е този професор??????
              е, така си е
              добре, че са юлчо и радев да подпират,
              но като се замисля, май не съм чел за техни покупки във връзка с темата
              препоръка е

Коментар

• Не е професор, а асистент в някоя изоставена катедра, ако изобщо се занимава с преподаване, което дано не е вярно. Професор му викаме на майтап. Освен това скоро имаше предупреждение за бан, олабя откъм нерви, тъй че не го дразнете много. Пак казвам, той и тези като него допринасят за пазара на наеми, благодарим за което.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

юлката в катедра утопия ли е
                  Според него, аз съм принизявал дискусията и съм свалял ниво! Интересно е, как обаче всички ЦБ се борят със световната инфлация, докато той остава да си бръщолеви за измислена от него дефлация!!! Какъв е този професор??????

Коментар

https://fakti.bg/imoti/875795-dostap...se-e-podobrila

Бай, бай недостъпност, за каквато пише фауната от перона. Жилищата са все по-достъпни спрямо доходите. Поскъпването е задължително. Закриваме мечтите за поевтиняване, хахаха. Да припомня, че един прУфесУр продължава да натяква, че някога през краткия си жизнен цикъл, отбелязал, че се била случила дефлация.
                    юлката в катедра утопия ли е
                    Last edited by X_Y; 25.04.2024, 22:44.
                    препоръка е

Коментар

• https://fakti.bg/imoti/875795-dostap...se-e-podobrila

Last edited by X_Y; 25.04.2024, 22:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
                        Сега, мога да ти обясня кой наема, защото отдавам, няколко. Само че ти и такива като бетърчо ей сега ще кажете че лъжа, за това няма да си правя труда. Откакто съм купил, нямам празен месец.Не, наемите ми не са 500 лв. Много съжалявам да вас, момчета, нещата не се развиват така, както предвиждахте. Поне си го признайте и спете спокойно
                        е, кой!?
                        който е чел понижителски мнения от 2017
                        другото отдава.
                        препоръка е

Коментар

Сега, мога да ти обясня кой наема, защото отдавам, няколко. Само че ти и такива като бетърчо ей сега ще кажете че лъжа, за това няма да си правя труда. Откакто съм купил, нямам празен месец.Не, наемите ми не са 500 лв. Много съжалявам да вас, момчета, нещата не се развиват така, както предвиждахте. Поне си го признайте и спете спокойно
                          И за мен е изненада, но в момента пазара в Бг лети, за разлика от нормалния свят:

https://www.pariteni.bg/novini/imoti...srinaha-249319

Явно сме остров на стабилността и няма какво да ни бутне? Банките вечно ще раздават пари с големия черпак, а лихвите ще са най-ниските в света. Ама докога така?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Че се строи - строи се, но кой ще го обитава?
                            Във Варна обявите за под наем са почти колкото в София (лятото ги биеха, сега София дръпна малко)

Коментар

Въпреки отрицателното ми отношение към брокерите, за някои хора е по-добре да ги ползват. И при продажба и при покупка. Читав имот на адекватна цена не се задържа повече от месец , това наблюдавам аз. Или цената им не е ок на познатите ти, или имота. Тука защо няма нищо останало, например?
                              antaresinvest.bg
                              Между другото, строят чудесно и са коректни, и не се оливат с цените. Имам техен имот , купен на вторичен пазар, без забележки.
                              Даваш пример за комплекс с 10 сгради. В първите почти всичко е продадено, направи си труда да погледнеш плановете сграда по сграда Останали са някои от по скъпичките апартаменти, повечето с зени над 300к евро , другото е гаражи и паркоместа Чудесно са се справили с продажбите, и останалото ще замине, не бери грижа.
                              Че се строи - строи се, но кой ще го обитава?
                              Във Варна обявите за под наем са почти колкото в София (лятото ги биеха, сега София дръпна малко)

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Как прецени, че са прости? Това са топ имоти, с всички екстри вкл панорама, при това са пуснати само на 50% от покупната им цена през 2011 та. Къде е това търсене? Защо тези не са изкупени както се случваше досега?

https://www.varnaview.com/search?bid=&status=forsell
                                Въпреки отрицателното ми отношение към брокерите, за някои хора е по-добре да ги ползват. И при продажба и при покупка. Читав имот на адекватна цена не се задържа повече от месец , това наблюдавам аз. Или цената им не е ок на познатите ти, или имота. Тука защо няма нищо останало, например?
                                antaresinvest.bg
                                Между другото, строят чудесно и са коректни, и не се оливат с цените. Имам техен имот , купен на вторичен пазар, без забележки.
                                Даваш пример за комплекс с 10 сгради. В първите почти всичко е продадено, направи си труда да погледнеш плановете сграда по сграда Останали са някои от по скъпичките апартаменти, повечето с зени над 300к евро , другото е гаражи и паркоместа Чудесно са се справили с продажбите, и останалото ще замине, не бери грижа.
                                Last edited by Minaiivan; 25.04.2024, 21:45.

Коментар

Working...
                                X