IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

И в Албания са. Навсякъде са!
    Така е левчо ламтеше за високи цени, наяж се сега на високи цени.Хайде гледам ви сеира на строителната мафия в Бг колко ще спечелите от високите цени сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

Горкият плъх-Путинист, още си мисли че имотите в БГ са голяма далавера
      И в Албания са. Навсякъде са!
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Дай и ти да паснеш на всеобщото мнение , а аз обещавам да пусна лайв тука. Кажи при кой нотариус и колко парички искаш, но ако си лаладжия ти ми даваш толкова колкото искаш, ако не , си знаеш кво ще ти се случи . Да видиме кой ,кви имоти има и колко оборот прави. Навит съм !!!
        Пачангич, матряла иска да може да си позволи всичко! Става, ама трябва умение да се изкарва шума. За съжаление. И аз съм за умния и образования да изкарва в пъти повече, но не винаги става така. И да има кредит достъп и всичко останало, те банките са за това, а не да съхраняват шумата на некой, те не са трезор.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не вярвам да го прави
          тук всички са много строги блюстители на данъците
          особено, на чуждите
          Горкият плъх-Путинист, още си мисли че имотите в БГ са голяма далавера

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Абе че сградата е хубава няма спор. И че новото строителство е далеч по-голям боклук също няма спор. За ул. Московска пък няма изобщо какво да говорим. Но 9300 Евро....Никога.
            А колко? 3300 ли? Ще цитирам "майсторите" от филма ,,Топло" - за тези пари можем само да ви повозим! Сори!

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Моите са 60х120, 10кг. е плочката. 60лв/м2 и нагоре е средна цена за София. Рядко има по-евтино и доста често има 80 лв/м2. Всякакви рязания, лайснички, герунги, канали и т.н. са допълнително.
              Дано да е вкарал нещо в разход Бетърч, аз вкарах доста неща, пада ДДС, данък печалба и данък дивидент.
              не вярвам да го прави
              тук всички са много строги блюстители на данъците
              особено, на чуждите
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                Не знам какво толкова се радват някои на статистиката с брутните средни заплати, че били нараснали. Числата, които се получават след облагане, са жива мизерия. Добавяйки и изкривяването, поради разпределението в доходите, излиза, че масовата заплата е покъртително ниска на фона на цените за стоки от първа необходимост.

Последните проучвания показаха, че за нормален живот на човек му трябвали около 1661лв/мес. Предполагам, че анализът е правен според личната експертна оценка на човек живеещ в детска стая, ползващ градски транспорт гратис и който ловко прибира по някое друго пакетче фъстъчки в джоба на зимното яке от големите вериги..

Та, тея ми ти мишоци(ратко да ме извинява), скрити по различни институти и паланки, които са впрегнати да убеждават народа, че живеел добре и имал възможност да погасява тлъсти ипотеки, имат не по-малка заслуга от брокерите за надутия пазар и задаващата се гореща чорба. Крайно време е раздутата администрация да се подведе под отговорност и всичкото некадърник вън. От стъкмистики се видя докъде я докарахме..
                + 1

Все пак, младите и квалифицирани хора в София с хубави професии се радват на златен дъжд.

Както съм споменавал, на мен рекордна по приходи ми беше 2018 г - в рамките на нея изкарах колкото за панелна гарсионера или малък двустаен само за 1 година, по цени на НИ от 2014 г. От заплата и фрилансърска дейност само.

Наистина много неща поскъпнаха, защото има неспокойни пари и едно инфлиране на паричната маса, което е неизбежно.

Имам една бутилка червено вино у нас, и я пазя за малко коте,

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

има големи плочи, които наистина се слагат от двама. но едва ли са метър на два.
                  мен повече ме учуди, че бетерчо чака фактура
                  сигурно го отчита като ремонт на офис фирмата
                  ах тиии, бетерчооо
                  Моите са 60х120, 10кг. е плочката. 60лв/м2 и нагоре е средна цена за София. Рядко има по-евтино и доста често има 80 лв/м2. Всякакви рязания, лайснички, герунги, канали и т.н. са допълнително.
                  Дано да е вкарал нещо в разход Бетърч, аз вкарах доста неща, пада ДДС, данък печалба и данък дивидент.

Коментар

• Не знам какво толкова се радват някои на статистиката с брутните средни заплати, че били нараснали. Числата, които се получават след облагане, са жива мизерия. Добавяйки и изкривяването, поради разпределението в доходите, излиза, че масовата заплата е покъртително ниска на фона на цените за стоки от първа необходимост.

Последните проучвания показаха, че за нормален живот на човек му трябвали около 1661лв/мес. Предполагам, че анализът е правен според личната експертна оценка на човек живеещ в детска стая, ползващ градски транспорт гратис и който ловко прибира по някое друго пакетче фъстъчки в джоба на зимното яке от големите вериги..

Та, тея ми ти мишоци(ратко да ме извинява), скрити по различни институти и паланки, които са впрегнати да убеждават народа, че живеел добре и имал възможност да погасява тлъсти ипотеки, имат не по-малка заслуга от брокерите за надутия пазар и задаващата се гореща чорба. Крайно време е раздутата администрация да се подведе под отговорност и всичкото некадърник вън. От стъкмистики се видя докъде я докарахме..

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
                      Онези 1662 лв са бруто и е само за официалното. Ясно, че има много дадени пари на ръка в строителството.
                      И какви са тези плочки за слагане от двама - 1,20х2,40м и по-големи?
                      има големи плочи, които наистина се слагат от двама. но едва ли са метър на два.
                      мен повече ме учуди, че бетерчо чака фактура
                      сигурно го отчита като ремонт на офис на фирмата
                      ах тиии, бетерчооо
                      Last edited by ratten; 14.02.2024, 23:05.
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Туй не е вЕрно. Надника на един общак е 100 кинта - чисто.
                        Онези 1662 лв са бруто и е само за официалното. Ясно, че има много дадени пари на ръка в строителството.
                        И какви са тези плочки за слагане от двама - 1,20х2,40м и по-големи?
                        Last edited by troika; 14.02.2024, 22:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Най-голямо е увеличението на възнагражденията на работниците в строителството – с над 26 на сто за година до средно ниво от 1662 лв.

https://trud.bg/%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D...8%D0%BD%D0%B0/
                          Туй не е вЕрно. Надника на един общак е 100 кинта - чисто.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Реално увеличено или ................ само "изсветлено"?!
                            Нали говорим за декември. Минималната не се е увеличила още.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

уни муни не може да прави разлика
                              той е недоделан бот без изкуствен интелект
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Най-голямо е увеличението на възнагражденията на работниците в строителството – с над 26 на сто за година до средно ниво от 1662 лв.

https://trud.bg/%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D...8%D0%BD%D0%B0/

Коментар

Working...
                                X