Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Горкият плъх-Путинист, още си мисли че имотите в БГ са голяма далавераОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Дай и ти да паснеш на всеобщото мнение , а аз обещавам да пусна лайв тука. Кажи при кой нотариус и колко парички искаш, но ако си лаладжия ти ми даваш толкова колкото искаш, ако не , си знаеш кво ще ти се случи . Да видиме кой ,кви имоти има и колко оборот прави. Навит съм !!!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не вярвам да го прави
тук всички са много строги блюстители на данъците
особено, на чуждите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Абе че сградата е хубава няма спор. И че новото строителство е далеч по-голям боклук също няма спор. За ул. Московска пък няма изобщо какво да говорим. Но 9300 Евро....Никога.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Моите са 60х120, 10кг. е плочката. 60лв/м2 и нагоре е средна цена за София. Рядко има по-евтино и доста често има 80 лв/м2. Всякакви рязания, лайснички, герунги, канали и т.н. са допълнително.
Дано да е вкарал нещо в разход Бетърч, аз вкарах доста неща, пада ДДС, данък печалба и данък дивидент.
тук всички са много строги блюстители на данъците
особено, на чуждитепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеНе знам какво толкова се радват някои на статистиката с брутните средни заплати, че били нараснали. Числата, които се получават след облагане, са жива мизерия. Добавяйки и изкривяването, поради разпределението в доходите, излиза, че масовата заплата е покъртително ниска на фона на цените за стоки от първа необходимост.
Последните проучвания показаха, че за нормален живот на човек му трябвали около 1661лв/мес. Предполагам, че анализът е правен според личната експертна оценка на човек живеещ в детска стая, ползващ градски транспорт гратис и който ловко прибира по някое друго пакетче фъстъчки в джоба на зимното яке от големите вериги..
Та, тея ми ти мишоци(ратко да ме извинява), скрити по различни институти и паланки, които са впрегнати да убеждават народа, че живеел добре и имал възможност да погасява тлъсти ипотеки, имат не по-малка заслуга от брокерите за надутия пазар и задаващата се гореща чорба. Крайно време е раздутата администрация да се подведе под отговорност и всичкото некадърник вън. От стъкмистики се видя докъде я докарахме..
Все пак, младите и квалифицирани хора в София с хубави професии се радват на златен дъжд.
Както съм споменавал, на мен рекордна по приходи ми беше 2018 г - в рамките на нея изкарах колкото за панелна гарсионера или малък двустаен само за 1 година, по цени на НИ от 2014 г. От заплата и фрилансърска дейност само.
Наистина много неща поскъпнаха, защото има неспокойни пари и едно инфлиране на паричната маса, което е неизбежно.
Имам една бутилка червено вино у нас, и я пазя за малко коте,
Поздрави
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
има големи плочи, които наистина се слагат от двама. но едва ли са метър на два.
мен повече ме учуди, че бетерчо чака фактура
сигурно го отчита като ремонт на офис фирмата
ах тиии, бетерчооо
Дано да е вкарал нещо в разход Бетърч, аз вкарах доста неща, пада ДДС, данък печалба и данък дивидент.
- 1 like
Коментар
-
Не знам какво толкова се радват някои на статистиката с брутните средни заплати, че били нараснали. Числата, които се получават след облагане, са жива мизерия. Добавяйки и изкривяването, поради разпределението в доходите, излиза, че масовата заплата е покъртително ниска на фона на цените за стоки от първа необходимост.
Последните проучвания показаха, че за нормален живот на човек му трябвали около 1661лв/мес. Предполагам, че анализът е правен според личната експертна оценка на човек живеещ в детска стая, ползващ градски транспорт гратис и който ловко прибира по някое друго пакетче фъстъчки в джоба на зимното яке от големите вериги..
Та, тея ми ти мишоци(ратко да ме извинява), скрити по различни институти и паланки, които са впрегнати да убеждават народа, че живеел добре и имал възможност да погасява тлъсти ипотеки, имат не по-малка заслуга от брокерите за надутия пазар и задаващата се гореща чорба. Крайно време е раздутата администрация да се подведе под отговорност и всичкото некадърник вън. От стъкмистики се видя докъде я докарахме..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеОнези 1662 лв са бруто и е само за официалното. Ясно, че има много дадени пари на ръка в строителството.
И какви са тези плочки за слагане от двама - 1,20х2,40м и по-големи?
мен повече ме учуди, че бетерчо чака фактура
сигурно го отчита като ремонт на офис на фирмата
ах тиии, бетерчоооLast edited by ratten; 14.02.2024, 23:05.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Туй не е вЕрно. Надника на един общак е 100 кинта - чисто.
И какви са тези плочки за слагане от двама - 1,20х2,40м и по-големи?Last edited by troika; 14.02.2024, 22:31.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Най-голямо е увеличението на възнагражденията на работниците в строителството – с над 26 на сто за година до средно ниво от 1662 лв.
https://trud.bg/%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D...8%D0%BD%D0%B0/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Реално увеличено или ................ само "изсветлено"?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Реално увеличено или ................ само "изсветлено"?!
той е недоделан бот без изкуствен интелектпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Най-голямо е увеличението на възнагражденията на работниците в строителството – с над 26 на сто за година до средно ниво от 1662 лв.
https://trud.bg/%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D...8%D0%BD%D0%B0/
- 1 like
Коментар
Коментар