Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Само се опитвам да диверцифицирам, но имотите с тоя растеж на капиталовата, направо ме нокаутират. Да не говорим за ФЗ, колко ми е изостанало. Преди десет години с него исках да захлупя студио на Съни бийч, а сега, като го сложих на везната-7КТрагедия!!!
как ще го гониш с акции не знам
по-добре да вземеш неко байнхойнпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ииийй. лордче, ти милионер в акции ли ще ставашТрагедия!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение
По същия елементарен начин както 1 млн цигани с машините.
Вика "Не знам бате кое копче да натисна на тоя таблет"
П.П. Още един пример колко назад са мириканците. Тук никога няма да се сетят да сложат паркинг в гето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеСега чувам , че цветни бюлетини ше има за изборите ... ние тук сме още с черно-бели. Все едно сме с телевизори Опера деба.... 21 век а съ злагат така.
П.П. Далтонистите как ще гласуват ?
Вика "Не знам бате кое копче да натисна на тоя таблет"
Коментар
-
Да, по -голям е от неговия. То , само на БФБ скоро ще ми е такъв..на международните -дубъл..целта ми е на първо време да покрие бургаския апарт, в последствие, ще гоня всички останали имоти.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ко да прая в америка? Не ги ли виждаш, умиргат от глад. Тук са гъзарИТИ.
П.П. Далтонистите как ще гласуват ?
Коментар
-
Бегай в Америка и ще олабиш хормона най-сетне...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
За 35те К на пандата ли говориш?
Ся нека да остане тайна.
Коментар
-
Корпус и врати: ламинирано ПДЧ.
Туй ако издържи 1 год, ще те черпя..То всичко на Виденов е пдч, за тия пари няма как да ти ги направят с масив, а и квартирантите не се отнасят с обзавеждането както би се отнасял ти, та като ти съсипят "кухнята" за 500 лева- приспадаш я от депозита, изхвърляш я и взимаш чисто нова за 500лв
- 2 Харесвания
Коментар
-
Като се чуя с роднини и приятели са горе-долу еднакви нещата, всеки с проблемите си. Къде вика Кирчо, важното е децата ти да са добре.
Коментар
-
Ами, само един пример ще ти дам. Хартиеният ми портфейл, вече е по-голям от на инвеститора Black and white cat-foot, който е инвеститор от 2014г.
ПП Интересно ми е от какъв илюминатор/ перископ, им виждаш имането??????
Ся нека да остане тайна.
Коментар
-
Коментар
-
Аз почнах да пращам подаръци от тук, че е тънкана. В краен случай amazon.de . Едно време пращах кинти да вземат нещо на децата е такива неща, последния път за 100 кинта бяха взели някакви водни боички и едно детско камионче играчка ... викам к'ви са тия подаръци бе ... те като от менюто на МакДоналдс
Коментар
-
Ами, само един пример ще ти дам. Хартиеният ми портфейл, вече е по-голям от на инвеститора Black and white cat-foot, който е инвеститор от 2014г.
Коментар
Коментар