IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Ти ако мислиш, че тези 10 семейства навън са цъфнали и вързали...
    Екстра са си ,с по две деца са повечето.По Германия ,Великобритания са основно.Бачкат си ,децата знаят по 3 езика ,идват си чат пат ваканциите .Учат в хубави училища ,развиват се ,имат спокоен живот и не им дреме как щемси платят сметките .Унмас като платят наема и режийните, храната дето е майка си баща си внос и скъпа и какво остава?Детски градини няма ,учители няма ,лекари няма какво искаш?Те затова се махнах, седяха търпяха и се разкараха.
    У нас наем плащат само разни единици дето не са се ориентирали,а семействата с деца и под наем мизерстват и се мъчат.И това го казвам защото не е единичен случай. Много семейства с деца се разкараха .

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Наем в България да плащаш трябва да си луд.По добре в чужбина за наем.У нас стандарта е зле за наематели.
      Имам поне 10 семейства познати с деца се махнаха поради тази причина и нито едно не се върна.
      Скъпа храна,скъпи наеми спрямо доходи ,за семействата не остават никакви пари ,помощи няма...и т.н.
      Ти ако мислиш, че тези 10 семейства навън са цъфнали и вързали...

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
        Не познавам човек, който да взима ипотечен кредит с намаляващи вноски. Аз имам на анюитетни вноски.
        Какво те накара да подпишеш такъв договор?
        Сам си видял при всяка вноска към банката какъв огромен процент от нея е лихва и какъв мижав главницата. Това лично за мен е убийствено. Може да плащаш 10 години и да си изплатил 85% от лихвата и само 15% от главницата. При проблем с вноските банката си е взела лихвите авансово и дава имота на ЧСИ. Често стойността на продажбата е далеч от оставащата главница и хем си плащал лихви, хем ти взимат имота и за капак пак си длъжник.

Варианта с предсрочно погасяване на кредита в този случай също не е удачен.

Предполагам основната причина да не се избират намаляващи вноски е, че трабва да се доказват високи доходи, който много хора не могат да покажат.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Той от мама не се дели бре! Там е уредил безплатна вода,парно, краде домати,ползва градски транспорт безплатно и кво ли още не ,болшевикът който крещи"отнемайте на хората имотите които не ползват". Тоест Никито си е форумна карикатура! А масЕрът му , гурото Бертрам ,сее акъл под крилото на мама и тате и го окуражава да продължава в същия дух!
          Истината е,че който има и прави кинти трябва да мисли как да им запазва стойността, кой квото го влече, бизнес,имоти,метали,акции и т.н. Под кинти се разбира поне над 200 300к годишно чисти, да не кажа и повече ,но ще ме обвинят в снобизЪМ.
          Пачанга ти ако трябва да вкараш 200 хиляди на борсата ще има да мигаш от страх като дете.
          Да не говорим че и не знаеш как и в какво.
          Нито се учиш нито се образоваш в тази насока.
          Земи се образовай ,каквото не съм знаел си навакса всеки ден а ти говориш глупости

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Ако някой ден ти се наложи да излезнеш на квартира ще останеш доста учуден за реалното състояние на наемният пазар и за реалностите спрямо сайтовете за обяви дето ти се струва че можеш да наемеш нещо годно за живеене на що годе нормално място за под 500лв
            Наем в България да плащаш трябва да си луд.По добре в чужбина за наем.У нас стандарта е зле за наематели.
            Имам поне 10 семейства познати с деца се махнаха поради тази причина и нито едно не се върна.
            Скъпа храна,скъпи наеми спрямо доходи ,за семействата не остават никакви пари ,помощи няма...и т.н.
            Last edited by nkavrakov1982; 13.02.2024, 08:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Той от мама не се дели бре! Там е уредил безплатна вода,парно, краде домати,ползва градски транспорт безплатно и кво ли още не ,болшевикът който крещи"отнемайте на хората имотите които не ползват". Тоест Никито си е форумна карикатура! А масЕрът му , гурото Бертрам ,сее акъл под крилото на мама и тате и го окуражава да продължава в същия дух!
              Истината е,че който има и прави кинти трябва да мисли как да им запазва стойността, кой квото го влече, бизнес,имоти,метали,акции и т.н. Под кинти се разбира поне над 200 300к годишно чисти, да не кажа и повече ,но ще ме обвинят в снобизЪМ.
              Недей така с лошо пачангов. Тия двамата обитатели на деЦки носят нежни души и ще ги нараниш с тези си думи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ако дори само до 2039г. няма да има спад, Bertram, няма да е познал само с 22 години от 2017г.. АМИ, ТОВА СИ Е ЦЯЛ ЦИКЪЛ НА КОНДРАТИЕВ БЕ ДА ГО Е..А!!!!
                “Тайминг ис евритинг” са думи на берджо. И какво са за берджо 22 години? За Кондратиев може да са цял цикъл, а за арменския фермер да са като една секунда. Времето е относителна величина.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Ако някой ден ти се наложи да излезнеш на квартира ще останеш доста учуден за реалното състояние на наемният пазар и за реалностите спрямо сайтовете за обяви дето ти се струва че можеш да наемеш нещо годно за живеене на що годе нормално място за под 500лв
                  Last edited by pa4anga; 13.02.2024, 04:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor

Хахаха, ако не си нелегал, преплувал Рио Гранде, ведно с всички мангали, докажи го. Доналд и републиканците се страхуваш, че ще те върнат в Каспичан, от където си се пръкнал, нали това е дерта ти wet back?
                    Абе ти си баси карикатурата. Всеки е имал по някой ненормален учител, ма ти си в собствена лига.

Коментар

Твоите наематели не са хора явно.Това са извънземни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение

Никой не планува работа 1 година напред, и никой няма да чака майстор да му се натътри след 1 година. По-скоро твоя близък те знае какъв си и предпочита да не се занимава с такива нагли дето хем евтино да минат, хем пък по хубаво, защото нали са близки.

Иначе изразът в червено мисля че ще го срещаме по често, през цялата 2024та.
                        Явно си или под наем или у деЦката… само който не се е занимавал с ремонти може да дава такива тъпи изказвания.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Стига си дрънкал глупости бе. Аз ти казвам, че имам близки, които не могат да продадат, също имам понзати, които не могат да отдадат. Около мен само за последния месец се добавиха нови за продажба и наем, но няма никакъв интерес.
                          Бетере, тебе ше те пишем , че изпълняваш социални фунции. Връщаш delusional брокерази към действителността

Абе тия плочкаджии станали баси математиците. Аз не мога да сметна какво ше правя след един месец, тия за една година напред смятат. Да не ползват AI ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Като му споменах за wet back, явно се припозна и избяга от темата. Даже, първо настойчиво взе да ме пита. Явно, разбра, че работя с партньорските служби и бързо се покри
                            ??? Ти не си добре бе човече, лечение, лечение ти трябва. Какво съм те питал настойчиво ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

къде се загуби това момче
                              точно взе да става активен в темата
                              Като му споменах за wet back, явно се припозна и избяга от темата. Даже, първо настойчиво взе да ме пита. Явно, разбра, че работя с партньорските служби и бързо се покри

Коментар

Твоите наематели не са хора явно.Това са извънземни.
                                Е, стига бе 650лв. наем. Две сервитьорки плащат 1000 на мой колега за тристаен в Овча купел. А, аз там за 20кв2, едва докарвам 200лв.

Коментар

Working...
                                X