Първоначално изпратено от Yandox
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Според мен пък е жалко, че се купуват масово точно такива имоти - нисък клас строителство, комбинирано с ужасна локация. Именно това доказва колко беден е българинът и как се хвърля на боклуците. Двустайка 70 квадрата с общи части. При цена 750 на квадрат - идват към 50к. Това ако са пари, значи аз съм мултимилионер. Такава сума може да спести всеки касиерин в Лидл. Никой заможен човек няма да тръгне да купува подобни боклуци.
Заблудените овце разпродават всичкото имот на дедите си на безцениица и харчат спестяванията на родителите си, за да купят така мечтания апартамент в София без да осъзнават, че дефакто подобен имот не струва нищо и си хвърлят трудно изкараните пари на вятъра. Същото важи в пълна сила за Вадите и Ливадите, макар и там вече при цени 1200 и нагоре да говорим за тотална лудост.
Което обаче не променя факта, че масово се пазарува със собствени средства.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеВ онази статия за строителството зад Централна гара е написано, че 80% от покупките са със собствени средства, като ипотеки се правят за по-големите апартаменти. Повтарям, 80%. Това потвърждава казаното от Dury, че в населението има много пари. Това го казвах и аз напоследък. Моля да бъде отчетено от понижителите. Знам, че бедният не може да повярва, че другите имат, ама нищо не може да се направи по въпроса. Обикновено това е следствие от потомствена бедност и трудно живелите във вечна оскъдица могат да влязат в кожата на нормалните хора. Призовавам да проявяваме разбиране към понижителите. Те наистина вярват във това, което пишат.
80% покупки със собствени средства в нов комплекс.
За живеене купуват жители от северните квартали, които искат да са по-близо до центъра, за себе си или за децата си. Има много купувачи от провинцията. Около 80% от покупките са със собствени средства, с ипотечен кредит се финансират по-големите жилища за собствено ползване, казва Костадинка Канурова.
80% ПРОЦЕНТА ПОКУПКИ СЪС СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА В НОВ КОМПЛЕКС НА ЗЕЛЕНО!!!! НА ГОЛА ЛИВАДА!!!! ОСМИСЛЕТЕ ГО!!!!
Заблудените овце разпродават всичкото имот на дедите си на безцениица и харчат спестяванията на родителите си, за да купят така мечтания апартамент в София без да осъзнават, че дефакто подобен имот не струва нищо и си хвърлят трудно изкараните пари на вятъра. Същото важи в пълна сила за Вадите и Ливадите, макар и там вече при цени 1200 и нагоре да говорим за тотална лудост.
И за всичко това спомагат алчни брокерасти и банкери, които вместо да показват на хората как се инвестира на борсата или в бизнес, са готови на всичко само и само да всяват паника и да говорят глупости от порядъка на "имотът е най-добрата инвестиция".
Заветните 3% на тези паразити са кървави пари и рано или късно ще им се върне за всички лъжи и измами.Last edited by ejonny2376; 24.09.2021, 20:52.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Да не пропуснем в примера - носил ти е 20 години някакъв наем - в началото $200, после $210 и така до днешно време. И то ако всичко това е вярно въобще Брокериците така и не се научихте да смятате, освен заветния 3%
С такова мислене не можеш да влезеш в обувките ми колкото и да искаш !!!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеВ онази статия за строителството зад Централна гара е написано, че 80% от покупките са със собствени средства, като ипотеки се правят за по-големите апартаменти. Повтарям, 80%. Това потвърждава казаното от Dury, че в населението има много пари. Това го казвах и аз напоследък. Моля да бъде отчетено от понижителите. Знам, че бедният не може да повярва, че другите имат, ама нищо не може да се направи по въпроса. Обикновено това е следствие от потомствена бедност и трудно живелите във вечна оскъдица могат да влязат в кожата на нормалните хора. Призовавам да проявяваме разбиране към понижителите. Те наистина вярват във това, което пишат.
За живеене купуват жители от северните квартали, които искат да са по-близо до центъра, за себе си или за децата си. Има много купувачи от провинцията. Около 80% от покупките са със собствени средства, с ипотечен кредит се финансират по-големите жилища за собствено ползване, казва Костадинка Канурова.
80% ПРОЦЕНТА ПОКУПКИ СЪС СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА В НОВ КОМПЛЕКС НА ЗЕЛЕНО!!!! НА ГОЛА ЛИВАДА!!!! ОСМИСЛЕТЕ ГО!!!!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
В онази статия за строителството зад Централна гара е написано, че 80% от покупките са със собствени средства, като ипотеки се правят за по-големите апартаменти. Повтарям, 80%. Това потвърждава казаното от Dury, че в населението има много пари. Това го казвах и аз напоследък. Моля да бъде отчетено от понижителите. Знам, че бедният не може да повярва, че другите имат, ама нищо не може да се направи по въпроса. Обикновено това е следствие от потомствена бедност и трудно живелите във вечна оскъдица могат да влязат в кожата на нормалните хора. Призовавам да проявяваме разбиране към понижителите. Те наистина вярват във това, което пишат.
80% ПРОЦЕНТА ПОКУПКИ СЪС СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА В НОВ КОМПЛЕКС НА ЗЕЛЕНО!!!! НА ГОЛА ЛИВАДА!!!! ОСМИСЛЕТЕ ГО!!!!Партия была, есть и будет есть!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
Илън Мъск спечели $25 млрд. за ден
Днес Илън мъск, утре сещате се кой
( Ratten).
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Стига с този Лозенец бре Джони ! Аз да не съм некой баровец ?! За селски момчета кат мен Гоцето е идеално - Януари 2007 цена 750 евро на квадрат. Към онзи момент много добро качество - изолация, камък, индивидуални топломери, алуминиеви радиатори / да беше лукс тогава/ и т.н.. Няма НИЩО общо с който и да е коптор строен 2000 година....където и да е :-) като изключим тези на Дури в Изток :-)
Забравил съм колко ми излезнаха довършителните работи, но беше много по-евтино...Да кажем 150 еври квадрат с обзавеждането.
Сам си сметни колко е поскъпнал имотя.
Дохода от наем е толкова - под 10% на година е да. Но всъщност аз го смятам към настоящите цени така че реално е около 3.5% бруто....За момента толкова не може повече....
Пп Не е супер сделка защото например тогава цените в Ливадите бяха 500-550 , в Цариградски комплекс в Дружба 350-400. На тези места ръста е по-голям процент от моето. Бях се включил и в Младост на Киприян на 560 евро, но се замотаха и почнаха да ми намирисват като им гледах договора и си взех парите обратно дори без да им искам неустойка :-). Впоследствие се оказаха измамници...., но който е купил на това място тогава също е повече на плюс от мен....
ПП2 Левчо обърка апартите, този със Шиндлера има предвид..... различни са Тя ми е с най-голяма доходност. Като пораснат децата ще се върнем в нея/.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Мога и в момента да "хвърля" една торба пари ама няма за какво ,а и не съм в София. Писала съм го хиляда пъти поне, апартамент с гараж купен за 55000 $ ми носи повече от 20 г. по 1200 евро на месец днес , удвои го ,после го събери с още два големи банкови офиса, малко дребосък за разкош и един ресторант. Още ли се съмняваш ,че при мен смисъла при отдаване под наем е "0" ? Не бих заложила на такова мнение
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Мога и в момента да "хвърля" една торба пари ама няма за какво ,а и не съм в София. Писала съм го хиляда пъти поне, апартамент с гараж купен за 55000 $ ми носи повече от 20 г. по 1200 евро на месец днес , удвои го ,после го събери с още два големи банкови офиса, малко дребосък за разкош и един ресторант. Още ли се съмняваш ,че при мен смисъла при отдаване под наем е "0" ? Не бих заложила на такова мнениеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение
Не , не е все тая на какво се смея . Пак ще ти напиша за да не остана неразбран. На теб се смея . На поста ти от сутринта се смея. И на още двама трима твой колеги , за опитите им да изкарат черното,бяло.
А на личните си имоти, само ти си плащаш наем , поста от сутринта ,на който се смея, го доказа. Живееш в него и си плащаш наем ,за да ти носи все пак приход. И да си "рентиер'.
Второабзацната логорея не съм и я зачитал.
Страхотен си. Продължавай все така :-)))))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Наистина имаш проблем с разбирането и четенето :-) Ти на какво се смееш е все тая. Въпросът е че самият ти си смешен :-) Пиша го с добро чувство ! Радвам се че има някой ''нов'' който да ни разсмива отново, че Янко е малко скучен /сори Янко/:-)))) Написах не 2030, а 2039 :-))) А на личните ти имоти гледай да си плащаш наема навреме, че на тези тънки наеми хазяйките не са много търпеливи, а зимата може да е студена :-))))
Ако трябва да съм честен настоящата година е първата в която ръста е НАД нормалното. За мен 10% над нормалното.ако погледнем в годишен план. Ако погледнем 5 години назад тези 10% компенсират недостатъчният ръст преди това та всичко е точно. Но все пак такива резки ръстове най-вероятно са началото на балон, Да повторя НАЧАЛОТО. Колко време ще се надува и докъде ще стигне не съм сигурен, а и зависи от държавната политика....по света....Като лично мнение ей така без сериозна аргументация мисля, че ще е до края на 2023.... След това обаче някой ако си въобразява че ще се спука и ще се върнем на 2013 е дълбоко заблуден..... Връщането в най-добрият случай ще е на настоящите нива,,,и е възможно да има доста години безветрие. Това обаче отново зависи от държавните политики и всеки който дава уверена прогноза/ в която и да е посока/ в несигурни времена е огромен оптимист...
В личен план макар и да осъзнавам, че 2025 е възможно да бъда 0 на 0 пак ще си похарча парите стига да намеря тва дето ми трябва.... Предпочитам кеша да ми е в тули, а не в банки....:-) По-спокойно ми е....
А на личните си имоти, само ти си плащаш наем , поста от сутринта ,на който се смея, го доказа. Живееш в него и си плащаш наем ,за да ти носи все пак приход. И да си "рентиер'.
Второабзацната логорея не съм и я зачитал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение
Пак философстваш ненужно . Поста , на който се смея е от тази сутрин и това е достатъчно. Какво ме интересува мен или теб , колко общо поста имаш от моята регистрация и колко са общо като цяло.
На мен всичко ми е ясно , ясен си ми и ти , а на теб има да ти се изяснява тепърва до 2030.
Имотите не са МИ скъпи , имотите СА скъпи, сега по принцип , защото са в балон.
Личните ми имоти са МИ идеални, брокерче .
Ако трябва да съм честен настоящата година е първата в която ръста е НАД нормалното. За мен 10% над нормалното.ако погледнем в годишен план. Ако погледнем 5 години назад тези 10% компенсират недостатъчният ръст преди това та всичко е точно. Но все пак такива резки ръстове най-вероятно са началото на балон, Да повторя НАЧАЛОТО. Колко време ще се надува и докъде ще стигне не съм сигурен, а и зависи от държавната политика....по света....Като лично мнение ей така без сериозна аргументация мисля, че ще е до края на 2023.... След това обаче някой ако си въобразява че ще се спука и ще се върнем на 2013 е дълбоко заблуден..... Връщането в най-добрият случай ще е на настоящите нива,,,и е възможно да има доста години безветрие. Това обаче отново зависи от държавните политики и всеки който дава уверена прогноза/ в която и да е посока/ в несигурни времена е огромен оптимист...
В личен план макар и да осъзнавам, че 2025 е възможно да бъда 0 на 0 пак ще си похарча парите стига да намеря тва дето ми трябва.... Предпочитам кеша да ми е в тули, а не в банки....:-) По-спокойно ми е....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 24.09.2021, 18:50.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнениеbulgarian lev , какво ви е мнението за биткойн като дългосрочна инвестиция 5+ години . Не визирам купуване и продаване следващия месец или година .Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар