Първоначално изпратено от Bearfox
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Дъри, днес няма да те бъзикам как се прави оглед, покупка, ремонт и продажба на 11 апартамента за година(аз на последната маломерка само 3 месеца и правих ремонт и над месец отне оглед, нотариус, вписване, прехвърляне на партиди.....)А ще те питам нещо сериозно- как се бори инфлацията още от времето на Ваймарската република та до днес? Точно така- с вдигане на лихвите, а всеки процент на вдигане на лихвите води до около 5 процента спад в цената на имотите
Сега за инфлацията, съгласна съм донякъде с теб, само не знам защо си мислиш, че някой днес иска да бори инфлацията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Хахаха шегаджия :-)
От както си регистриран не знам дали имам и 10-20 поста в темата ама си наясно....
Нищо не ти е ясно момче, дори и не можеш да смяташ/четеш на ниво трети клас. Затва имотята са ти скъпи, но не губи кураж ей я де е 2039.... няма и 20 години и си ти :-)
На мен всичко ми е ясно , ясен си ми и ти , а на теб има да ти се изяснява тепърва до 2030.
Имотите не са МИ скъпи , имотите СА скъпи, сега по принцип , защото са в балон.
Личните ми имоти са МИ идеални, брокерче .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеНакарахте ме да погледна кавръковата справчица сега . Ето,какво "намаление" има ,а честито ! Тичайте да купувате без пари хахаха
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 99294 euro
Средна цена на кв.м: 1387 euro
По моите справки за офертните цени за града като цяло за последните 3 месеца ръста е 4%, от началото на годината 15%, 1 година назад 18%.
От няколко месеца търся неусърдно нещо и няма нищо дето да ми хване окото.... Щом на тези цени е така не ми се мисли какво иде....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Сега и аз ще ти напиша нещо .Когато видиш, че нещо от това се е променило, тогава ела да пишеш тук и да убеждаваш хора които познават пазара, че не са прави. Ето и за какво да внимаваш :
"Нищо не се е променило на този етап за да има спад на цените. Лихвите са ниски , заплатите скачат или са същите, пари в населението има много. Единствено инфлацията расте ама тя не носи намаление на никакви цени ,а увеличението им."
А точно това в кавичките , бягай бързо при някой от I курс икономика, малко да ти пообясни.
- 1 like
Коментар
-
Сега и аз ще ти напиша нещо .Когато видиш, че нещо от това се е променило, тогава ела да пишеш тук и да убеждаваш хора които познават пазара, че не са прави. Ето и за какво да внимаваш :
"Нищо не се е променило на този етап за да има спад на цените. Лихвите са ниски , заплатите скачат или са същите, пари в населението има много. Единствено инфлацията расте ама тя не носи намаление на никакви цени ,а увеличението им."
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение
Ама ти наистина си най - заплетено говорещия брокер.И в доста неща преувеличаваш или най откровено си послъгваш.
100% ръст не можеш да имаш , тъй като едва , и то само някой имоти достигнаха цени 2008. Лъжа е че от 2007 до 2008 ръста е 100%
Неможе хем да си живял, хем и наем да си взимал.
Всъщност може, ако сам на себе си си плащал. Но не мисля ,че би стигнал дотам ,само и само да си мислиш че взимаш наем.
Мислете малко и смятайте с тези сметачите машинки, де. Не са само за капиталовите , които скоро- скоро ще се стопят, обаче.
От както си регистриран не знам дали имам и 10-20 поста в темата ама си наясно....
Нищо не ти е ясно момче, дори и не можеш да смяташ/четеш на ниво трети клас. Затва имотята са ти скъпи, но не губи кураж ей я де е 2039.... няма и 20 години и си ти :-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Хм, стига бе, 100% ръст от 2007 при това за сграда, която очевидно не е "ново ново", за което твърдиш, че било най-хубавото.
Само не ми казвай, че примерно този имот 2007 е струвал само 82500 Евро:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...yci&f1=1&fe7=1
Освен това твърдиш, че си живял там 10 години, значи си го отдавал под наем максимум едни 3 години. Върху покупните цени от 2007 никога не е имало наеми с 10% нетна доходност на годишна база.
Забравил съм колко ми излезнаха довършителните работи, но беше много по-евтино...Да кажем 150 еври квадрат с обзавеждането.
Сам си сметни колко е поскъпнал имотя.
Дохода от наем е толкова - под 10% на година е да. Но всъщност аз го смятам към настоящите цени така че реално е около 3.5% бруто....За момента толкова не може повече....
Пп Не е супер сделка защото например тогава цените в Ливадите бяха 500-550 , в Цариградски комплекс в Дружба 350-400. На тези места ръста е по-голям процент от моето. Бях се включил и в Младост на Киприян на 560 евро, но се замотаха и почнаха да ми намирисват като им гледах договора и си взех парите обратно дори без да им искам неустойка :-). Впоследствие се оказаха измамници...., но който е купил на това място тогава също е повече на плюс от мен....
ПП2 Левчо обърка апартите, този със Шиндлера има предвид..... различни са Тя ми е с най-голяма доходност. Като пораснат децата ще се върнем в нея/.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение
Госпожа , само днес като ти чета постовете , трябва да ти кажа ,че ти си тази която си въобразява глупости. Мога да те успокоя леко , че не си на първо място, само. Има трима преди теб , но то това е и целият ви отбор .
Малък но сплотен колектив от малко офисче в покрайнините на София .
И за да съм и по конкретен, ще ти кажа насочващо , че последните ти три изречения, са идеален пример за това, че си въобразяваш глупости. Запомни ги наизуст и иди питай някой ,който разбира защо е така
- 2 Харесвания
Коментар
-
Написах ти да не си въобразяваш глупости ! Така ако мислиш не се учудвам ,че само пишеш за спад ,а такъв от както си се появил с хилядите си ника няма. Не става само да пишеш дивотии ,трябва и малко акъл да ти кажа.
Започнал си като Ники Кавръков, той така се радваше на 13.03.2020 г. и когато му написах да не го прави започна да скача като луд, а днес цените са поне 15-20 % по-високи от тогава. Нищо не се е променило на този етап за да има спад на цените. Лихвите са ниски , заплатите скачат или са същите, пари в населението има много. Единствено инфлацията расте ама тя не носи намаление на никакви цени ,а увеличението им.
Малък но сплотен колектив от малко офисче в покрайнините на София .
И за да съм и по конкретен, ще ти кажа насочващо , че последните ти три изречения, са идеален пример за това, че си въобразяваш глупости. Запомни ги наизуст и иди питай някой ,който разбира защо е така
- 2 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Bearfox;n3808000]
Няма,няма. Чак при спад 45% ще излязат хубавите неща. А и вие изкупихте повечето неща последните 10 месеца, и затова няма и какво. Ще ни ги дадете след някоя година,, така че ги пазете чисти .
/QUOTE]
А, вие докато не паднат цените с 45 % да ни плащате наема навреме, после ще видим кой има повече пари хахахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Що се занимаваш с тези залупени комплексари-поевтинители? Те няма да купят и при 40% спад . НЯМА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
хей сега ще започна да ти преподавам
безплатни лекции а ти само да си записваш
хихихих
и изобщо не си въобразявам -
нито ти нито които и да е от останалите
3 ма брокерасти с 14 ника - имате нещо съществено в имоти
това го знаят всички и е време
с ръка на сърцето да си признаеш
хихихи
Започнал си като Ники Кавръков, той така се радваше на 13.03.2020 г. и когато му написах да не го прави започна да скача като луд, а днес цените са поне 15-20 % по-високи от тогава. Нищо не се е променило на този етап за да има спад на цените. Лихвите са ниски , заплатите скачат или са същите, пари в населението има много. Единствено инфлацията расте ама тя не носи намаление на никакви цени ,а увеличението им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Що се занимаваш с тези залупени комплексари-поевтинители? Те няма да купят и при 40% спад . НЯМА
- 2 Харесвания
Коментар
-
А, не си измисляй ! Когато няма какво да напишеш по темата и започваш да си въобразяваш за хората, какво работят или къде живеят ,може и какво мислят.
Е, не си познал ,дотук ти пиша една голяма двойка хахаха
Напиши ми какво се е променило ,че да има спад и ще се съглася с теб !
безплатни лекции а ти само да си записваш
хихихих
и изобщо не си въобразявам -
нито ти нито които и да е от останалите
3 ма брокерасти с 14 ника - имате нещо съществено в имоти
това го знаят всички и е време
с ръка на сърцето да си признаеш
хихихи
- 1 like
Коментар
Коментар