Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не, да ме извини Кавръка. Целия имот е продаден наедно. И в края на миналата година. Грешно ти е инфото.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Спрете да го точите тоя филм.
Това са лични неща ,казах и на Лева нещо той се оказа най умен и разбра .Ама Вие продължавате .Не знам защо ?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Сложно е, важното е че всичко е в миналото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Хайде стига се излага вече.
100 пъти се писа, че се продава 1 етаж от къщата (другият е продаден преди години и не се продава - питал съм лично(!) ).
За разпределението на собствеността също са ти грешни сметките, но няма какво да влизаме в подробности.
Имот като имот - за всеки влак си има пътници.
ПП: да, може би. Не споря, извинявай! Ок, значи имота е продаден. И чичо, и племенник доволни.Last edited by bulgarian lev; 23.02.2024, 00:56.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Ти му викаш браво, то те плюе.
Един човек разбра от 1 дума ?Още 10 продължават безмислен ,абсолютно безмислен вече спор или определения кое какво е какво е било и така нататък.
Няма смисъл .Това е достатъчно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Точно защото му вярвам приех, че сте продали къщата и даже направих груба калкулация за продажната цена и разпределението към наследниците.
Имам чувството че купувача е човек на твоя мастър и вероятно цената доста изпилена. 115 хил лв максимум, но за цялата къща. Близо ли съм в сметките? А аз с брат ти ви давах 70 хил лв, което е повече от това което сте получили от вероятния човек на твоя мастър.
Коментар
-
По начина ти на изказ личи че си заинтересована страна. Купувача твой човек ли е?
Мой близък търси цяла къща в района. Ако се продаваше и горният етаж 120-130к евро ги даваше.
Но горният е продаден.
темата е приключена
поне за мен, а ти ако искаш продължавай...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Спрете да го точите тоя филм.
Това са лични неща ,казах и на Лева нещо той се оказа най умен и разбра .Ама Вие продължавате .Не знам защо ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Хайде стига се излага вече.
100 пъти се писа, че се продава 1 етаж от къщата (другият е продаден преди години и не се продава - питал съм лично(!) ).
За разпределението на собствеността също са ти грешни сметките, но няма какво да влизаме в подробности.
Имот като имот - за всеки влак си има пътници.
Коментар
-
Точно защото му вярвам приех, че сте продали къщата и даже направих груба калкулация за продажната цена и разпределението към наследниците.
Имам чувството че купувача е човек на твоя мастър и вероятно цената доста изпилена. 115 хил лв максимум, но за цялата къща. Близо ли съм в сметките? А аз с брат ти ви давах 70 хил лв, което е повече от това което сте получили от вероятния човек на твоя мастър.
Имот като имот - за всеки влак си има пътници.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Лева ти каза нещо ,вярвай му ..ако искаш де ..
Филма приключи.
Коментар
-
Една колежка имам която направи лек бизнес .
Само че в Перник не знам колко печели.
Нае помещение май магазин или някакъв партер после го ремонтира и го направи на място за рождения дни и подобни събирания за деца ,знаете как е и сега го преотдава на час ,не знам колко печели каза че имало търсене на такива мвста но в София сметката не излизала толкова добре колкото в Перник защото наема спрямо цените е по голям а в Перник наема бил по нисък ама цените същите.
Тя преотдава,на час ,като не седи там те синсе оправят сами ,само после почиства след тях
Ходи си и на работа отделно не е основно занимание
Коментар
-
Не са я продали на цената на която е качен етажа в обявата. Ако е продадена цялата къща, може, но едва ли някой е дал повече от 115 хил. лв за цялата къща, което означава 55 хил лв за кольо, брат му и майка му, което ще рече около 15 хил лв за кольо. За 15 хил лв ли беше това приветстване на Ковид-19 когато започваше пандемията?
Филма приключи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Браво ако са успели наистина, сигурно и по огледите са му обяснили че няма кой да си купи сам 1 етаж, по принцип е малко трудно с роднини да се разбереш особено ако живеят там, за това и аз не смятам че са я продали.
Това са лични неща ,казах и на Лева нещо той се оказа най умен и разбра .Ама Вие продължавате .Не знам защо ?
- 1 like
Коментар
Коментар