Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение
Ясно. Както си и мислех. Не купуваш имоти , нито предишни ,нито следващи . Ти пишеш за купуване на имоти. Един имот сега се изплаща за 30 години от наем.
Имаше моменти и за 20 . Като сметнеш средното, не ми се вярва да събираш от 1996 , да не си имала празно, да не си правила ремонт и т.н.. И се получава че от 1993 досега не си купила нищо.
Сигурно и другите повишители не са купували нищо. Още първите статии за понижение май спряха заплащането за глупости на килограм за 2029.
Няма никой .
Даже лорд "Къро" го няма .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Дури, остави ги да се радват.
По моите справки за офертните цени за града като цяло за последните 3 месеца ръста е 4%, от началото на годината 15%, 1 година назад 18%.
От няколко месеца търся неусърдно нещо и няма нищо дето да ми хване окото.... Щом на тези цени е така не ми се мисли какво иде....
Даже и по-малко.Last edited by nradev; 24.09.2021, 22:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Отговарям ти от сутринта, само за протокола Няма нужда никой първокурсник да ми обяснява нищо защото има още много корички хляб да изяде докато се научи Пазара на имоти е такъв какъвто пиша и не се съобразява с първокурсниците икономисти
- 2 Харесвания
Коментар
-
-
+ 1 за това ти мнение
Което обаче не променя факта, че масово се пазарува със собствени средства.
Коментар
-
Стига де, аз да не съм като теб ! Първоначално като четях ,че си даваш под наем част от къщата където живееш ти, семейството ти и децата ти не повярвах, чак когато видях обявите ми стана ясно ,че е истина и ми стана жал за вас. Пълен ужас !!!
С такова мислене не можеш да влезеш в обувките ми колкото и да искаш !!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Преди това ще има трета вълна на поскъпване - строителни материали, хора, заплащане, терени. И като паднат тамън ще са едно 10% от нивата сега. Нищо, не е кой знае колко повече, заслужава си да почакаш. Ще се окажеш познал и пак не купил.
за тебе - трета вълна
за други - bull trap
хайде бягай сега да четеш в Гугъл
дадох ти достатъчно за тая вечер
а може и утре да продължиш
хихихи
Коментар
-
Като не четете е така, пак се изложихте Написах ,че сега взимам толкова ,не съм писала в началото колко е бил, но не виждам проблем да го напиша. Никога наема на двата апартамента не е бил по-нисък от 700 $ на всеки от тях, а това в началото бяха много пари и ми купиха някой и друг имотОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Само че Дъри ще купи на скъпо място може би, но ще избере наемен потенциал 100%. В това е разликата, Ботич.
а може би - не
хихиххи
с какво бе Гугъл дофтурчето
с КАКВО
имоти со паре се купуват
а не както си мислиш и ти - со г..з
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
добре добре
не се газирай
всъщност не ни интересува твоя акаунтов
сценарии
имотите тръгват на срив .
точка .
хихихихих
пс :
правилно и хубаво ли написах ''точка ''
можеше и ''ясно?''
хихихиххиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
га ше си купиш. На куково лято. И други сме отдавали. За 15 години цената на придобиване ама опаааа ИЗНЕНАДА 1/5 от цената на същия имот сега. Смисъл НУЛА - неслучайно има СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ПРАЗНИ ИМОТИ. Ко ги питаш за кво са им не могат да ти отгорят освен мантрата - ни яде ни пиеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Като не четете е така, пак се изложихте Написах ,че сега взимам толкова ,не съм писала в началото колко е бил, но не виждам проблем да го напиша. Никога наема на двата апартамента не е бил по-нисък от 700 $ на всеки от тях, а това в началото бяха много пари и ми купиха някой и друг имот
не се газирай
всъщност не ни интересува твоя акаунтов
сценарии
имотите тръгват на срив .
точка .
хихихихих
пс :
правилно и хубаво ли написах ''точка ''
можеше и ''ясно?''
хихихиххи
Коментар
-