If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гмуркането на цените не беше ли предвидено и за предишния локдаун. Пък то се оказа, че точно локдауна изстреля цените с +30%. Сега различно ли ще бъде?
добре, остави тогавам моята маломерка, кажи ти
как се движат твоите 13 обекта, които отдаваш под наем
Нямам 13 обекта под наем , а е ясно , че сериозен дебат можеш да водиш до втория пост. Този вече ти е третия . Както искаш , нямам проблем и аз да превключа , но ще е малко по късно .
Общите философски разсъждения не помагат много срещу реалността.
Всеки локдаун = гмуркане на цените, а ние сме се запътили баш към такъв.
Гмуркането на цените не беше ли предвидено и за предишния локдаун. Пък то се оказа, че точно локдауна изстреля цените с +30%. Сега различно ли ще бъде?
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ами оказал е, защото поскъпването на имотите в града където е този от линка е над 30% за тази година. Има търсене, няма предлагане и цените са в небесата.
Не мисля така . Можем да погледнем в имоти.бг и да се види, че говориш глупости .Няма никакво поскъпване. Сигурно и това са ти го казали брокери , като на цитата ти от по надолу . А предлагането в града за който говориш (Банско) е доста голямо.
И в часта за ''цените са в небесата'' , май издишаш - прогимназията от линка е 150 К , сигурно и за 100 ще се радва да я даде . Така че , освен ако не са ти много ''ниски небесата '' - не е вярно и това .
мисля, че хората все повече се привързват към живота под наем
той дава свобода и възможност да инвестираш и спечелиш милиони на форекса и с байхойнове.
нужно е само редовно плащане на наема
е, не всички се привързват към живота под наем. Има и индивиди привързани към имотите в които са родени и израстнали.
Локдаун ще има другият месец, но наемодателите не ги интересува толкова тоталния локдаун ,колкото затварянето на учебни заведения и различни отрасли ,в които преобладават таргета наематели.
А те всички са в локдаун и така ще бъде години , от ноември до април. После , разбира се, идва ваканция и лято.
В Европа готвят локдаун навсякъде , дори при ваксинираните 70% , защото това не помага.
А една маломерка е смешно да се дава като статистическа извадка и като база за извод, още повече при условие че си "повишитил" и би могло да напишеш че си я дал за 1500 лв, а всъщност да си и взел 150.
Край с наемите като смислен доход. Това ще доведе и до пързалката при имотите , като цяло.
добре, остави тогавам моята маломерка, кажи ти
как се движат твоите 13 обекта, които отдаваш под наем
Чувам, че доста строителни фирми спират нови проекти и замразяват продажбите на готовите сгради заради поскъпването на материалите и труда. Как мислите това ще се отрази на пазара имайки предвид и моментното мизерно предлагане? Нещо което не се предлага, поскъпва или поевтинява?
Общите философски разсъждения не помагат много срещу реалността.
Всеки локдаун = гмуркане на цените, а ние сме се запътили баш към такъв.
Внимавай много какво пишеш.Тука имаше един дето пишеше Welcome Kovid 19...После плака здраво...Така че пак ти се моля бъди смирен у внимавай
Нищо не приветствам, но ако сте слепи накъде вървим или отказвате да признаете съществуването му - не знам кой може да ви помогне. И ако си мислиш, че тренда ме радва - много грешиш, защото за хубаво или лошо всички сме в една лодка.
Откакто се повишиха яко цените на имотите, сме свидетели, на всякакви черни сценарий за световната икономика, вдигане на имотни данъци, вдигане на лихвите по ипотеките, спиране на доходите и тн. А реално спестяванията на домакинствата удариха нови рекорди. Имам предчувствието, че некупилите такива ще си останат - некупили. Но живота под сгоден наем не е никак лош казват.
мисля, че хората все повече се привързват към живота под наем
той дава свобода и възможност да инвестираш и спечелиш милиони на форекса и с байхойнове.
нужно е само редовно плащане на наема
Не , няма . Пазара не зависи от малобройните недовършени обекти. Други неща го движат.
Ето този е спрян от 6 години. Какво влияние мислиш че е оказал на пазара.
Посоката е обратна . Пазаря кара инвеститори и строители да спират. Последните нямат влияние върху него.
Ами оказал е, защото поскъпването на имотите в града където е този от линка е над 30% за тази година. Има търсене, няма предлагане и цените са в небесата.
Чувам, че доста строителни фирми спират нови проекти и замразяват продажбите на готовите сгради заради поскъпването на материалите и труда. Как мислите това ще се отрази на пазара имайки предвид и моментното мизерно предлагане? Нещо което не се предлага, поскъпва или поевтинява?
Не , няма . Пазара не зависи от малобройните недовършени обекти. Други неща го движат.
Ето този е спрян от 6 години. Какво влияние мислиш че е оказал на пазара.
Е, поне мечтите са безплатни!
Другата седмица като запълнят и последните легла в интензивните цените съвсем ще скочат.
Ама едни други, не тези на апартаментите. И огледите (ако има такива) пак ще са виртуални...
Само тук в квартала затварят 3 от ресторантите, където всеки ден досега ходим да обядваме.
Днес го научих, двама от собствениците са ми приятели.
Хлопват от 1.11 до 1.12. ЗАСЕГА!
1/3 от персонала им са с кредити, вкл. и ипотечни...
Внимавай много какво пишеш.Тука имаше един дето пишеше Welcome Kovid 19...После плака здраво...Така че пак ти се моля бъди смирен у внимавай
Е, поне мечтите са безплатни!
Другата седмица като запълнят и последните легла в интензивните цените съвсем ще скочат.
Ама едни други, не тези на апартаментите. И огледите (ако има такива) пак ще са виртуални...
Само тук в квартала затварят 3 от ресторантите, където всеки ден досега ходим да обядваме.
Днес го научих, двама от собствениците са ми приятели.
Хлопват от 1.11 до 1.12. ЗАСЕГА! 1/3 от персонала им са с кредити, вкл. и ипотечни...
Инвестирали са с кредити , защото хляб и водя тухлата не била искала. А след 2 години , що да не приберат едни 20К, само защото са се сетили за далаверата на века.
Идва голям рев със много сополи за доста "инвеститори" и " намествачи на Кеша".
Коментар