IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Не, пропуснал съм. Какво за КТБ, там едва ли заради лоши ипотеки банката е излязла на червено.
    Определено не знаеш и се опитваш да нагодиш мнението си , но това го знам, вижда се от километри

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Определено бъркаш или поне ти се иска да не бъркаш ,но не е така и живота ще ти го покаже
      Животът ще покаже доста неща на много хора :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
        И да им отваряш очите то влака замина вече За тях е все тая. Вчера се чух с един приятел, дето се нанесе в новото си жилище преди половин година и го поздравих, че е хванал последния влак. (младо семейство с малко дете).
        Мнението ми е ,че няма последен влак ама ще е все по-невъзможна и трудна покупката на НИ

Коментар

Четеш ли изобщо какво пиша ?!!! Написах нещо за фалита на КТБ, хайде, да се замислиш сега ,а !!!
          Не, пропуснал съм. Какво за КТБ, там едва ли заради лоши ипотеки банката е излязла на червено.

Коментар

Едва ли, наясно съм и с двете понятия :-)
            Определено бъркаш или поне ти се иска да не бъркаш ,но не е така и живота ще ти го покаже

Коментар

Не знам защо бъркаш демокрацията с анархията ама ти си знаеш
              Едва ли, наясно съм и с двете понятия :-)

Коментар

Докато има ипотечен пазар т.е. дългосрочно кредитиране, няма да спре.
                Четеш ли изобщо какво пиша ?!!! Написах нещо за фалита на КТБ, хайде, да се замислиш сега ,а !!!

Коментар

• И да им отваряш очите то влака замина вече За тях е все тая. Вчера се чух с един приятел, дето се нанесе в новото си жилище преди половин година и го поздравих, че е хванал последния влак. (младо семейство с малко дете).

Коментар

Нали, сега сме демокрация и мнозинството побеждава. Само предварително да се знае кои са мнозинството.
                    Не знам защо бъркаш демокрацията с анархията ама ти си знаеш

Коментар

Къде пък аз съм написала ,че това ще се случи ? Само предупреждавам какво ще стане ако строителството спре !
                      Докато има ипотечен пазар т.е. дългосрочно кредитиране, няма да спре.

Коментар

Ти сериозно ли мислиш, че строителството ще спре ? Кой ще е този да подпише такава заповед и повече да не види мандат? Предвид многото различни бизнеси които участват в него, строителството е основен начин в разхвърлянто на парите от банките измежду данъкоплатците. Никой няма интерес то да спира, с изключение на хората които вече имат къща и всяка нова такава обезценява тяхната.

Къде пък аз съм написала ,че това ще се случи ? Само предупреждавам какво ще стане ако строителството спре !

Коментар

Остави ги да си вярват. Тези мечти сме ги играли преди много ама много години ,но за жалост е така като не изучават какво се е случвало по времето на социализма / комунизма /
                          Нали, сега сме демокрация и мнозинството побеждава. Само предварително да се знае кои са мнозинството.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

То и в кризата от 2008 година се спряха сума ти строежи, но това не доведе до увеличеное на цените а напротив- до намаление
                            А, защо се случи това ? Знаеш ли ? Колко строежа започнаха и какво се случи след фалита на КТБ ? Хайде, стига ,че сега ще ме нахока песимиста ,че ви отварям очите

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

То и в кризата от 2008 година се спряха сума ти строежи, но това не доведе до увеличеное на цените а напротив- до намаление
                              Грешка, има голяма разлика в ситуацията тогава и сега.

Коментар

Кавръков, ще ти го напиша за N-ти път : Спрат ли строителите не чакай намаление на цените, а увеличение. Няма да има нищо интересно на "тезгяха" на имотите. Ще се продава само вече построено на умопомрачителни цени, а каквото що годе интересно се появи ще се купува мигновено . Нищо добро не ни очаква като купувачи !!!
                                Ти сериозно ли мислиш, че строителството ще спре ? Кой ще е този да подпише такава заповед и повече да не види мандат? Предвид многото различни бизнеси които участват в него, строителството е основен начин в разхвърлянто на парите от банките измежду данъкоплатците. Никой няма интерес то да спира, с изключение на хората които вече имат къща и всяка нова такава обезценява тяхната.

Коментар

Working...
                                X