If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И да им отваряш очите то влака замина вече За тях е все тая. Вчера се чух с един приятел, дето се нанесе в новото си жилище преди половин година и го поздравих, че е хванал последния влак. (младо семейство с малко дете).
Мнението ми е ,че няма последен влак ама ще е все по-невъзможна и трудна покупката на НИ
И да им отваряш очите то влака замина вече За тях е все тая. Вчера се чух с един приятел, дето се нанесе в новото си жилище преди половин година и го поздравих, че е хванал последния влак. (младо семейство с малко дете).
Ти сериозно ли мислиш, че строителството ще спре ? Кой ще е този да подпише такава заповед и повече да не види мандат? Предвид многото различни бизнеси които участват в него, строителството е основен начин в разхвърлянто на парите от банките измежду данъкоплатците. Никой няма интерес то да спира, с изключение на хората които вече имат къща и всяка нова такава обезценява тяхната.
Къде пък аз съм написала ,че това ще се случи ? Само предупреждавам какво ще стане ако строителството спре !
Остави ги да си вярват. Тези мечти сме ги играли преди много ама много години ,но за жалост е така като не изучават какво се е случвало по времето на социализма / комунизма /
Нали, сега сме демокрация и мнозинството побеждава. Само предварително да се знае кои са мнозинството.
То и в кризата от 2008 година се спряха сума ти строежи, но това не доведе до увеличеное на цените а напротив- до намаление
А, защо се случи това ? Знаеш ли ? Колко строежа започнаха и какво се случи след фалита на КТБ ? Хайде, стига ,че сега ще ме нахока песимиста ,че ви отварям очите
Кавръков, ще ти го напиша за N-ти път : Спрат ли строителите не чакай намаление на цените, а увеличение. Няма да има нищо интересно на "тезгяха" на имотите. Ще се продава само вече построено на умопомрачителни цени, а каквото що годе интересно се появи ще се купува мигновено . Нищо добро не ни очаква като купувачи !!!
Ти сериозно ли мислиш, че строителството ще спре ? Кой ще е този да подпише такава заповед и повече да не види мандат? Предвид многото различни бизнеси които участват в него, строителството е основен начин в разхвърлянто на парите от банките измежду данъкоплатците. Никой няма интерес то да спира, с изключение на хората които вече имат къща и всяка нова такава обезценява тяхната.
Коментар