If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В Калифорния, освен ако нямате пренап, всичко е и на двамата, на чие име се води е подробност. Има и на мое име неща , ако аз ще се занимавам, ако жена ми се занимава е на нейно иначе ни карат да сме и двамата на място да подписваме за дреболии. Повечето собственост така или иначе влиза в тръст, но преди 2 години питах дали в БГ може да се отвори тръст и не ме разбрахте какво питам, та няма смисъл да влизаме в подробности
ПП не мога да разбера как цял живот блъскате да “оставите на децата” а се пазите от жените си … какво па толкова пазите? Безос разбирам да пази, ма ние сме некви прошляци , какво от това което притежаваш струва толкова че да се разделиш с жена си заради него или тя да се раздели с теб? Много ниско самочуствие …
Ами, примерно, ако бившата ти жена е със 100 пъти по-ниска финансова култура от теб, ти би навярно търпял това положение, така ли? Не вярвам. Ти една кафеварка не можеш да преживееш, че я имам в всичките ми български имоти, какво остава, жена ти да обсеби всичко в САЩ?? Ами, извинявай, но ти ще се побъркаш, няма да го преживееш...
В Калифорния, освен ако нямате пренап, всичко е и на двамата, на чие име се води е подробност. Има и на мое име неща , ако аз ще се занимавам, ако жена ми се занимава е на нейно иначе ни карат да сме и двамата на място да подписваме за дреболии. Повечето собственост така или иначе влиза в тръст, но преди 2 години питах дали в БГ може да се отвори тръст и не ме разбрахте какво питам, та няма смисъл да влизаме в подробности
ПП не мога да разбера как цял живот блъскате да “оставите на децата” а се пазите от жените си … какво па толкова пазите? Безос разбирам да пази, ма ние сме некви прошляци , какво от това което притежаваш струва толкова че да се разделиш с жена си заради него или тя да се раздели с теб? Много ниско самочуствие …
Експерти наблюдават застой на пазара на имоти вече повече от година. Броят на сключените сделки намалява, заедно с овладяването на инфлацията. Очаква се и покачване на лихвения процент, което допълнително ще охлади пазара.
"С около един процент, от 2,6 на сто, каквато е средната лихва за ипотечен кредит в момента - до 3,6% в края на 2024 година, се очаква да поскъпнат кредитите. И въпреки, че в процентно изражение покачването изглежда незначително, в реална стойност месечната вноска може да се превърне в съществен дял от семейния бюджет", казва финансистът Десислава Николова, цитирана от БНТ.
Просто ми е много наситено интересно, човека от САЩ как се е доверил всичко да се води на жена му!!! В един момент, може да осъмне, без никакви активи. Не му го пожелавам...
Просто ми е много наситено интересно, човека от САЩ как се е доверил всичко да се води на жена му!!! В един момент, може да осъмне, без никакви активи. Не му го пожелавам...
Защото фиатната система е към своя край, в голяма част от света. Ти сега ще кажеш "ама как бе, ето виж долара/евро са относително стабилни, за 2-3 год са се обезценили с 30-40%", това донякъде е така, но защо гледаш само еврото или долара или само т нар. "бели държави". Защо не погледнеш Аржентина (120% инфлация)? Турция (90%)? Ами Украйна? Русия? Ами другите държави с репресивни режими (и не толкова), където само за протест ти само с натискане на едно копче ти блокират сметката и оставаш гладен (спомянш ли си протестите в Канада, където блокираха сметките а тираджиите)?
А спомянш ли си 2013 год в Кипър кво стана? Тогава следях коня, беше 30$. Точно тогава затвориха баМките и казаха на кипърци "вижте сиА, конфискуваме ви 30% от парите, а следващите няколко месеца, ще можете да теглите само по 50евра на ден". След тази новина конО удари 300 гущера.
Личното ми мнение е, че човек винаги трябва да има exit план извън системата, защото както съм казвал, аз лично съм си патил от КТБ, където уж парите бяха мои, но се оказа, че не е баш така. Т.е баМката ти дава един лист хАртия където пише "ако си поискаш парите, ще ти ги дадем, ама само ако ги имаме."
За твоя екзит план помисли и върху физическата си форма.
Нали не искаш някой да ти удари два шамара и да вземе паролите и жипката
Системата всъщност е от съществена полза за такива като теб (беззащитни).
Разбира се, че можеш, нали е с отворен код. Можеш да си го свалиш от github, да го кръстиш ЛевКон и да го пуснеш, никакъв проблем. Само остава остава лекииичкия проблем как ще убедиш хората да го ползват.
Е да де , Биткойна как ги е убедил ? Какво им предлага дето аз не мога?
Защото фиатната система е към своя край, в голяма част от света. Ти сега ще кажеш "ама как бе, ето виж долара/евро са относително стабилни, за 2-3 год са се обезценили с 30-40%", това донякъде е така, но защо гледаш само еврото или долара или само т нар. "бели държави". Защо не погледнеш Аржентина (120% инфлация)? Турция (90%)? Ами Украйна? Русия? Ами другите държави с репресивни режими (и не толкова), където само за протест ти само с натискане на едно копче ти блокират сметката и оставаш гладен (спомянш ли си протестите в Канада, където блокираха сметките а тираджиите)?
А спомянш ли си 2013 год в Кипър кво стана? Тогава следях коня, беше 30$. Точно тогава затвориха баМките и казаха на кипърци "вижте сиА, конфискуваме ви 30% от парите, а следващите няколко месеца, ще можете да теглите само по 50евра на ден". След тази новина конО удари 300 гущера.
Личното ми мнение е, че човек винаги трябва да има exit план извън системата, защото както съм казвал, аз лично съм си патил от КТБ, където уж парите бяха мои, но се оказа, че не е баш така. Т.е баМката ти дава един лист хАртия където пише "ако си поискаш парите, ще ти ги дадем, ама само ако ги имаме."
Абе за обикновенните хора няма работеш exit план. Тук има едни препери дето купуват брашно и консерви и ги складират в убежища защото един ден ше стане катастрофа и всички ше Омрем (от глад). Ма консервите имат трайност няколко години и по някое време трябва да почнат да ги ядат за да ги заменят с нови. Някои почнаха да се усешат че в нормално време живеят все едно има катастрофа ... Колко може да е независим човек като го окаушат ? Нали имаше някакъв дето си беше дал и пароли и всичко само да му намалят годините ? То и тук подръжниците на оръжията говорят как им трябват за да се опъват на правителството ако се побърка, но това е работело преди 150 години Сега к'во, ше пуцаме по самолетите с револжери ли ? Системата ни контролира на толкова ниски нива , че нишо не може да ни зашити от нея освен ако някой не е готов да с върне да живее в пешера, да ловува с лък и стрели и да си пали огън с триене.
Освен това китайците просто си го забраниха ако не се лъжа.Като го забрант какво правим ?
Забраниха копаенето и повечето се преместиха в Казахстан.
Но търговията не са я забранили, даже напротив и сигурно ще те шокира, но аз обменям за фЯт в китайска комунистическа банка, защото предлагат най-добрия курс за чужди фирми.
Коментар