IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение
    Неминуемо е падането на цените на недвижимостите догодина ! И това ще дойде с много по лоши съпътстващи неща. Цената на НИ , ще е най малки проблем !!
    Грешка. Грешка. Едни пари ще спрат да ходят в едни офшорики и ще си останат в БГ. Едни фирми ще спрат да са абонирани за обществени поръчки. Цялата мутрогенщина ще и секнат париците "бизнеса", което ще отвори един голям вакум в икономиката, мястото за конкуренция и чсатна инициатива. Смятам че предстои икомомически бум пред нас въпреки всички лоши перспективи, очаквам много силни бъдещи 5 години за страната.
    Last edited by pepe1234; 18.11.2021, 17:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

благодаря.и добре дошъл.
      тук масово се изказваме неподготвени.
      стана ми любопитно, какви ограничения имат за апартаментите.
      Еми например не може да си поставиш сателитна чиния за тв, някъде казват какви породи кучета не може да имаш, колко домашни животни може да имаш, ако имаш балкон не може да си сложиш барбекю... е такива простотии.
      Може да имаш тв и интернет какъвто има в комплекса, например има само кабелна тв. Тоест, доста си ограничен в малките неща които всъщност ти правят живота. И на всичкото това плащаш пет-шестотин кинта на месец НОА. А някои не ползват басейни, фитнеси, но трябва да плащат.
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Еми не съм подготвен явно.
        Е сега гледам ново строителство в кокоа , данъкът е 0.94%

https://www.zillow.com/community/lak...85276358_zpid/

Е тук по си личи

https://www.zillow.com/homedetails/4...71024790_zpid/

Ся, може и да е по-висок на други места, не знам. Апартаменти обаче не си струва да гледаш. Всички имат НОА накъм петстин кинта на месец, и ред ограничения.
        благодаря.и добре дошъл.
        тук масово се изказваме неподготвени.
        стана ми любопитно, какви ограничения имат за апартаментите.
        Last edited by ratten; 18.11.2021, 17:18.
        препоръка е

Коментар

• Според мен, тези които се надяват на спад на цените на имотите още спят по кашоните

Коментар

• Слънце и ниски данъци - Маями е най-силният пазар на луксозни имоти в света:: Investor.bg
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

сега и мен много ме обърка
              как ги смяташ върху продажната цена тия 500$ месечно?
              данъчната оценка от кое е 2 пъти по-малка?
              Еми не съм подготвен явно.
              Е сега гледам ново строителство в кокоа , данъкът е 0.94%

https://www.zillow.com/community/lak...85276358_zpid/

Е тук по си личи

https://www.zillow.com/homedetails/4...71024790_zpid/

Ся, може и да е по-висок на други места, не знам. Апартаменти обаче не си струва да гледаш. Всички имат НОА накъм петстин кинта на месец, и ред ограничения.
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Банкнота от 20 € видях тази сутрин. Връзката между звездички и кавички е, че все пак трябва поне да знаеш да пишеш, за да те вземат насериозно при мнения с имотите.

Колкото до тренда на цените на имотите отдавна казах, че не го виждам надолу засега.

О ревоар мон амур.
                Аз не говорех за *20 €* , а за това за което ме питаш в поста си - *ново 20* . Не виждам , каква е връзката между кавички и звездички , и ИМОТИ , за мен е СПАМ , но защо не ти реагират модитата , не знам .
                За знаенето да пиша , знам по добре от теб , а самото ти насочване темата натам , е ЗАЯЖДАНЕ , и пак би трябвало да те санкционират .
                Който трябва, ме взима насериозно . А и изобщо не държа, да ме взима като какъвто и да е , някаква си която казва на всеки втори * мон амур*.

И , тренда при цената на имотите , ДОСЕГА БЕШЕ НАГОРЕ . Тепърва , ще ТРЪГВА НАДОЛУ , затова е и разбираемо защо не го виждаш засега надолу . А за поглед напред , при теб е излишно да се споменава .
                Май ти си тази , която
                трябва поне да знаеш да пишеш, за да те вземат насериозно

Коментар

Не те разбрах и теб , в червената част . Поясни по добре , какво за *звездичките * и ''кавичките '' и до къде ще доведе това имотите .
                  Ако можеш , де .
                  Между другото , ти ново 20 , ама истинско , откога не си виждала
                  Банкнота от 20 € видях тази сутрин. Връзката между звездички и кавички е, че все пак трябва поне да знаеш да пишеш, за да те вземат насериозно при мнения с имотите.

Колкото до тренда на цените на имотите отдавна казах, че не го виждам надолу засега.

О ревоар мон амур.

Коментар

• Неминуемо е падането на цените на недвижимостите догодина ! И това ще дойде с много по лоши съпътстващи неща. Цената на НИ , ще е най малки проблем !!

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Да се заменят кавичките със звездички е екстравагантно ново 20 в твоя репертоар. Да, той бленува еднвременно за вдигане на данъците и за национализация.
                      Не те разбрах и теб , в червената част . Поясни по добре , какво за *звездичките * и ''кавичките '' и до къде ще доведе това имотите .
                      Ако можеш , де .
                      Между другото , ти ново 20 , ама истинско , откога не си виждала
                      Last edited by Bearfox; 18.11.2021, 15:11.

Коментар

Данъците наистина ще се вдигнат . И защо *чуждите* ? Човека ти говори за неговите , моите , за на другите . Сега за твоите , по начина по който реагираш - не знам . Може да имаш връзки и да ти взимат на теб 1/2 от на другите данъците . Но в случая , той говореше за нашите , не за * чуждите * данъци
                        Да се заменят кавичките със звездички е екстравагантно ново 20 в твоя репертоар. Да, той бленува еднвременно за вдигане на данъците и за национализация.

Коментар

голям напън за повдигане на данъците идва и от детските стаи. сякаш са се примирили, че никога няма да плащат такъв данък.
                          в определен момент ще се стигне и до вдигане на данъците, но няма да е в мечтания размер.
                          Откъде идва * напън* за повдигане на данъците ? Я пак ? Чета ли хубаво или форума е превзет от някакви смешници , които в незнанието си , просто пишат глупости
                          Я обясни как се вдигат данъци от детски стаи ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Ти си известен повдигач на чужди данъци.
                            Няма да те огрее в този живот, щото няма такъв политически самоубиец
                            Данъците наистина ще се вдигнат . И защо *чуждите* ? Човека ти говори за неговите , моите , за на другите . Сега за твоите , по начина по който реагираш - не знам . Може да имаш връзки и да ти взимат на теб 1/2 от на другите данъците . Но в случая , той говореше за нашите , не за * чуждите * данъци
                            Last edited by Bearfox; 18.11.2021, 14:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Ти си известен повдигач на чужди данъци.
                              Няма да те огрее в този живот, щото няма такъв политически самоубиец
                              голям напън за повдигане на данъците идва и от детските стаи. сякаш са се примирили, че никога няма да плащат такъв данък.
                              в определен момент ще се стигне и до вдигане на данъците, но няма да е в мечтания размер.
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Има и други въпроси които да си зададе за новото например
                                1 С какво желязо се стои и слага ли се достатъчно
                                2 С какъв бетон се строи
                                3 С какъв пясък се строи
                                4 Кой строи
                                5 Има ли поне един българин на строежа
                                6 Има ли изобщо улици да не говорим за училища детски градини ама нали е близо до мола
                                7 Има ли някакъ вградски транспорт
                                8 Какво е разпределението и колко са големи помещенията.
                                На мен не ми харесва че са безгредови плочите. Нова мода от преди 10 години и в пъти по малко земетръсоустойчиви. Еле па и както спестяват и не спазват технологии
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X