Първоначално изпратено от Bearfox
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by pepe1234; 18.11.2021, 17:46.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
благодаря.и добре дошъл.
тук масово се изказваме неподготвени.
стана ми любопитно, какви ограничения имат за апартаментите.
Може да имаш тв и интернет какъвто има в комплекса, например има само кабелна тв. Тоест, доста си ограничен в малките неща които всъщност ти правят живота. И на всичкото това плащаш пет-шестотин кинта на месец НОА. А някои не ползват басейни, фитнеси, но трябва да плащат.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Еми не съм подготвен явно.
Е сега гледам ново строителство в кокоа , данъкът е 0.94%
https://www.zillow.com/community/lak...85276358_zpid/
Е тук по си личи
https://www.zillow.com/homedetails/4...71024790_zpid/
Ся, може и да е по-висок на други места, не знам. Апартаменти обаче не си струва да гледаш. Всички имат НОА накъм петстин кинта на месец, и ред ограничения.
тук масово се изказваме неподготвени.
стана ми любопитно, какви ограничения имат за апартаментите.Last edited by ratten; 18.11.2021, 17:18.препоръка е
Коментар
-
сега и мен много ме обърка
как ги смяташ върху продажната цена тия 500$ месечно?
данъчната оценка от кое е 2 пъти по-малка?
Е сега гледам ново строителство в кокоа , данъкът е 0.94%
https://www.zillow.com/community/lak...85276358_zpid/
Е тук по си личи
https://www.zillow.com/homedetails/4...71024790_zpid/
Ся, може и да е по-висок на други места, не знам. Апартаменти обаче не си струва да гледаш. Всички имат НОА накъм петстин кинта на месец, и ред ограничения.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Банкнота от 20 € видях тази сутрин. Връзката между звездички и кавички е, че все пак трябва поне да знаеш да пишеш, за да те вземат насериозно при мнения с имотите.
Колкото до тренда на цените на имотите отдавна казах, че не го виждам надолу засега.
О ревоар мон амур.
За знаенето да пиша , знам по добре от теб , а самото ти насочване темата натам , е ЗАЯЖДАНЕ , и пак би трябвало да те санкционират .
Който трябва, ме взима насериозно . А и изобщо не държа, да ме взима като какъвто и да е , някаква си която казва на всеки втори * мон амур*.
И , тренда при цената на имотите , ДОСЕГА БЕШЕ НАГОРЕ . Тепърва , ще ТРЪГВА НАДОЛУ , затова е и разбираемо защо не го виждаш засега надолу . А за поглед напред , при теб е излишно да се споменава .
Май ти си тази , коятотрябва поне да знаеш да пишеш, за да те вземат насериозно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение
Не те разбрах и теб , в червената част . Поясни по добре , какво за *звездичките * и ''кавичките '' и до къде ще доведе това имотите .
Ако можеш , де .
Между другото , ти ново 20 , ама истинско , откога не си виждала
Колкото до тренда на цените на имотите отдавна казах, че не го виждам надолу засега.
О ревоар мон амур.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Да се заменят кавичките със звездички е екстравагантно ново 20 в твоя репертоар. Да, той бленува еднвременно за вдигане на данъците и за национализация.
Ако можеш , де .
Между другото , ти ново 20 , ама истинско , откога не си виждалаLast edited by Bearfox; 18.11.2021, 15:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение
Данъците наистина ще се вдигнат . И защо *чуждите* ? Човека ти говори за неговите , моите , за на другите . Сега за твоите , по начина по който реагираш - не знам . Може да имаш връзки и да ти взимат на теб 1/2 от на другите данъците . Но в случая , той говореше за нашите , не за * чуждите * данъци
Коментар
-
голям напън за повдигане на данъците идва и от детските стаи. сякаш са се примирили, че никога няма да плащат такъв данък.
в определен момент ще се стигне и до вдигане на данъците, но няма да е в мечтания размер.
Я обясни как се вдигат данъци от детски стаи ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ти си известен повдигач на чужди данъци.
Няма да те огрее в този живот, щото няма такъв политически самоубиецLast edited by Bearfox; 18.11.2021, 14:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ти си известен повдигач на чужди данъци.
Няма да те огрее в този живот, щото няма такъв политически самоубиец
в определен момент ще се стигне и до вдигане на данъците, но няма да е в мечтания размер.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Има и други въпроси които да си зададе за новото например
1 С какво желязо се стои и слага ли се достатъчно
2 С какъв бетон се строи
3 С какъв пясък се строи
4 Кой строи
5 Има ли поне един българин на строежа
6 Има ли изобщо улици да не говорим за училища детски градини ама нали е близо до мола
7 Има ли някакъ вградски транспорт
8 Какво е разпределението и колко са големи помещенията.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар