Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Наистина си златната кокошка за "майсторите ".
Апарта в нашия вход беше за ремонт ,хората викнаха 2 момчета ,мисля че не бяха и от София даже и го направиха за една седмица на тънка цена .
В квартала имаме хора които се занимават с домашни ремонти,не са фирми ,викаш го и се споразумявате ,не взимат скъпо .
Евго също беше поствал доста случаи как се намират евтини майстори.
Евтиния майстор не означава че е лош майстор ,и обратното ,скъпия не е гаранция за това че ще ти свърши работа .
Казваш давай ги тия двамата ????-ти си по -голям от мен ,имаш имоти и то не малко ,ами извинявай но всички живеем в една и съща държава ,ако ти не можеш да си намериш майстори за ремонти които да не ти съдерат кожата след цял живот купуване и ремонтиране ,тогава кой да ти ги намери ??
Хората ти писаха и аз дори ,има и неща ,хващаш се уикенда и си ги правиш и ти ,не се оправдавай с времето ,и аз съм бачкал като луд до късно и дете ми е било на главата и съм се справял ,най лесно е вадиш и плащаш като поп ,лошо няма плащай но не ни убеждавай ЧЕ ТОВА СА ЦЕНИТЕ .
Това са цените за теб ,не и за нас .
Линка беше постнат към профил с контакти на човека ,свързваш се с него,питаш къде е ,в БГ ли е ,може ли да ти помогне .
Видя какво е направил .
Относно материалите
Палиш колата ,буса и отиваш до Турция
Снощи съм купил лирата на 0,12 стотинки за лира и утре отивам към турско на пазар
Коментар