Първоначално изпратено от dva taraleja
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
До колкото разбрах ваште хора изгореха с по два ника - това дето от доста време го разправях а се правехте на ощипани
нещо не виждам нордуеста не виждам беарфокс ортодокс и тн.
А в същото време аз продължавам да пиша, лорда пише, песито продължава да пише, дури пише, ялокин пише - Нали ние бехме един с човек с много регистрации апа вашта групичка изгърме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Понякога е хубаво един мъж да има топки и да поеме риска.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Сайта и темата не са за реклама на Банско и начините по които можем да пишем от 100 ника като yalokin,dva taraleja и т.н.
Обясних ти го 100 пъти ,прозрачен си и няма смисъл да се напъваш,защото така ставаш още по смешен .
Пиши си само от един ник
нещо не виждам нордуеста не виждам беарфокс ортодокс и тн.
А в същото време аз продължавам да пиша, лорда пише, песито продължава да пише, дури пише, ялокин пише - Нали ние бехме един с човек с много регистрации апа вашта групичка изгърме
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dva taraleja Разгледай мнение
бихте ли пояснили, този линк каква връзка има с темата?
За имотите в Албена говоря
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Аз преди месец щях да взема една гарсониера епк в люлин 10 точно до метрото и парка, ама продавачите се отказаха 1 ден преди да подпишем предварителния договор- такова нещо не ми се беше случвало до сега, ама явно има и неориентирани хора
На другият ден щели да сключват предварителен договор !?!!??!
Желязото се кове докато е горещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Седларов с всеки нов ник обяснява как не е Седларов ,и ключовите думи в постовете му са "детски стаи","ски на Банско " и други глупости .
Прозрачен си .
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Аз търсих 2018 няколко месеца и се отказах. НИКАКЪВ шанс за 20г наема. Най-доброто беше акт 14 направен 115кв в студ. град за 60к с наемател за 500лв + 5 копачки (3 не работеха). Тамън 20г се връзваше ама тоз ко не плати тока ще има няколко хиляди да плащам. А убития беше 3-4к тогаз - не се печелеше
аз пък преди 10 г можех да купя двустаен, ЕПК, маломерен за 30 000 евро (като този който сега имам, N 2). Обаче тогава имаше високи лихви и си викам "Люлин не е много предпочитан квартал". А сега може да се продаде за 70 000 евро и повече.
През 2015г можех да купя един апарт, който бяхме ползвали 23г и го харесвах. Но беше обявен скъпо за 68 000 евро и обявата бързо изчезна.
Но отново днес щеше да се продаде скъпо за над 100 000 евро, в по-хубав квартал и беше ремонтиран. А след 2015 г. ми се увеличи дохода и щях да се справя с един кредит за този апарт.
Понякога е хубаво един мъж да има топки и да поеме риска.
Коментар
-
Аз търсих 2018 няколко месеца и се отказах. НИКАКЪВ шанс за 20г наема. Най-доброто беше акт 14 направен 115кв в студ. град за 60к с наемател за 500лв + 5 копачки (3 не работеха). Тамън 20г се връзваше ама тоз ко не плати тока ще има няколко хиляди да плащам. А убития беше 3-4к тогаз - не се печелеше
Сега вече е невъзможно....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Аз преди месец щях да взема една гарсониера епк в люлин 10 точно до метрото и парка, ама продавачите се отказаха 1 ден преди да подпишем предварителния договор- такова нещо не ми се беше случвало до сега, ама явно има и неориентирани хора
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dva taraleja Разгледай мнениеПотърсих средните цени за 3-стаен в София и направо се ужасих https://www.imot.bg/7g9ose. За тези пари човек може да си купи в Прага, Будапеща, Виена, Марибор или Загреб. Това е безумие.
ПП Ако сте многоуважаваният г-н Седларов ви е простено :-)
Коментар
-
Потърсих средните цени за 3-стаен в София и направо се ужасих https://www.imot.bg/7g9ose. За тези пари човек може да си купи в Прага, Будапеща, Виена, Марибор или Загреб. Това е безумие. Овен това като се има предвид, че в Европа под двустаен се разбира хол, кухня и спалня + задължително килер или сервизно помещение, а не както в България холо-куня + спалня. За българския кв.м. няма да отварям дори дума с измислените общи части.Last edited by dva taraleja; 17.12.2021, 09:34.
Коментар
-
Коментар
Коментар