Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Не знам защо толкова много те трият модераторите, явно имаш някакви психически проблеми, породени от невъзможност за придобиване на жилище или красноречиви ментални дефицити от липса на внимание, ясно очертана сексуална ориентация или родител-насилник формирал лош личностен продукт в детството.
Както и да е, това са лични неволи. Очакването на фалирала фирма в Китай, едва ли ще рефлектира върху собственици на панелни апартаменти в България. Добре, че се тревожеше за тях, аз имам 60м2 панел от общо 440м2 жилищна площ в София и 60м2 панел от общо около 900м2 жилищна площ в България.
Проблема е психологичен - Личното нещастие се преживява много по лесно ако е общо нещастие
Тоест той се надява да си загубим имотите за да може да се почуства равен с нас
Завалията иска с мечките мед да куса
Понижители сър
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
То обяви може да има - Ама читави имоти нема
Ето Песимиста и Лева търсят активно питай ги как е положението
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Шшш, зАпри се бе. От банката четат, кво пишеш и искрено се забавляват. Дънкан бил! Тва да не е, щот носиш само дънки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ever Разгледай мнение
Съдя основно по imot.bg
Преди около месец имаше около 30 хил. обяви за продажба в София, а сега са 31,5 хил.
Във Варна бяха под 21 хил., а сега са малко над 22 хил.
С уточнението, че тук влизат всякакъв тип имоти.
Ето Песимиста и Лева търсят активно питай ги как е положението
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнениемай Китай ще повлече всички панеладжии
и караванаджии барабар с ипотечковците
към урвата
така ми се струва четейки последните дни пресата
разбира се не блиц и инвестор
Както и да е, това са лични неволи. Очакването на фалирала фирма в Китай, едва ли ще рефлектира върху собственици на панелни апартаменти в България. Добре, че се тревожеше за тях, аз имам 60м2 панел от общо 440м2 жилищна площ в София и 60м2 панел от общо около 900м2 жилищна площ в България.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Кво да пишат там като там нема кой да им обърне внимание тука Лева си прави гаргара с тех а те си мислят че участват в разговор
Другите ги знаем - по една инвестиция от по 8 и 15 евро и по 12 на нощ и 100 евро оназ в Солун дето е 8 евро.
Другите и толкоз ги нема, пискачи от детски стаи масово. И ни учат кое как и кога.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Вече за съжаление не са 35000€, продавача на конфиденциалната обява/за двойкаджия от УНСС , такава под масата/ вече ми предложи обратно изкупуване на 41. Отказах разбира се, щото форекс с имоти не практикувам, а стратегията ми е като на дедите ми, купувам и държа няколко поколения. Дънкан Маклауд в имоти, ако стоплиш.. всеки понижител-еднодневка, малко камИче в обувката хахаха
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Венко дръвца събра ли за зимата?Комините изчисти ли???Зимата идеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ever Разгледай мнение
Съдя основно по imot.bg
Преди около месец имаше около 30 хил. обяви за продажба в София, а сега са 31,5 хил.
Генерално мое и да има повече поради многото разрешителни, Ама какво ме интересува че ще се строят примерно 3000 апарта в Ихтиман.
Макар че по вероятното обяснение е да е поради края на отпуските за продавачи и брокери....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 20.09.2021, 23:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКъде е тоя банков роб Адреналинчо, да предложи некви по 35 иляди еврака тухлени двустайни в центъра на Бургас. Нали по толкова ги предлагали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Внимавай с впечатленията си, Поне за София не може да имаш по-грешни....:-)
Коментар
-
Добре де а що го зарезахте в немско без преводач и банкерите го ушиха като първия балачор
Той си мислел че му подаряват къща, а се оказал перачка без право на напускане
и защото не прилагаме програми за разселване на роми в изоставени окръжни села
пращаме ги директно в швабистанпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКъде е тоя банков роб Адреналинчо, да предложи некви по 35 иляди еврака тухлени двустайни в центъра на Бургас. Нали по толкова ги предлагали.
Ако имаш скътани спестявания по банките, прецакал си се по дефолт при растяща инфлация и евтин паричен ресурс за мен-4,2% годишна лихва. Непосилно робство с вноска от порядъка на 10% от месечния ми доход хахаха и гарантиран текущ доход по 3 на вноската хахаха, без да броим основния ми доход хахаха. 1/12 част от кредита/робството вече е погасен, само 5 месеца след покупката. Жалки понижители реват на чужди гробища хахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
епа аз и пешето тука у форумо му превеждаме от български
ето;
кратучно, хас ми пеле!
Той си мислел че му подаряват къща, а се оказал перачка без право на напускане
Коментар
Коментар