Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Нищо не ти е ясно, за пореден път.
Я си признай - с една лелка си от 10-ина години и не смееш да гъкнеш пред нея сигурно. Колко пъти си и изневерявал? 1-2 пъти макс предполагам.
Аз ако исках, нямаше да си плащам, но тогава качеството щеше да е максимум средно, а разнообразието - нулево. А сега мога и по каталог да си ги избирам.
Нямам комплекси по темата, че да коментирам другото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
някой беше пуснал това в друга тема.
но мисля, че важи за и теб
https://www.youtube.com/watch?v=0yLz...&start_radio=1
Коментар
-
Нищо не ти е ясно, за пореден път.
Я си признай - с една лелка си от 10-ина години и не смееш да гъкнеш пред нея сигурно. Колко пъти си и изневерявал? 1-2 пъти макс предполагам.
Аз ако исках, нямаше да си плащам, но тогава качеството щеше да е максимум средно, а разнообразието - нулево. А сега мога и по каталог да си ги избирам.
но мисля, че важи за и теб
https://www.youtube.com/watch?v=0yLz...&start_radio=1
препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Комшия та дрънка...
Ще го проуча доколко е реално... Щото на перонците очите са на палчинки, но има много детайли...
Най-голямата наглост на света е като брокер да се опиташ да изкопчиш комисионна за имот, обявен публично от ЧСИ.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Мога да взема и повече от 10, но не там е ключето...препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Ако мислиш че ти трябва апартамент за над един милион за да "зарибяваш" студентки... Ясно защо си плащаш за любов
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
представяш ли си да вземеш от това 3+3%
Коментар
-
Комшия та дрънка...
Ще го проуча доколко е реално... Щото на перонците очите са на палчинки, но има много детайли...препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнениеАко мислиш че ти трябва апартамент за над един милион за да "зарибяваш" студентки... Ясно защо си плащаш за любов
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Ако мислиш че ти трябва апартамент за над един милион за да "зарибяваш" студентки... Ясно защо си плащаш за любовпрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Локацията е топ! Този е комшия.Бил е офис. Замина бизнеса с офисите и го е изкарал на пазара.
Ще го проуча доколко е реално... Щото на перонците очите са на палчинки, но има много детайли...
Коментар
-
Че е топ, това е ясно.
Не съм убеден доколко обаче тази локация е добра за живеене. Не е ли лудница наоколо? Все пак е център и нисък етаж. Наоколо - заведения, пияндурници, дечурлига в градината врещят по цел ден, нощем групички алкохолици трошат бутилки...
Май става най-вече за зарибяване на каки от СУ-то. Отличен терен е за тази цел.
- 1 like
Коментар
-
Че е топ, това е ясно.
Не съм убеден доколко обаче тази локация е добра за живеене. Не е ли лудница наоколо? Все пак е център и нисък етаж. Наоколо - заведения, пияндурници, дечурлига в градината врещят по цел ден, нощем групички алкохолици трошат бутилки...
Май става най-вече за зарибяване на каки от СУ-то. Отличен терен е за тази цел.
По мое време колежките ми бяха амбициозни, учеха, работеха и не отделяха време за мъжете от групата. За да стане нещо, трябва да се отиде на море на Равда или на ски училище. Извън учебната атмосфера,
Един студент от богато семейство и с хубава визия определено лесно ще си намери приятелка, само трябва да се държи малко нахакано и настоятелно.
Коментар
Коментар