If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И ти смяташ че цените ще са надолу ли? И ти ли си мечтател? Ще ти подскажа, поне още 20% нагоре ще са нивата на които ще се радваш след спада след поне 5 години.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Имам пълното право да викам на еврото - дойче марки. Има невърнати около 40 милиона марки до ден днешен, немските банки все още могат да ти ги объртнат в евро. При това на изключително изненадващ курс, 1 дойче марка = 1 евро
Ми не знам, може би с малко, а може и да са под теб щом си стъпваш на портмонето и пипаш тавана, но може би са по-умели инвеститори и знаят къде, кога и какво да купят.
Очевидно е, че това не е хубаво жилище. Освен ако не си живял преди това в юрта. Възмонжно е да стане много хубаво жилище след ремонт за поне още 50-70к евра. Това ми е критерият за локация. Линка е за демонстрация какво искате вие, повишителите, към момента.
Па тука повечето са панелообитатели + оня в землянката в пуевенското село
Ти къде мислиш че живеят, в Тадж Махал?
това, което търсеше не го намери, а да се свре в някой найсе етажа блок в 55кв за 75К евро - кое му е мотивацията?
разбирам да трябваше образова деца да си натиска парцала в София, но за едните кръчми и натоварен трафик да седи?
всичко е въпрос на гледна точка , а хора живеят на какви ли не места. дай всички да дойдат в София да теглят кредити и да се кефят на маломерки?
За извън СОфия на шушлеци никой кредит не дава - така и тая
Което е директно признание че в Б-стан пазар има само в столицата - и то плачевен.
За много години, Радев! Бачкам и неам време. С курорта отпреди години свърши. Расте, имам добра доходност за последната година. Набих още, общо към 55К€. И ввче всичко накуп, никви вноски. И другите ще набия, но ми трябват за имот, ако не намеря до Април спирам с имотите.
ООО Докторе ,къде се затри последно време.За много години.Расте ли фонда дет го купи?
За много години, Радев! Бачкам и неам време. С курорта отпреди години свърши. Расте, имам добра доходност за последната година. Набих още, общо към 55К€. И ввче всичко накуп, никви вноски. И другите ще набия, но ми трябват за имот, ако не намеря до Април спирам с имотите.
Този съвет определено е топ! Бие набутвацията с напальоните, даже препоръката да изчака с покупката преди 4 години! Каврък, виж как само с 2-3 "приятелски" съвета могат да те занулят.
Аз пък ще ти дам още един "вражески" съвет, точно както 2017-та ти казах да си купиш. И така: направи точно обратното. Виж дали брат ти не е склонен да ти купи половината, дори с малко отстъпка от фантазираната цена. След това добави своите спестявания и бързай да се класираш за нужния апартамент в София.
Този съвет определено е топ! Бие набутвацията с напальоните, даже препоръката да изчака с покупката преди 4 години! Каврък, виж как само с 2-3 "приятелски" съвета могат да те занулят.
Аз пък ще ти дам още един "вражески" съвет, точно както 2017-та ти казах да си купиш. И така: направи точно обратното. Виж дали брат ти не е склонен да ти купи половината, дори с малко отстъпка от фантазираната цена. След това добави своите спестявания и бързай да се класираш за нужния апартамент в София.
Ми Берти гледа да разреди софиянците и да паднат цените.
това, което търсеше не го намери, а да се свре в някой найсе етажа блок в 55кв за 75К евро - кое му е мотивацията?
разбирам да трябваше образова деца да си натиска парцала в София, но за едните кръчми и натоварен трафик да седи?
всичко е въпрос на гледна точка , а хора живеят на какви ли не места. дай всички да дойдат в София да теглят кредити и да се кефят на маломерки?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
ПП Кавръче аз на твое място бих се замислил дали да не платя на брата половината на цената на която някой се навие да плати и да си потърся някакво препитание в района, един ремонт, една сносна колица в гаража и си готов. Ако успееш да се класираш да бачкаш нещо он-лайн си перфе. Темпото там е много по-бавно от София и стресът съответно е по-малък. Климатът е мек, въздухът е чист, а ромовете са изключително кротки и безпроблемни (за разлика от много други области).
Коментар