Първоначално изпратено от yalokin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Брокерите са докарали тези невъзможни ценидействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз съм живял там като дете и за това го харесвам, нямаше толкова коли, а пред блока садяха рози и ни крякаха, че ги късаме и си играем покрай тях.
Пред блока спира тролей 2, наблизо е трамвай 5, до Витоша и до Княжево си близо, това не е краен квартал, пазарът на Борово ти е близо.
Малко по-дълго се пътува до центъра. Блокът е в средата на Бъкстон, с хубаво изложение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
една нула има повече тука
тея хора тотално изплискаха водата
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеми преди 30 г може и да е било ок, според мен метрото вече е задължително за София.
И го мислех, викам си, в стар блок, не е в центъра, ще имам проблем с намирането на наематели, а цената беше скъпа (68 000 евро), по онова време нямаше силно търсене. Блокът е на около 50 г. и като параметри на инвестицията не ми изглеждаше ОК.
И си викам коя провинциална двойка ще отиде в стар блок с лоши общи части (те после са ги оправили), а хората от провинцията са доста придирчиви, . И след няколко седмици обявата изчезна.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениекак точно реши, че е хубава локация?
Няма транспорт, задръствания по каблешков всеки ден, краен квартал до некъв пазар?
Пред блока спира тролей 2, наблизо е трамвай 5, до Витоша и до Княжево си близо, това не е краен квартал, пазарът на Борово ти е близо.
Малко по-дълго се пътува до центъра. Блокът е в средата на Бъкстон, с хубаво изложение.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Номер 12
Обаче Бъкстон не се търси толкова от наемателите, защото е отдалечен от центъра и се пътува много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
кой е номера на блока
Обаче Бъкстон не се търси толкова от наемателите, защото е отдалечен от центъра и се пътува много.
Коментар
-
Блокът е на 14 етажа, с хубава локация.
През 2015г. нашият бивш апартамент се продаваше за 68 000 евро ремонтиран, в същия блок имаше тристаен неремонтиран за 68 000 евро, а в съседен блок имаш подобен на линка двустаен за 40 000 евро без ремонт.
По онова време цените бяха по-сносни, ако имах тогава пари, бих купил този за 40 000 евро за наематели. Вместо това, в края на 2015 аз купих друг двустаен с оценка 32 000 евро, като платих на другите наследници и го взех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Брокерът твърди, че блока е 86та година. За какво ли още е "подсладил" обявата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Брокерът твърди, че блока е 86та година. За какво ли още е "подсладил" обявата?
През 2015г. нашият бивш апартамент се продаваше за 68 000 евро ремонтиран, в същия блок имаше тристаен неремонтиран за 68 000 евро, а в съседен блок имаш подобен на линка двустаен за 40 000 евро без ремонт.
По онова време цените бяха по-сносни, ако имах тогава пари, бих купил този за 40 000 евро за наематели. Вместо това, в края на 2015 аз купих друг двустаен с оценка 32 000 евро, като платих на другите наследници и го взех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
Продава 3-СТАЕН в град София, Бъкстон - 78 кв.м / 117000 EUR :: imot.bg Обява
Как ви се струва тази обява?
Това е блока, в който съм се родил и живял до 6-ти клас, бяхме го ползвали 23г., но не ни дадоха да го купим.
Нашият апартамент беше сходен на този като площ, с изложение изток - юг, на етаж 4.
Блокът е от 1968г. Пейката и плочките пред блока са от нашето време,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
Продава 3-СТАЕН в град София, Бъкстон - 78 кв.м / 117000 EUR :: imot.bg Обява
Как ви се струва тази обява?
Това е блока, в който съм се родил и живял до 6-ти клас, бяхме го ползвали 23г., но не ни дадоха да го купим.
Нашият апартамент беше сходен на този като площ, с изложение изток - юг, на етаж 4.
Блокът е от 1968г. Пейката и плочките пред блока са от нашето време,
Изглежда просторно, със сигурност терасата не е част от обявените квадрати.
Със сигурност е по-добре от новото строителство. Цена 90.000 макс.
- 1 like
Коментар
Коментар