IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Тук съм съгласен с Евгени, Бъкстон е много приличен квартал (за софийските стандарти)
    Наскоро се разхождах в него. Бива, само да си поне 3-та линия от Борис ....

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Брокерите са докарали тези невъзможни цени
      Не са невъзможни, а нереални .. това е мокърия сън на някой с любимата световно известна актриса
      действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз съм живял там като дете и за това го харесвам, нямаше толкова коли, а пред блока садяха рози и ни крякаха, че ги късаме и си играем покрай тях.

Пред блока спира тролей 2, наблизо е трамвай 5, до Витоша и до Княжево си близо, това не е краен квартал, пазарът на Борово ти е близо.

Малко по-дълго се пътува до центъра. Блокът е в средата на Бъкстон, с хубаво изложение.
        Тук съм съгласен с Евгени, Бъкстон е много приличен квартал (за софийските стандарти)

Коментар

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение

една нула има повече тука
          тея хора тотално изплискаха водата
          Брокерите са докарали тези невъзможни цени

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
            ми преди 30 г може и да е било ок, според мен метрото вече е задължително за София.
            През 2015 г можех да купя апартамента, който бяхме ползвали 23 г. и беше добре ремонтиран от собственика.

И го мислех, викам си, в стар блок, не е в центъра, ще имам проблем с намирането на наематели, а цената беше скъпа (68 000 евро), по онова време нямаше силно търсене. Блокът е на около 50 г. и като параметри на инвестицията не ми изглеждаше ОК.

И си викам коя провинциална двойка ще отиде в стар блок с лоши общи части (те после са ги оправили), а хората от провинцията са доста придирчиви, . И след няколко седмици обявата изчезна.

Коментар

• ми преди 30 г може и да е било ок, според мен метрото вече е задължително за София.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                как точно реши, че е хубава локация?
                Няма транспорт, задръствания по каблешков всеки ден, краен квартал до некъв пазар?
                Аз съм живял там като дете и за това го харесвам, нямаше толкова коли, а пред блока садяха рози и ни крякаха, че ги късаме и си играем покрай тях.

Пред блока спира тролей 2, наблизо е трамвай 5, до Витоша и до Княжево си близо, това не е краен квартал, пазарът на Борово ти е близо.

Малко по-дълго се пътува до центъра. Блокът е в средата на Бъкстон, с хубаво изложение.

Коментар

• как точно реши, че е хубава локация?
                  Няма транспорт, задръствания по каблешков всеки ден, краен квартал до некъв пазар?

Коментар

Номер 12

Обаче Бъкстон не се търси толкова от наемателите, защото е отдалечен от центъра и се пътува много.
                    Разбирам,Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

кой е номера на блока
                      Номер 12

Обаче Бъкстон не се търси толкова от наемателите, защото е отдалечен от центъра и се пътува много.

Коментар

Блокът е на 14 етажа, с хубава локация.

През 2015г. нашият бивш апартамент се продаваше за 68 000 евро ремонтиран, в същия блок имаше тристаен неремонтиран за 68 000 евро, а в съседен блок имаш подобен на линка двустаен за 40 000 евро без ремонт.

По онова време цените бяха по-сносни, ако имах тогава пари, бих купил този за 40 000 евро за наематели. Вместо това, в края на 2015 аз купих друг двустаен с оценка 32 000 евро, като платих на другите наследници и го взех.
                        кой е номера на блока

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Брокерът твърди, че блока е 86та година. За какво ли още е "подсладил" обявата?
                          Обикновенно включват и балкона( нищо че не е лоджия) и мазето в квадратурата. Пишат еди колко си квадрата по нотариален акт, а в акта ясно си пише колко квадрата е жилището, колко мазето.....

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Брокерът твърди, че блока е 86та година. За какво ли още е "подсладил" обявата?
                            Блокът е на 14 етажа, с хубава локация.

През 2015г. нашият бивш апартамент се продаваше за 68 000 евро ремонтиран, в същия блок имаше тристаен неремонтиран за 68 000 евро, а в съседен блок имаш подобен на линка двустаен за 40 000 евро без ремонт.

По онова време цените бяха по-сносни, ако имах тогава пари, бих купил този за 40 000 евро за наематели. Вместо това, в края на 2015 аз купих друг двустаен с оценка 32 000 евро, като платих на другите наследници и го взех.

Коментар

Добро утро,

Продава 3-СТАЕН в град София, Бъкстон - 78 кв.м / 117000 EUR :: imot.bg Обява

Как ви се струва тази обява?

Това е блока, в който съм се родил и живял до 6-ти клас, бяхме го ползвали 23г., но не ни дадоха да го купим.

Нашият апартамент беше сходен на този като площ, с изложение изток - юг, на етаж 4.

Блокът е от 1968г. Пейката и плочките пред блока са от нашето време,
                              Добър е но много са завишили цената - 80-85 хил евро ,не повече към настящия момент

Коментар

Добро утро,

Продава 3-СТАЕН в град София, Бъкстон - 78 кв.м / 117000 EUR :: imot.bg Обява

Как ви се струва тази обява?

Това е блока, в който съм се родил и живял до 6-ти клас, бяхме го ползвали 23г., но не ни дадоха да го купим.

Нашият апартамент беше сходен на този като площ, с изложение изток - юг, на етаж 4.

Блокът е от 1968г. Пейката и плочките пред блока са от нашето време,
                                Брокерастът ествествено е излъгал за годината на строителство.
                                Изглежда просторно, със сигурност терасата не е част от обявените квадрати.

Със сигурност е по-добре от новото строителство. Цена 90.000 макс.

Коментар

Working...
                                X