If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Уловката е да ти набутат 2000 лева. Все едно са ти дали кредитна карта. Банките умират да раздават такива карти. И тормозят хората по телефона за това нещо - има си кол центрове, от които ти звънят сутрин, обед и вечер да ти дадат едни парички, защото може да ти потрябват.
А как печелят, ако лихвата е нулева. Никога не съм го разбирал това. Ще започна и аз да мисля че банките са благотворителност
Ами, не ми отне повече от 20 минути, иначе, ще те послушам и теб и може да стартирам с някакви тънки в QQQ. Имаш опит, ще се възползвам от него, макар всеки да си хвали акцията, фонда или индекса на връх. Ти си набил всички спестени пари от авантюрата в люлинска тухла, в QQQ. ОК, донесла ти е фърст капиталова, ама аз съм по навит на Накавръковата стратегия да се купуват подценени, освен това и дивидентни. Признавам, че откак Накавръка претърпя голямо фияско с имотите, станал е много добър в NYCE!
Уловката е да ти набутат 2000 лева. Все едно са ти дали кредитна карта. Банките умират да раздават такива карти. И тормозят хората по телефона за това нещо - има си кол центрове, от които ти звънят сутрин, обед и вечер да ти дадат едни парички, защото може да ти потрябват.
Аз от Еньовден имам и златна кредитна карта към моята банка и можеше и с нея да платя и да се възползвам от кешбека, ама тя си седи "на трупчета".
Искаш ли да изкараш много пари?
Направи само едно нещо..купи си петролни акции ...После ще ми благодариш!Петролни на Оксиденшъл петролеум!Ако не изкараш 20% се отказвам от името си!
Тия дни мислех да купя PG, ама може и малко петролна. Още ме е яд за XOM, че ги хванах в период на бърз разтеж и се отказах да ги взема. Тия ОХУ, дивидент дават ли?
Предлагам ти капиталистическо въревнование.Аз вземам QQQ ти вземаш OXY. Следващата коледа ще сравняваме кой лапа повече.Който загуби черпи с маркова ракия.Става ли?
Не са надценени ,оценката им е 60 долара,растежа е 67 долара средна цена за догодина ,може и повече до 75 .След сливания и придобиванията,това е компанията с най добър потенциал за растеж.Останалите са вече големи и там потенциала е малко.
Предлагам ти капиталистическо въревнование.Аз вземам QQQ ти вземаш OXY. Следващата коледа ще сравняваме кой лапа повече.Който загуби черпи с маркова ракия.Става ли?
Коментар