IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• много хора от този форум ще реват
    в идващите 5 години
    много хора ще си спомнят какво е писал Yandox
    но ще е късно
    пак за n - ти път да кажа
    всеки който КУПИ НА СЕГАШНИ ЦЕНИ
    за дълги години напред - няма да може да си върне
    номиналната стойност на даденото

имотите ще падат фиксално , номинално , кешово ,
    срещу златото / срещу среброто / срещу заплатите
    срещу акциите / срещу тениските и медицинските услуги

ИМОТИТЕ от тук натам - ще падат срещу какво се сетиш
    драги читателю

по простата вековна световна причина -
    СТАДОТО ВЕЧЕ НА 90 % Е ВЛЯЗЛО В ИМОТИ

чакаме някой да натисне бутона

PUSH THE BUTTON

хихихиххихи

яко по темата

Коментар

• добре
      хайде по темата
      хиихихиих

все повече експерти дават оценката си
      че имотния пазар е балон и това което ще последва
      е СРИВ НА Цените
      срива ще е подобен на този в банско по времетраене
      като все пак се надявам да не достигне и ценовите
      му спадове от -60 до -80 %

цените от дъната преди 6-7 години все пак ще бъдат
      доближени а на места дори задминати

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Не са пет месеца, от пет ГОДИНИ все сриваш имотите, Баце.
        как 5 години
        та аз купих преди 5 месеца
        ама на цена от преди 5 години
        иначе - никога не бих
        имотите тупат топката преди голямата ЕКСПЛОЗИЯ НАДОЛУ

нещо си се объркАла Како
        както и с другите ти 5-6 ника
        хихиихихи

Коментар

• Първоначално изпратено от Yandox

пиша го от 5 месеца - не си спирала да тичаш ли
          хихихихих
          Не са пет месеца, от пет ГОДИНИ все сриваш имотите, Баце.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

даже за обща култура да е....пак е по-добре от да си губи времето с форума

пп има хляб в идеята ти!
            Хляб има ама салам няма. Нашичкия не е готов да погребе години за да стане профи ИТ, на теб ли да обяснявам... тя и лелята тича като и покажеш 2 лева на цяло, да не мислиш че знае какво говори тука

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Хаха фана ме тука в крачка признавам си :-) ама шоп звучи по-гордо от граовец :-))))
              Ок нема да му казвам за теб като ми се яви другият път :-) и без тва имаме да си поговорим с него за непоправимите бели дето е натворил на невинни хора :-)
              Е то само за Пернишко да беше...За мен няма да споменаваш дори да те бият не споменаваш да стане ме човек а желязо просъскал агентът фашист.....

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Лавандулата и розите са ясни.Те вече са бита карта,поне за реалността у нас засега Не им разяснявай,не са наясно с високите добавени стойности и ниши в земеделието .Един програмист винаги може да стане и един добър земеделец,но виж земеделец програмист никога
                Ха ха ха Бърта да ми разяснява земеделието хи хи хи.....Виж там на тебе да ти разясни Революцията щото той от всичко разбира от финанси медицина програмиране електротехника земеделие.....Колкото е програмист толкова е и земеделец.....Бъртата е като тебе първо се пали после мама и тате финансират после иде фалит мама бърше наакания задник и ново опиянение.....Такъв програмис като бърто и тебе като застанат пред кравата тя спира да се напъва щото мисли че вече е близнила....бегайте оттука направо в Сатиричния....
                Last edited by power grid; 09.11.2021, 20:36.

Коментар

А,сега кода стана верен,но за частни случаи.Виж сега аз съм търговец много добър,завършил съм икономика в един от най добрите университети в България,който и по света го знаят.УНСС...минах две сесии,и то отгоре в C#basic ,и написах кода,които както виждаш е верен с един ред изключение.Това съм го направил ей така от леко курсче,ами я сметни ако почна сериозно да пиша за какво иде реч...
                  Почвай де. Явно брокер няма да те правим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
                    ИМОТИТЕ СА ПРЕД СРИВ

ТОТАЛЕН И ЗА ДЪЛГО ВРЕМЕ

както и индексите биткоина и още две три неща

КУПУВАЙТЕ ЗЛАТО
                    сега е момента на ЗЛАТОТО
                    ще избухне като НОВА ВСЕЛЕНА .
                    хихихи
                    хм ...опит за ирония ли усещам или се бъркам..
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

А,сега кода стана верен,но за частни случаи.Виж сега аз съм търговец много добър,завършил съм икономика в един от най добрите университети в България,който и по света го знаят.УНСС...минах две сесии,и то отгоре в C#basic ,и написах кода,които както виждаш е верен с един ред изключение.Това съм го направил ей така от леко курсче,ами я сметни ако почна сериозно да пиша за какво иде реч...
                      Moля те недей сериозно.Бил Гейтс вече е в паника....Нямаш умора ти а тоя университет дето го знаели по света направи кръти мифки....Иди си покажи некъде дипломата избън Родината и веднага ще разбереш че и за тоалетната няма да ти свърши работа.Захванал си се с измамник.казаха ти го доста хора ама на тебе ти е дебела главата.Тва с програмирането ще продължи макс до края на месеца и после идва следващото опиянение....

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Не го подвеждай, не е за него тая работа програмист и QA.

Кавръче, виж там нещо дигитален маркетинг пак в СофтУни, нали ти е силна търговията.
                        даже за обща култура да е....пак е по-добре от да си губи времето с форума

пп има хляб в идеята ти!
                        Last edited by bertram; 09.11.2021, 20:30.

Коментар

• ИМОТИТЕ СА ПРЕД СРИВ

ТОТАЛЕН И ЗА ДЪЛГО ВРЕМЕ

както и индексите биткоина и още две три неща

КУПУВАЙТЕ ЗЛАТО
                          сега е момента на ЗЛАТОТО
                          ще избухне като НОВА ВСЕЛЕНА .
                          хихихи

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

натискай. човек се учи докато е жив, а тия дето се отказват по-рано ...са си умрели в кожите
                            Не го подвеждай, не е за него тая работа програмист и QA.

Кавръче, виж там нещо дигитален маркетинг пак в СофтУни, нали ти е силна търговията.

Коментар

Айде сега това е нещо ,,light,става за въведение да усетиш материята.
                              каврък не се занимавай с глупости. Аз ходих на питон адванс ли там къф е - фирмата плаща. Почти пълна загуба на време. В нета си намерих всичко което ми трябва. Единственото което разбрах от курса че не е нищо особено и мога да го ползвам в работата си
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Айде сега това е нещо ,,light,става за въведение да усетиш материята.
                                натискай. човек се учи докато е жив, а тия дето се отказват по-рано ...са си умрели в кожите

Коментар

Working...
                                X