Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Тоз/тези с търга за 7К€ са помислили и за облигациики, купува се през компании, Джони, избягва се/ връща се ДДС, я накарай Маверик да ти намери собственика. Ще мине през трима най-малко. Ей, пари имаш за 5 апарта в Берлин, само един в Сф захлупи и не разбра как купуват богатите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
ДЦК от много време са 0% или направо отрицателни. Не разбирам логиката човек да държи такива, институциите нямат избор, но ти защо?? Не са само имоти, каквото и друго да погледнеш поне следва инфлацията, а ДЦК или влог в банка - на тотална загуба, и това е поне от 5 години вече.
От утре как е? Какво взимаш да държиш?
Коментар
-
По-долу си задал едни въпроси, които са част от миналото...
Пожелавам ти да си отговориш навреме...
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Поскъпнаха с много над фундамента. ДЦК следват лихвите. А фондове, застрахователи и други такива само чакат една минимална доходност, за да излезят на секундата от имотите. Поне на запад е така. Сега ако в София имотите са някаква особена манна небесна е друг въпрос. Но ако достигнем доходност от 3% при 10-годишните ДЦК в Западна Европа и САЩ, имотите са чао. Обикновено България следва 1 към 1 случващото се там.
Коментар
-
Поскъпнаха с много над фундамента. ДЦК следват лихвите. А фондове, застрахователи и други такива само чакат една минимална доходност, за да излезят на секундата от имотите. Поне на запад е така. Сега ако в София имотите са някаква особена манна небесна е друг въпрос. Но ако достигнем доходност от 3% при 10-годишните ДЦК в Западна Европа и САЩ, имотите са чао. Обикновено България следва 1 към 1 случващото се там.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Ето друг дефект на пазара ни. В чуждите столици, с които се сравнява, панелно строителство липсва(с изкл. на Берлин, май, само)
Но общото надуване на цените, вдига и панелите, дори тези в окаяно състояние на общите части,
това 7к като налагане ми напомня как в началото на ваксинационната кампания се започна с щастливите лица на този и онзи принц, кралица или градинаря й, щастливо боцнали се и спасили душите си от терзания...
Пренавиването винаги излиза солено
В нормално общество/обстоятелства/конюнктура, всяко старо е по-евтино, но..., времената са други.
Прословутите 7К са марджин на пазара. Всяко нещо струва толкова,,колкото някой е платил за него.
Каква е стойността зад цената, купилият и времето оценяват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
В сметката ще включиш ли инфлацията ? Ако ДЦК са 3%, а инфлацията 10% как ще са имотите и ще се излиза ли от тях ?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
Принципен съм и не бих напълнил гушата на някой измамник-строител. По-добре сумата да я даря. Само се замисли колко неща могат да се направят с половин милион Евро. Помислил съм по въпроса със завещанието.
Предвид приближаващото ми пенсиониране правя и необходимото чрез тухли, за да мога да купувам насипното сирене и тогава....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеЯсно, набил си се в ДЦК и ревеш в тема "Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти", колко са поскъпнали... жилищните имоти... :O
Е само те ли поскъпнаха...?!?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Добре, почти се доказах. Има още много да се желае! Лека нощ, Пичага, утре съм на тръстиката. Ти виж как са цените и утре ми кажи. Да продаваме ли вече?
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеЯсно, набил си се в ДЦК и ревеш в тема "Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти", колко са поскъпнали... жилищните имоти... :O
Е само те ли поскъпнаха...?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Продължи стъпка напред поне , надскочи комплекса, старите хора казват "никога не е късно" ,да станеш за резил .Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Виж колко много пари изкарваш и се оплакваш от цените на имотите, а пък аз напоследък нищо. В същото време ти живееш в гарсониера под наем, а пък аз в апарт построен по поръчка/нуждите ми.
От друга страна ти ще оставиш милионите на кучета ли беше, а пък аз малкото тухли на децата ми ако оцелеят след насипното сирене :-))))
Коментар
Коментар