Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Нищо не съм взел засега. Може и да не взема. Има детайли... например дали ще ми отпуснат кредита...., може и да не му сечакат 2-3 месеца на строителя и т.н. и да реши, че може и без мен да си продаде нещата.....
Цената ме устройва за ситуацията в момента и качеството на строежа / в 10-те % най-добри е като материали/ ... Лъскавинка дето утре ще се разпадне според Джони....:-)
Остави информация за това дето ще купуваш и кава е цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Аман, от такива "готини" пичове
Евго, не разбира ,че жените сме много интуитивни към бъдещото ни потомство и колкото и апартаменти да има, каквато и заплата да взима и колкото и да е известен един "готин" мъж ако не става няма шанс да му роди дете някоя свястна жена
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Толкова интуитивни, че се хвърлят на първия чичко-паричко, изпречил се на пътя им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
E кажи кой е квартала, каква е цената , на какаъв етап е и кой е инвеститора.
Цената ме устройва за ситуацията в момента и качеството на строежа / в 10-те % най-добри е като материали/ ... Лъскавинка дето утре ще се разпадне според Джони....:-)
- 1 like
Коментар
-
Аман, от такива "готини" пичове
Евго, не разбира ,че жените сме много интуитивни към бъдещото ни потомство и колкото и апартаменти да има, каквато и заплата да взима и колкото и да е известен един "готин" мъж ако не става няма шанс да му роди дете някоя свястна жена
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ама те не само от евго не искат
не искат и от почти всички готини пичове, които познава
от карбовски и кеворкян също не искат
сбъркана работа
ПП Може би не е сигурна кой от двамата ще е майката ? :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Колкото и малко вероятно у нас да е не може много да се кръшка от нормите защото ако падне има последици....Не може и не мисля, че някой ще шмекерува много в изпълнението / проекта е ок/
Коментар
-
С всяка година след 2000 корупцията и беззаконието в България се увеличават, съответно изискванията не се спазват от никого.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ама те не само от евго не искат
сбъркана работа
- 4 Харесвания
Коментар
-
Евго ,престани с тези глупави определения за българката ! Замисли се защо не искат да имат деца от ТЕБ !!!
сбъркана работапрепоръка е
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Изолацията само задълбочи проблемите.
Сама виждаш масовия хейт в Интернет. И българката, която не иска да ражда и не е трудолюбива както преди години.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Какво се е случило през 2010та? Нещо ми убягва логиката на това изказване.
и започнаха да слагат тухли.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Към 50 лева месечно по-малко. Не е болка за умиране. Някои са готови на разните измамници строители да изсипят стотици хиляди, едни 50 лева за пенсионерите няма да ги объркат.
Коментар
Коментар