Първоначално изпратено от pepe1234
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Съгласен съм. А пък с покупка сега хептен зле. Само за лично ползване и съхраняване на стойност на част от парите. Тоест за хора които имат пара за поне два апарта по 200К евро. Това е истината. Да си опичат акъла. Кой ще купува, кой ше продава, все е вътре.
Ама и да напомня. Когато преди година-две писах за инфлация си праеха ташак некои тука. Айде сега да рупат със запретнати ръкави и свлечени килоти.
Единственото добро е че и наемите в Европа са ниски. Сега наех апарт във Виена за 10 дни до AKH центъра. 630€ ще платя за 10 нощувки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
A трябва да са нагоре ,щом не са нагоре в тази ситуация в инфлацията ,и слагайки инфлацията като теглим калема НАЕМИТЕ ТИ СА НАДОЛУ !
Мисля че си съгласен с това.
Сега при положение че се създаде криза заради инфлацията тия досконтирани наеми с инфлацията ще са ОЩЕ надолу,и СЕГА слагаме наемите срещу цените на жилищата и мисля че няма какво да говорим .
Ама и да напомня. Когато преди година-две писах за инфлация си праеха ташак некои тука. Айде сега да рупат със запретнати ръкави и свлечени килоти.
Единственото добро е че и наемите в Европа са ниски. Сега наех апарт във Виена за 10 дни до AKH центъра. 630€ ще платя за 10 нощувки.Last edited by bulgarian lev; 10.11.2021, 01:00.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin
Пале, аз в САП бях аутомейтид QA вече, щото е по-сладко от погромистите (и погромист бях за 14 години преди това) В момента високото ниво меринджеи в САП материално са на моето ниво в Германия, с дребната разлика, че аз не съм роднина на шеф в тая фирма , нито сме учили заедно в УНСС (стандартния начин за издигане там). Имам си моите години в тая фирма, претенциите ми са извън Б-стан и се реализирах в Канон в Германия, сеш'се колко ми е през дедовия кой цървул го опушват цяла зима в Банкя с печките на кюмюр
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid
Mи пред Накавръчето минава за голема работа ама пред нас е смешен...па и земеделец бил хи хих их...На нас мама и тате са спрели да ни бършат задниците на две годишна възраст..Лавандулко ме разсмива с претенциите да е в А група....От време на време се напъва ама напъването му води до насиране.Откак се ваксинира съвсем агресивен стана изпростя и оглупя яко
Не .
Сега аз мога да кося ,и по нивите съм ходил,садил съм занимавал съм се със земеделска работа ,в момента и пиша код,програми сам се сети какви са разликите
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Берти, вярвам ви като пишете, щото не съм идиот нещо като не съм видял да го твърдя. Но при мен всички наеми си вървят на старите нива. Нито надолу, нито нагоре.
Мисля че си съгласен с това.
Сега при положение че се създаде криза заради инфлацията тия досконтирани наеми с инфлацията ще са ОЩЕ надолу,и СЕГА слагаме наемите срещу цените на жилищата и мисля че няма какво да говорим .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
имоти се построиха, обзаведоха и сега е време собствениците им да започнат да въртят синджирчето и да жулят яки наеми.
проблемът е, че темпото на пускане на подобни имоти не отговаря на търсенето и тепърва се почва "аз за толко няма да го дам", "да седи заключен вода и храна не иска", "ще видят те напролет като мине ковида" и тн и тн.. рано или късно обаче конкуренцията ще натисне пазара.
не злорадствам защото имам интерес наемите да са високи, а просто правя констатация на закономерни процеси свързани с търсене и предлагане.
иначе по това, което си писал за нови сделки - да 70кв обзаведен около Макси с парко място - 600 лева. как се избива обзавеждане и покупка с тези 600лв само собственика си знае.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin
Пале, аз в САП бях аутомейтид QA вече, щото е по-сладко от погромистите (и погромист бях за 14 години преди това) В момента високото ниво меринджеи в САП материално са на моето ниво в Германия, с дребната разлика, че аз не съм роднина на шеф в тая фирма , нито сме учили заедно в УНСС (стандартния начин за издигане там). Имам си моите години в тая фирма, претенциите ми са извън Б-стан и се реализирах в Канон в Германия, сеш'се колко ми е през дедовия кой цървул го опушват цяла зима в Банкя с печките на кюмюрОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
няма да е след 5, а след 7 години. цените ще се срутят и имотите ще ги раздават без пари
Изкарването на куп имоти с падащи наеми, каквото наблюдаваме в момента, може лесно да предизвика верижна реакция. Ако и тези имоти започнат да се продават, какво ли ще стане? И при все че няма кой да ги наеме, къде ще са тълпите, които искат да ги купят с "инвестиционна цел"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
баш без пари
няма да има -
може би само в банско
но и там не ми се вярва за без хич
Сега не можеш и обзавеждането за баня да си купиш в СофияНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
цените ще се срутят и имотите ще ги раздават без пари
няма да има -
може би само в банско
но и там не ми се вярва за без хич
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ever Разгледай мнение
Подигравай се, но ми кажи какво ще се случи след 5 години, когато има 100-200 хил. по-малко души и 20-30 хил. повече жилища?Last edited by ddb; 09.11.2021, 23:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ever Разгледай мнение
Подигравай се, но ми кажи какво ще се случи след 5 години, когато има 100-200 хил. по-малко души и 20-30 хил. повече жилища?
Коментар
-
мани, ми освен демографията и тъмните прозорци вече са над 70%. Инвеститорите бягат, а и българите спряха да пращат пари от чужбина. Ножицата е разтворена, ластика е опънат, вълната се оттегля и МЯУ-то се задава.
- 1 like
Коментар
Коментар