Първоначално изпратено от BobyB
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
И аз за две години, от както работя от вкъщи, ползвам колата само, когато ходя до магазина... Не, че не мога и пеша, но акумулатора ще падне!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеМного ме е яд, че не купих къща до София. Началото на 2020 можех да купя парцела и да да направя грубото. Но нямаше да стигне за завършване. И понеже "религията ми забранява" да съм длъжник, не купих. А после измислиха вируса. И работодателя не каза, че за винаги ще сме от вкъщи, а го даваше на час по лъжичка. Сега за 3 месеца, после ще видим. След три месеца пак така. И вече ДВЕ години работя от вкъщи!!! Ако знаех, че така ще стане, щях да си плюя на религията и да взема малък заем! Защото сега цените на парцелите и на къщите са поне двойни...
Като цяло се иска доста голяма мотивация, ако чакаш някой да ти каже от къщи ли ще работиш, не ли, няма да стане. Просто си купи някоя евтина готова къща далеч от София и толкоз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Какви 500лв месечно - за 2 години толкова съм дал. Тази пландемия ми спести по 150лв на месец само от гориво
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Дреме ти,не си сбъркал,човек трябва да държи на убежденията си,и какво?Къща да беше взел сега с тия цени на горивата едни 500 лева на месец минимум не ти мърдат.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеМного ме е яд, че не купих къща до София. Началото на 2020 можех да купя парцела и да да направя грубото. Но нямаше да стигне за завършване. И понеже "религията ми забранява" да съм длъжник, не купих. А после измислиха вируса. И работодателя не каза, че за винаги ще сме от вкъщи, а го даваше на час по лъжичка. Сега за 3 месеца, после ще видим. След три месеца пак така. И вече ДВЕ години работя от вкъщи!!! Ако знаех, че така ще стане, щях да си плюя на религията и да взема малък заем! Защото сега цените на парцелите и на къщите са поне двойни...
Коментар
-
Много ме е яд, че не купих къща до София. Началото на 2020 можех да купя парцела и да да направя грубото. Но нямаше да стигне за завършване. И понеже "религията ми забранява" да съм длъжник, не купих. А после измислиха вируса. И работодателя не каза, че за винаги ще сме от вкъщи, а го даваше на час по лъжичка. Сега за 3 месеца, после ще видим. След три месеца пак така. И вече ДВЕ години работя от вкъщи!!! Ако знаех, че така ще стане, щях да си плюя на религията и да взема малък заем! Защото сега цените на парцелите и на къщите са поне двойни...
- 1 like
Коментар
-
Най добрия район и за живеене и за инвестиция са къщите в триъгълника под квартал Сердика до общината в Красна поляна.Там ако изобщо се вредиш да купиш къща е топ инвестиция,защото хем е спокойно,чисто и подредено,усещане като да си на село ,с всички екстри на града,две спирки от ВМА,Две спирки от метро,километър до НДК
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз повече харесвам региона около Парк Заимов, а не около Софийския университет. Все пак е идеален център и за там винаги ще има наематели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мавриков ще го шитне.
С него може да изпиеш една ,две бири и до там.
Схемаджия е ,но настрани стой.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Хаха, няма как да купя в Берлин нещо подобно, просто защото там няма полусрутени сгради. Вървейки по Сан Стефано човек си мисли, че е в някакво гето от 40те. Ти виждал ли си санираните стари сгради какви бижута са в центровете на Европейските столици?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
няма избиване на тия цени с тия наеми
там е само за собствено ползване, ако те сърби егото, да го чешеш.
Новичко, но все едно живееш по царско време.
Коментар
-
В момента твоя имот можеш да го продадеш за не повече от 220 000 евра ,ако искаш пробвай за да разбереш колко ти дават но ти гарантирам че това е цената ,колкото и да не ти се вярва .препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз повече харесвам региона около Парк Заимов, а не около Софийския университет. Все пак е идеален център и за там винаги ще има наематели.
там е само за собствено ползване, ако те сърби егото, да го чешеш.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
По-скоро е на мах за района. Стара тухла с реална квадратура, добра етажност и разпределение и лукс обзавеждане
https://m.imot.bg/results?rub=1&type...xtri=13&sort=1
Ти сигурно гледаш тези примерни
Апартамента му е много хубав разпределението е топ,изложението,етажа,и сградата -всичко .
Просто умножаваш стойността му по 2 спрямо тогавшната цена ,от там нагоре вече ако искаш му сложи и тройна цена ,само ще си седи ,говорим за някой да дойде и да го купи ,ако се стигне до там сега.
Всъщност сега като видях какво си качил ,може и 220 000 да са много ,по скоро 190 000 е по земна до пазара цена
Коментар
Коментар