Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 12.02.2022, 11:12.
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Ами да срещу 5%+ДДС.препоръка е
Коментар
-
Това е интересен въпрос с брокерските такси и срещу какви услуги се регламентират?
Също и размера й, от 1,5% често в Нидерландия до 5-6% в Щатите се сещам, на какво се дължат големите разлики
Както и ситуацията, когато се заплаща на един брокер пълна такса от двете страни на сделката, но чии интереси представлява в този случай?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
При 100% работа от вкъщи ти трябва само едно 4g, може и на 300км от София да си.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://dariknews.bg/amp/novini/svia...krajna-2300179
Айде и японците се изнасят от Украйна....не искам да съм лош пророк но запукат ли се там...у нас ще си е...е...ма...та....
да им бяха изпратили по едно смс-че
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://dariknews.bg/amp/novini/svia...krajna-2300179
Айде и японците се изнасят от Украйна....не искам да съм лош пророк но запукат ли се там...у нас ще си е...е...ма...та....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
При 100% работа от вкъщи ти трябва само едно 4g, може и на 300км от София да си.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеЗавършено на 3500 с дискаунт вече. Ако мазето и таванът са отделни като квадратура, пада под 3000.
Още 30% дискаунт и го захлупвам.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...oy2&f1=1&fe7=1Last edited by nradev; 11.02.2022, 23:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеМного ме е яд, че не купих къща до София. Началото на 2020 можех да купя парцела и да да направя грубото. Но нямаше да стигне за завършване. И понеже "религията ми забранява" да съм длъжник, не купих. А после измислиха вируса. И работодателя не каза, че за винаги ще сме от вкъщи, а го даваше на час по лъжичка. Сега за 3 месеца, после ще видим. След три месеца пак така. И вече ДВЕ години работя от вкъщи!!! Ако знаех, че така ще стане, щях да си плюя на религията и да взема малък заем! Защото сега цените на парцелите и на къщите са поне двойни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Точно така. Следя цените, предложенията, наемоотдаването с профи посредници и всичко в тази сграда. Цените бяха двойно по-ниски. Въднъж обаче отпуши ли се кризата и мине ли епидемията в този и вид там ще са яки оферти за под наем краткосрочно. Само за гостуващи в телевизията за седмица им стига. Да не говорим за хора по работа в Сф, за туристи просто ей така даже няма да има място.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеМного ме е яд, че не купих къща до София. Началото на 2020 можех да купя парцела и да да направя грубото. Но нямаше да стигне за завършване. И понеже "религията ми забранява" да съм длъжник, не купих. А после измислиха вируса. И работодателя не каза, че за винаги ще сме от вкъщи, а го даваше на час по лъжичка. Сега за 3 месеца, после ще видим. След три месеца пак така. И вече ДВЕ години работя от вкъщи!!! Ако знаех, че така ще стане, щях да си плюя на религията и да взема малък заем! Защото сега цените на парцелите и на къщите са поне двойни...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Няма да го продавам. А и към момента цената му е около 370К€...минимум. Така че съм далеч от милион лева и милионер. Милионерче съм с всичките си активи и кеш. Да, прав си, докато не кешираш гледаш монитора. Ами така е в днешния свят. Като искаш да си ги броиш сека вечер дръж ги у килера.
Коментар
Коментар