Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
В момента твоя имот можеш да го продадеш за не повече от 220 000 евра ,ако искаш пробвай за да разбереш колко ти дават но ти гарантирам че това е цената ,колкото и да не ти се вярва .
https://m.imot.bg/results?rub=1&type...xtri=13&sort=1
Ти сигурно гледаш тези примерни
Last edited by 13ADROL; 11.02.2022, 17:26.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Няма да го продавам. А и към момента цената му е около 370К€...минимум. Така че съм далеч от милион лева и милионер. Милионерче съм с всичките си активи и кеш. Да, прав си, докато не кешираш гледаш монитора. Ами така е в днешния свят. Като искаш да си ги броиш сека вечер дръж ги у килера.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е, Плазата не е с полусрутени стени и мазилки. А и да те питам, откога не си минавал по Сан Стефано? Джони, няма грозни сгради там вече. Има някои по Васил Априлов, Герлово, Тулово...и някои единични олющени, но намаляват, уверявам те. Недей така, демонстрираш непознаване на района.
Да, виждал съм...парче мазилка да падне и идват със скелето и всичко е топ като ново.Last edited by ejonny2376; 11.02.2022, 16:56.
- 1 like
Коментар
-
Няма да го продавам. А и към момента цената му е около 370К€...минимум. Така че съм далеч от милион лева и милионер. Милионерче съм с всичките си активи и кеш. Да, прав си, докато не кешираш гледаш монитора. Ами така е в днешния свят. Като искаш да си ги броиш сека вечер дръж ги у килера.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Хаха, няма как да купя в Берлин нещо подобно, просто защото там няма полусрутени сгради. Вървейки по Сан Стефано човек си мисли, че е в някакво гето от 40те. Ти виждал ли си санираните стари сгради какви бижута са в центровете на Европейските столици?
Да, виждал съм...парче мазилка да падне и идват със скелето и всичко е топ като ново.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Иди купи в Берлин нещо подобно в центъра на 5К, аз ти давам 7К. Веднага. Ще спестим изобщо разходи по прехвърляне на собствеността.
- 1 like
Коментар
-
Абе те и Биткойн-зомбитата все говорят, че щял да стигне 1 милион парчето.
Твърде много си си повярвал, при падането задникът ще посинее много и ще боли доста.
ПС:
Ти така или иначе няма да го продаваш този апарт. Хайде, приемаме че струва 1 Милион Евро. Признаваме, че си милионер. Доволен ли си?
Имотните милионери и милионерите в кеш и акции се различават само по едно - на първите милионите са им само в главата и в мокрите сънища, вторите ги виждат като число, отваряйки онлайн банкирането. Но това не пречи и на двете груп да бъдат милионери, така че бъди жив и здрав.Last edited by bulgarian lev; 11.02.2022, 16:41.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Какво да помня? Че стар коптор в центъра на бананова република без население струва колкото идентичен в Берлин?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Статията вероятно си е точна. Просто е от 2016 г.А с каква цел човекът ни я пуска, той си знае.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
От статията лъха неточност. Комплексът отдавна е получил разрешение за ползване. И цените бяха към 2700€/м². Сега може и 5К€ да са.А с каква цел човекът ни я пуска, той си знае.
Коментар
-
Нищо не съм си повярвал. Даже сбърках че не захлупих на нива около 2800. Но помни кво съм ти казал.
- 1 like
Коментар
-
Абе те и Биткойн-зомбитата все говорят, че щял да стигне 1 милион парчето.
Твърде много си си повярвал, при падането задникът ще посинее много и ще боли доста.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Смятай стара сграда и без тец за близо 4К€. За моето ако продавам оферирам 6К и вземам 5К€ без проблем като последното би било подарък. За сравнение Плазата трябва да довършваш и такса поддръжка. При мен е събуваш си и влизаш в 4-5 звезден хотел.
Твърде много си си повярвал, при падането задникът ще посинее много и ще боли доста.
ПС:
Ти така или иначе няма да го продаваш този апарт. Хайде, приемаме че струва 1 Милион Евро. Признаваме, че си милионер. Доволен ли си?
Имотните милионери и милионерите в кеш и акции се различават само по едно - на първите милионите са им само в главата и в мокрите сънища, вторите ги виждат като число, отваряйки онлайн банкирането. Но това не пречи и на двете груп да бъдат милионери, така че бъди жив и здрав.Last edited by ejonny2376; 11.02.2022, 16:16.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеЗавършено на 3500 с дискаунт вече. Ако мазето и таванът са отделни като квадратура, пада под 3000.
Още 30% дискаунт и го захлупвам.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...oy2&f1=1&fe7=1Last edited by bulgarian lev; 11.02.2022, 16:11.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар