Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Смятай стара сграда и без тец за близо 4К€. За моето ако продавам оферирам 6К и вземам 5К€ без проблем като последното би било подарък. За сравнение Плазата трябва да довършваш и такса поддръжка. При мен е събуваш си и влизаш в 4-5 звезден хотел.
Твърде много си си повярвал, при падането задникът ще посинее много и ще боли доста.
ПС:
Ти така или иначе няма да го продаваш този апарт. Хайде, приемаме че струва 1 Милион Евро. Признаваме, че си милионер. Доволен ли си?
Имотните милионери и милионерите в кеш и акции се различават само по едно - на първите милионите са им само в главата и в мокрите сънища, вторите ги виждат като число, отваряйки онлайн банкирането. Но това не пречи и на двете груп да бъдат милионери, така че бъди жив и здрав.Last edited by ejonny2376; 11.02.2022, 16:16.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеЗавършено на 3500 с дискаунт вече. Ако мазето и таванът са отделни като квадратура, пада под 3000.
Още 30% дискаунт и го захлупвам.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...oy2&f1=1&fe7=1Last edited by bulgarian lev; 11.02.2022, 16:11.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Заплатке, статията е от преди 6 години.
По спомен тогава цените в тази сграда бяха около 3К / мисля дори под това/ Левчо е по-наясно.
Няма връзка между онзи апарт за 7К и старата статия, но теоретично е нормално да има сгради в София и на цена 10К / не масово разбира се/.....И не, аз не бих платил никакви подобни пари защото са ми извън възможностите и нормалното за моето положение, но има хора за които са семки и искат да го покажат...имидж, спокойствие, сепариране от простолюдието кат мен.....ала бала....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЛека полека цените настигат немските май
Жилищата на мястото на старата бирена фабрика "Прошек" достигат 5000 евро/кв. м
https://www.dnevnik.bg/biznes/imoti/...mments-wrapperОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ами аз бих ги купил и трите накуп. Но с дискаунт - 50%.
Коментар
-
Аз :–)))))
Сградата е супер. Не знам дали ще има някога по-качествена нова в София въобще / от новите)))/ обаче са объркали малко типа апарти.
Двустайни на подобни цени не стават за инвестиция, а за живеене който може да си ги позволи ще иска повече площ.....
Просто не виждам кой ще ги купи освен ако не са му паднали от небето некви милиони....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Тези стоят обявени от няколко години в търсене на риба, която да клъвне. Уви.
Ако специално някой търси ново строителство в центъра, това е мястото. При положение, че на 4к за тази локация не се продава, се чудя за 2.5к в Гоцето кой би купил.
Сградата е супер. Не знам дали ще има някога по-качествена нова в София въобще / от новите)))/ обаче са объркали малко типа апарти.
Двустайни на подобни цени не стават за инвестиция, а за живеене който може да си ги позволи ще иска повече площ.....
Просто не виждам кой ще ги купи освен ако не са му паднали от небето некви милиони....
Коментар
-
Завършено на 3500 с дискаунт вече. Ако мазето и таванът са отделни като квадратура, пада под 3000.
Още 30% дискаунт и го захлупвам.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...oy2&f1=1&fe7=1
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Коментар
-
Ако специално някой търси ново строителство в центъра, това е мястото. При положение, че на 4к за тази локация не се продава, се чудя за 2.5к в Гоцето кой би купил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Тогава, през далечната 2016гг, цените са били между 2,800€ и 5000€/м2. Сега е дубъл и е нормал
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...l4a&f1=1&fe7=1
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...l4a&f1=1&fe7=1
4К еврака не могат намерят
Коментар
-
А прав си прощавай. Брокитата претоплят старите манджи като настане глад.
Коментар
-
Заплатке, статията е от преди 6 години.
По спомен тогава цените в тази сграда бяха около 3К / мисля дори под това/ Левчо е по-наясно.
Няма връзка между онзи апарт за 7К и старата статия, но теоретично е нормално да има сгради в София и на цена 10К / не масово разбира се/.....И не, аз не бих платил никакви подобни пари защото са ми извън възможностите и нормалното за моето положение, но има хора за които са семки и искат да го покажат...имидж, спокойствие, сепариране от простолюдието кат мен.....ала бала....
Коментар
-
Тва не е ли точно до оня сграда дето мина на 7К на търг? Ето вече как се развива тезата - препрани пари заминават за стара сграда на 7К, шум по медиите колко се вдигнали цените. Брокерчетата пускат и сега на "евтино" пък в нова сграда. А капитал и дневник каква работа имат да промотират сградата и юник естейтс конкретно като уж не било платена статия. Разбира се че един по-предприемчив бизнесмен може да го организира всичкото това накуп. А по-малко предприемчив бизнесмен може просто да види едното и да координира другото независимо. И в двата случая е очевидна манипулация.
Няма връзка между онзи апарт за 7К и старата статия, но теоретично е нормално да има сгради в София и на цена 10К / не масово разбира се/.....И не, аз не бих платил никакви подобни пари защото са ми извън възможностите и нормалното за моето положение, но има хора за които са семки и искат да го покажат...имидж, спокойствие, сепариране от простолюдието кат мен.....ала бала....
Коментар
Коментар