IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Абе те и Биткойн-зомбитата все говорят, че щял да стигне 1 милион парчето.
    Твърде много си си повярвал, при падането задникът ще посинее много и ще боли доста.
    Нищо не съм си повярвал. Даже сбърках че не захлупих на нива около 2800. Но помни кво съм ти казал.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Смятай стара сграда и без тец за близо 4К€. За моето ако продавам оферирам 6К и вземам 5К€ без проблем като последното би било подарък. За сравнение Плазата трябва да довършваш и такса поддръжка. При мен е събуваш си и влизаш в 4-5 звезден хотел.
      Абе те и Биткойн-зомбитата все говорят, че щял да стигне 1 милион парчето.
      Твърде много си си повярвал, при падането задникът ще посинее много и ще боли доста.

ПС:
      Ти така или иначе няма да го продаваш този апарт. Хайде, приемаме че струва 1 Милион Евро. Признаваме, че си милионер. Доволен ли си?
      Имотните милионери и милионерите в кеш и акции се различават само по едно - на първите милионите са им само в главата и в мокрите сънища, вторите ги виждат като число, отваряйки онлайн банкирането. Но това не пречи и на двете груп да бъдат милионери, така че бъди жив и здрав.
      Last edited by ejonny2376; 11.02.2022, 16:16.

Коментар

Завършено на 3500 с дискаунт вече. Ако мазето и таванът са отделни като квадратура, пада под 3000.
        Още 30% дискаунт и го захлупвам.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...oy2&f1=1&fe7=1
        Смятай стара сграда и без тец за близо 4К€. За моето ако продавам оферирам 6К и вземам 5К€ без проблем като последното би било подарък. За сравнение Плазата трябва да довършваш и такса поддръжка. При мен е събуваш си и влизаш в 4-5 звезден хотел....даже няма и да се събуваш.
        Last edited by bulgarian lev; 11.02.2022, 16:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Заплатке, статията е от преди 6 години.
          По спомен тогава цените в тази сграда бяха около 3К / мисля дори под това/ Левчо е по-наясно.
          Няма връзка между онзи апарт за 7К и старата статия, но теоретично е нормално да има сгради в София и на цена 10К / не масово разбира се/.....И не, аз не бих платил никакви подобни пари защото са ми извън възможностите и нормалното за моето положение, но има хора за които са семки и искат да го покажат...имидж, спокойствие, сепариране от простолюдието кат мен.....ала бала....
          Точно така. Следя цените, предложенията, наемоотдаването с профи посредници и всичко в тази сграда. Цените бяха двойно по-ниски. Въднъж обаче отпуши ли се кризата и мине ли епидемията в този и вид там ще са яки оферти за под наем краткосрочно. Само за гостуващи в телевизията за седмица им стига. Да не говорим за хора по работа в Сф, за туристи просто ей така даже няма да има място.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
            Лека полека цените настигат немските май

Жилищата на мястото на старата бирена фабрика "Прошек" достигат 5000 евро/кв. м

https://www.dnevnik.bg/biznes/imoti/...mments-wrapper
            От статията лъха неточност. Комплексът отдавна е получил разрешение за ползване. И цените бяха към 2700€/м². Сега може и 5К€ да са.

Коментар

Ами аз бих ги купил и трите накуп. Но с дискаунт - 50%.
              А таксата поддръжка забрави ли ?

Коментар

Аз :–)))))
                Сградата е супер. Не знам дали ще има някога по-качествена нова в София въобще / от новите )))/ обаче са объркали малко типа апарти.
                Двустайни на подобни цени не стават за инвестиция, а за живеене който може да си ги позволи ще иска повече площ.....
                Просто не виждам кой ще ги купи освен ако не са му паднали от небето некви милиони....
                Ами аз бих ги купил и трите накуп. Но с дискаунт - 50%.

Коментар

Тези стоят обявени от няколко години в търсене на риба, която да клъвне. Уви.
                  Ако специално някой търси ново строителство в центъра, това е мястото. При положение, че на 4к за тази локация не се продава, се чудя за 2.5к в Гоцето кой би купил.
                  Аз :–)))))
                  Сградата е супер. Не знам дали ще има някога по-качествена нова в София въобще / от новите )))/ обаче са объркали малко типа апарти.
                  Двустайни на подобни цени не стават за инвестиция, а за живеене който може да си ги позволи ще иска повече площ.....
                  Просто не виждам кой ще ги купи освен ако не са му паднали от небето некви милиони....

Коментар

• Завършено на 3500 с дискаунт вече. Ако мазето и таванът са отделни като квадратура, пада под 3000.
                    Още 30% дискаунт и го захлупвам.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...oy2&f1=1&fe7=1

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
                      Излиза, че не е било кой знае колко добра инвестиция. 40-50% да са си сложили нагоре за 6 години....

Коментар

Тези стоят обявени от няколко години в търсене на риба, която да клъвне. Уви.
                        Ако специално някой търси ново строителство в центъра, това е мястото. При положение, че на 4к за тази локация не се продава, се чудя за 2.5к в Гоцето кой би купил.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Тогава, през далечната 2016гг, цените са били между 2,800€ и 5000€/м2. Сега е дубъл и е нормал
                          https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...l4a&f1=1&fe7=1

4К еврака не могат намерят

Коментар

А прав си прощавай. Брокитата претоплят старите манджи като настане глад.
                            Тогава, през далечната 2016гг, цените са били между 2,800€ и 5000€/м2. Сега е дубъл и е нормал

Коментар

По спомен тогава цените в тази сграда бяха около 3К / мисля дори под това/ Левчо е по-наясно.
                              Няма връзка между онзи апарт за 7К и старата статия, но теоретично е нормално да има сгради в София и на цена 10К / не масово разбира се/.....И не, аз не бих платил никакви подобни пари защото са ми извън възможностите и нормалното за моето положение, но има хора за които са семки и искат да го покажат...имидж, спокойствие, сепариране от простолюдието кат мен.....ала бала....
                              А прав си прощавай. Брокитата претоплят старите манджи като настане глад.

Коментар

Тва не е ли точно до оня сграда дето мина на 7К на търг? Ето вече как се развива тезата - препрани пари заминават за стара сграда на 7К, шум по медиите колко се вдигнали цените. Брокерчетата пускат и сега на "евтино" пък в нова сграда. А капитал и дневник каква работа имат да промотират сградата и юник естейтс конкретно като уж не било платена статия. Разбира се че един по-предприемчив бизнесмен може да го организира всичкото това накуп. А по-малко предприемчив бизнесмен може просто да види едното и да координира другото независимо. И в двата случая е очевидна манипулация.

Коментар

Working...
                                X