If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кое не е безкрайно, САЩ са най-големия производител на нефт...
Мисля, че са най-големия потребител, а не производител.
Играчите там са арабите със сауди арамко, вече и китайците...но от години американците все пак замениха арабите с канадците откъдето внасят най-много. Затова и корелацията с канадския долар е толкова силна! А ония развиват и хоризонтален дрилинг и шистов....
Тънките сметки обикновено излизат през носа.
Не си градете собственото щастие на база чуждото нещастие.
Дали ще решат да останат тук или ще ни ползват като трамплин за някоя по-уредена страна...никой още не може да предскаже.
Никога от нещастието на хората. Напротив, ние наемодателите само предлагаме услуга - покрив над главата и топлина, с вътрешна тоалетна и баня. Някои ще отскочат от трамплина, други и родата ще си извикат тук. Все пак имаме предимството на езика и на народопсихологията. А това не е малко. На сестра ми примерно, която живее в Канада вече 20 години, всичките приятели са българи, руснаци и украинци. Не е лесно да се разбираш с хора различни от теб, дори да им знаеш езика отлично.
За перонците (човечетата, които се радват на сривове, но нямат души... ) :
Първо ще се започне от наемите...
Молба на един колега:
"Здравейте, колеги
Мои познати, Семейство 7 човека, пътуват от Украйна към София, моля, ако някой има къща или Многостаен апартамент за 1 или 2 месеца под наем, ще се радвам да помогнем за настаняването им".
От Сепетмври отдавам три жилища в Сф - ти посредничиш. За желаещи наели и трите 10% отстъпка.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Екстра! Почна се Това ще вдигне наемите. Дебна и скачам - видя ли добро Р/Е не ми пука, колко е високо Р-то На балонядата края явно се отлага поне с година - две
Тънките сметки обикновено излизат през носа.
Не си градете собственото щастие на база чуждото нещастие.
Дали ще решат да останат тук или ще ни ползват като трамплин за някоя по-уредена страна...никой още не може да предскаже.
Екстра! Почна се Това ще вдигне наемите. Дебна и скачам - видя ли добро Р/Е не ми пука, колко е високо Р-то На балонядата края явно се отлага поне с година - две
Молба на един колега:
"Здравейте, колеги
Мои познати, Семейство 7 човека, пътуват от Украйна към София, моля, ако някой има къща или Многостаен апартамент за 1 или 2 месеца под наем, ще се радвам да помогнем за настаняването им".
Молба на един колега:
"Здравейте, колеги
Горките, ако трябва ще помагаме мама му!
Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Молба на един колега:
"Здравейте, колеги
Коментар