If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Този е дървен философ. От всичко разбира.Бил съм при тях и ако нашите тъпанари им даваха паспорти досега хиляди щяха да си дойдат в България.
Вече стягат багажа и пътуват към нас. 230к са българите там. Преди няколко дни писах тук, че само 20к да се приберат в родината, 10к от тях да дойдат в София и ще се намести пазара на наеми и НИ Само, че малкия човек от червения площат ме изненада с арогантността си и сега си мисля вече за 100к. Тъкмо ще оправим и демографията малко поне
И в други сектори е така - в банковия например. А понеже темата е за имоти, има солидно окрупняване на наемодатели, но по света. Тук още не забелязвам, но аз съм лаик все пак
Повечето едри земевладелци се стремят да са собственици и да нямат голям процент земи под рента. Нещата ще минат към окрупняване и по-големите ще купят малките. Тези цени ще дойдат. Ще шарят добре.
Повечето едри земевладелци се стремят да са собственици и да нямат голям процент земи под рента. Нещата ще минат към окрупняване и по-големите ще купят малките. Тези цени ще дойдат. Ще шарят добре.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Няма да е чак толкова бързо.Като свалят американската власт ще имаме руски генерал начело на Украйна.После естествено ще има честни и свободни избори в които проруският кандидат ще спечели 95% После се инсталира проруско правителство което ще го управляват с дистанционното от Кремъл и чак тогава Путин ще се махне.
Ако нещата спрат дотам нас идеално ни устройва. Наеми нагоре. Население и то. И стиснатите западняци да наливат фондове както хрантутеха трътлестите гърци 40 години. Ще бъдем витрината на свободния свят в нео студената война… размечтах се…
Господ да прости невинните, които днес си отидоха и ще продължават да си отиват…
Моята прогноза е че Путин ще свърши набързо с Украйна и ще се разкара от там .
Както и да го гледаш никой няма интерес от скъп петрол и суровини -Китайците най-малко ,шока няма да е задълго,но все пак е само прогноза
Няма да е чак толкова бързо.Като свалят американската власт ще имаме руски генерал начело на Украйна.После естествено ще има честни и свободни избори в които проруският кандидат ще спечели 95% После се инсталира проруско правителство което ще го управляват с дистанционното от Кремъл и чак тогава Путин ще се махне.
Хаха , русенско приемам. Гривни / имам няколко хиляди все още за музея ще останат/ и рубли не....
Украински наематели сложно, че трябва да гоня наши.... Не става....
Готви се да им съдействаш за адресна регистрация ,по съвет от специалисти.
КОЙ ПРЕДСКАЗА ВОЙНАТА ?????????????????
СЛЕД КОВИДА ????
ДАЙ ДА БЪДЕМ КОРЕКТНИ ,АМА НАИСТИНА СТЕ СМЕШНИ ВЕЧЕ ...
ЗА ТОЗИ КОНФЛИКТ НЯКОЛКО ПЪТИ СПОМЕНАХ ОЩЕ КОГАТО ХЛОПНАХА КЕПЕНЦИТЕ ГЛОБАЛНО
ПЪРВО КРИЗАТА /КОВИД /-МАРТ 2020 - 100%
ВТОРО - ИДВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО -100 %
ТРЕТО -ВОЙНАТА СЛЕД КОВИД -ТЯ Е ФАКТ !!!!
Аа, почнем ли да нищим петрола... то и арабите имат интерес, и Буш са петролни магнати, и атаките им навремето бяха все след август /сезона на ураганите в сащ/... но НИКОЙ няма интерес от продължителен ценови шок, защото това налива вода в мелницата на зелените технологии. То и в Нигер има едни хаймани дето се борят за чистота по делтата на Нигер, дрън-дрън, за които се смята, че руския комплексар ги финансира, защото след всеки техен набег големите рафинерии затварят и цената скача, но всичко е само временно. Но дори и кратък ценови шок сериозно натиска несвързаните стоки /вкл. и ту'лите/.
Днеска Щатите са гласували да се отвори резерва,и там пищят за цените на бензина.
Чак пък никой..... Руснаците имат. Ей ги спряха им потока, а те направиха повече пари отколкото ако беше пуснат....
Блокирали им 2 банки като газа днес е по 2 за деня.....голем праз....
Ако трябваше да мисля конспирация щях да напиша че Путин и Байдън са се договорили и всичко е театър за сметка на Украинците / Сащ също са износители на нафта и газ и сина на Байдън по спомен е пряко замесен в този бизнес/....:-)
Аа, почнем ли да нищим петрола... то и арабите имат интерес, и Буш са петролни магнати, и атаките им навремето бяха все след август /сезона на ураганите в сащ/... но НИКОЙ няма интерес от продължителен ценови шок, защото това налива вода в мелницата на зелените технологии. То и в Нигер има едни хаймани дето се борят за чистота по делтата на Нигер, дрън-дрън, за които се смята, че руския комплексар ги финансира, защото след всеки техен набег големите рафинерии затварят и цената скача, но всичко е само временно. Но дори и кратък ценови шок сериозно натиска несвързаните стоки /вкл. и ту'лите/.
Моята прогноза е че Путин ще свърши набързо с Украйна и ще се разкара от там .
Както и да го гледаш никой няма интерес от скъп петрол и суровини -Китайците най-малко ,шока няма да е задълго,но все пак е само прогноза
Чак пък никой..... Руснаците имат. Ей ги спряха им потока, а те направиха повече пари отколкото ако беше пуснат....
Блокирали им 2 банки като газа днес е по 2 за деня.....голем праз....
Ако трябваше да мисля конспирация щях да напиша че Путин и Байдън са се договорили и всичко е театър за сметка на Украинците / Сащ също са износители на нафта и газ и сина на Байдън по спомен е пряко замесен в този бизнес/....:-)
Коментар