If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
През 23-та търсихме апартамент за сина ни във Варна. Гледахме готови, полуготови. Преди месец направихме договор за апартамент в новострояща се сграда. Направихме първа вноска. Ипотеката ще си я тегли и плаща той. Това ще е след близо 3 години. Ако всичко е нормално след 4 години ще има апартамент. До тогава ще живее в стария наш.
Много лоша сделка,много.
Едно сградата почти сигурно няма да се довърши,едно и лихвите ще са съвсем други,а за цените на имотите хептен.
Финансово самоубииство
При една честна дума, че няма да злоупотребиш, ще ти споделя линкове към научния труд и снимка на студентската ми карта в оксфорд, но искам да потвърдиш пред форума дали лъжа или не. Какво казваш?
Какво има да се доказваш, на разни ботове от анонимен форум... Тука сме джентълмени и си вярваме.
РОДИТЕЛИТЕ МИ!!!! Тук пише човек, на когото парите му изкарват родителите!!! Още утре ще накарам дъщерята да се регне в инвеститорския форум!Мале мила, с кого сме спорили в темата! Шок!
Не, той има публикуван научен труд от АЦБ. Врял и кипял в бизнеса.
Имам онлайн магазин за персонализирани продукти, който стартирах още бакалавъра преди и с който родителите ми в момента се занимават и в последно време започна да им изкарва един приличен доход. В началото беше проклета работа и работих без пари даже на загуба, но няма да навлизам в подробности.
При една честна дума, че няма да злоупотребиш, ще ти споделя линкове към научния труд и снимка на студентската ми карта в оксфорд, но искам да потвърдиш пред форума дали лъжа или не. Какво казваш?
Неиронично да. И аз имам абонамент но през уикенда пак има такси и пo-лош курс. И дори не съм играл да изчислявам колко точно губя от превалутиране. Stripe и PayPal изяждат много по голям дял (5-6% и повече в зависимост от валутата на превалутиране). Маржът ми е над 40% и не ми пука дали ще е 0.5 - 1.5%. Но ти явно си свикнал само да се лъжете във форума и да не можеш да повярваш на никого.
57 страница - тарифа за Бизнес клиенти на първата банка, за която се сетих. Такса за входящ превод в Евро НЯМА. Курс продава 1.9585. Превод от 10.000 Евро излиза 19585 лева или 0.14% разлика от курса... Такса изходящ - 1,30 лева.
Уау големия бизнесмен с револют ли въртиш бизнеса? И плащанията към бюджета през там нали?
Неиронично да. И аз имам абонамент но през уикенда пак има такси и пo-лош курс. И дори не съм играл да изчислявам колко точно губя от превалутиране. Stripe и PayPal изяждат много по голям дял (5-6% и повече в зависимост от валутата на превалутиране). Маржът ми е над 40% и не ми пука дали ще е 0.5 - 1.5%. Но ти явно си свикнал само да се лъжете във форума и да не можеш да повярваш на никого.
Той е до 2к лева, понижител е. Да не се притеснява.
Не, той има публикуван научен труд от АЦБ. Врял и кипял в бизнеса. Но ще гледа на безплатния револют курса понеже явно управлява големи парични потоци от там и за него 1-2-3% са просто статистическа грешка.
Магнит е тази тема.
Уау големия бизнесмен с револют ли въртиш бизнеса? И плащанията към бюджета през там нали?
То вярно положението е да се смееш ли да плачеш ли.
Сега понеже явно нямаш допир с реалния свят ще ти споделя моите левови и еврови сметки само таксата за получен превод са между 0.2-0.5% без да смятаме прецакания курс, които дори през дилър пак не е ок. Но на дилър не може да звъниш за под 10к.
Изобщо не знам какво ще чакаш до понеделник за револют, но понеже го използвам да ти обясня и за него - до 2к лева няма такса после е 1%. Това ако не си плащаш. Аз си плащам и нямам такси понеже не ми стигат 2к и има други неща които ползвам там.
Поредния измислен герой.
Той е до 2к лева, понижител е. Да не се притеснява.Мале, мале,и този човек пише в тема за недвижими имоти, дето чиляк с под 500 бона, дори е срамно да пише....
Добре, за да не говоря без да съм сигурен в понеделник ще проверя и кажа колко точно ме таксува револют за обмена, където дори не плащам такси. Ще съм силно изненадан ако е над 1% дори и с техния прецакан курс.
То вярно положението е да се смееш ли да плачеш ли.
Сега понеже явно нямаш допир с реалния свят ще ти споделя моите левови и еврови сметки само таксата за получен превод са между 0.2-0.5% без да смятаме прецакания курс, които дори през дилър пак не е ок. Но на дилър не може да звъниш за под 10к.
Изобщо не знам какво ще чакаш до понеделник за револют, но понеже го използвам да ти обясня и за него - до 2к лева няма такса после е 1%. Това ако не си плащаш. Аз си плащам и нямам такси понеже не ми стигат 2к и има други неща които ползвам там. И да допълня - на револют курса често е много по-добър от на банките.
Коментар