Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
България, не може да бъде неутрална ! Това го запомни !Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Песи не е глупост не съм сляп и много добре виждам накъде драпаш..Никъде не съм писал че Изтока ни мисли доброто.Винаги съм твърдял че ние трябва да сме неутрални и да си вървим по нашият път...Та какъв СССР те гони не знам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
имаме ... познал верния отговор.
У нашия край немаме.........!!!!!
Куче влаче рейс, диря няма....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не ти се случва често, ама този път написа глупост. Нито Запада, нито Изтока ни мисли доброто. Те си следват техните интереси, които понякога изглежда, че съвпадат с нашите. И в двата случая е за наша сметка.
Не знам какво хубаво ни е наоравил Запада освен ''възможността'' Крети да ходи да им мие тоалетните, ама поинтересувай се какво е изнесено от България към СССР от 44-та до 60-те години. Умопокрачително количество материални блага за страна като България. Не е случайно, че има чести занулявания на лева през периода....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Песи е ясен той със зъби нокти ша драпа към Запада
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ти не помниш ли мача 2008 на година.
Инфлацията тогава,отиде в небето и след това хоп...Краш...
Тогава работех в Бизнес парка и поскъпването ме смазваше,заплатата ми не стигаше,та се налагаше и от време на време да работя втора работа.
Я да те питам намери ми в световната история момент,период когато да е имало инфлация в такива размери и после да не е била последвана от криза ???
Потърси добре и ако намериш пиши...
Също така и цените на петрола...След изстрелване и задържане над 100 долара за барел отново стагнацията чука на вратата,така е било винаги...и през 70,те и преди 10 години отново.
Той ориза утре може да е 8 лева за няколко месеца и после да го продават 2 пакета за 4 лева..Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Песи е ясен той със зъби нокти ша драпа към Запада
Не знам какво хубаво ни е наоравил Запада освен ''възможността'' Крети да ходи да им мие тоалетните, ама поинтересувай се какво е изнесено от България към СССР от 44-та до 60-те години. Умопокрачително количество материални блага за страна като България. Не е случайно, че има чести занулявания на лева през периода....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не е само на Запада, а и на Изтока. И не няма такъв шанс.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Я кажи какъв ни е шанса да се отървем да сме СЛУГИ(ака РОБИ) на запада и кой може да ни помогне ака ОСВОБОДИ от англосаксонско иго?
Не искаш? Ами по добре да си бяхме стояли в османско с ДЕСЯТЪКА. Че сега е ПЕТДЕСЯТЪК
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
продавай имотите в Гърция и дари парите за руската православна църква...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Я кажи какъв ни е шанса да се отървем да сме СЛУГИ(ака РОБИ) на запада и кой може да ни помогне ака ОСВОБОДИ от англосаксонско иго?
Не искаш? Ами по добре да си бяхме стояли в османско с ДЕСЯТЪКА. Че сега е ПЕТДЕСЯТЪКтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не искаш? Ами по добре да си бяхме стояли в османско с ДЕСЯТЪКА. Че сега е ПЕТДЕСЯТЪК
- 2 Харесвания
Коментар
-
Айде моля моля. Много съм далеч от Прозападна позиция по твоите разбирания, но не може да се отричат контролните инструменти, които имат.
Китай имат производствени мощности , ама се оядоха, демографията им е катастрофа. То всъщност и ние имахме такива. Имам наши и руски статистически годишници от онова време. Знаеш ли че бяхме в 20-ицата на света по половината произвеждани неща тогава и за част в десетката. Сега къде сме ? Ишлеме за 1 залък, жито за Европа и туризъм с евтино пиене, дрога и жени. Венецуела в нефт ходи , а е гладна като Африка.
Не е достатъчно да имаш нещо, а да има кой да ти го купи. И не само да има , а да му позволяват да го купи. Света сега е така устроен, че 1 или в твоят случай 10 държави заедно не могат да са по-добре от 200 държави заедно.
Сега че човек се отпуска като е добре го знаем. Така е Запада, но често е по-добре да се мисли преди да се работи. 1 качествен инжинерин може да се равнява 10 или 100 човешки капитала, а Запада си ги има такива или си ги купува....Ресурсите отива и си ги зима. Къде със сила, къде с поставено правителство, къде със санкции. Можеш ли да спреш АЕЦ-а да изнася ток за Гърция и у нас да е евтин ? Кой ще ги спре да продължат да го правят ?.
Иначе те разбирам и за повечето неща споделям възмущението ти от нечесностите /много меко казано/ , които прилагат в грабенето на света, но няма сила/начин която да ги спре. От тук и за дългово обремененият Запад сметката ще я платят другите или най-малко всички. И накрая Запада пак ще е по-добре материално от останалият свят.
А за глада. У нас може и да има защото ние сме от страните източвани и от трите места яко . Виж за Щатите надали: Само толкова са достатъчни да произведат достатъчно папо за 350 милиона и за износ....
While farmland may stretch far and wide, farmers and ranchers themselves make up just 1.3% of the employed US population, totaling around 2.6 million people.
Ако се разчита не на мислене, а на бачкане може и 10% да не стигнат за производството на храната, но трябва да разбереш, че има огромен технологичен, химически, ГМО напредък, които няма как да доведат до глад на Запад. Може да стане по-скъпо и толкова. По-зле е енергийно положението, но ще го преживеят като намалят климатичната простотия
ПП Сега гледах за Турция 12-13 милиона живеели без ток в момента щото бил скъп. Мислиш ли, че на Крети му пука дали плаща 100 или 300 евро на месец за ток ? И двете може да си ги позволи, ама турчина или някой африканец не може.Това във връзка кой ще плаща сметката.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
По думите му имотите – и жилищни, и търговски, в последните 15-20 години са генерирали ръстове от над 100 процента. „Покупката на какъвто и да било имот е активът с най-висока доходност. Тя винаги е била добра стъпка”, подчерта той.
https://blitz.bg/ikonomika/ekspert-k...ews880605.html
За зла беда на дългосрочните събарящи цените.
- 1 like
Коментар
Коментар