IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Хайде, още един ,който спори за неща които не разбира Наистина ли си мислиш, че ме интересува мнението на всички хора които пишат тук ? Изобщо не ми пука дали ме харесвате или не !!! Както и нямам никакви намерения да влияя на пазара на НИ. Не си правя дори илюзията, че с писане по форуми може да се повлияе на един свободен пазар !!!
    Никой не си продава никаква чест или достойнство, това доказва само много елементарно мислене, нищо повече !
    Опитвате се да влияете, но не се получава! Не си сама вие сте цял театър!

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Аз не съм на ничия страна колега. Като оня сънародник дето искаше да гласува, но нямаше желание съм, Хем искам да се задържат цените да не ми падне цената на колибката, хем имам желание да паднат за да си купя ваканционна колибка. Идеално би било да е нешо като във вица: навсякъде да е събота само около мен да е петък, но това даже и във вицовете се третира като чудо. Остана само надеждата колежката от Швейцария да пусне малко инфо, но засега отношенията ни са на етап тояга, и тя по никакъв начин не индицира, че се задават моркови.
      Ама, какви "моркови" трябват ? Хайде, ще ти пусна един. Преди известно време тук, публично си писахме с better, аз си мислех едно, той ме опровергаваше с друго .Проверих, той беше прав и се замислих как мога да се облагодетелствам от създалата се ситуация. Веднага когато ми просветна се обадих в БГ и след седмица имах инфо с помощта на което стигнах до сделка за десетина дни. Все още съм в БГ, защото другата седмица си взимам нот. акт. имам среща с бояджии ,а и трябва да регистрирам имота в общината, както и да сменя партидите за ток, вода и СОТ.
      Няма никаква конспирация или нещо което да е скрито ,а трябва само малко логично мислене и незабавно действие. Нищо повече или по-малко !
      Ето един съвет за какъвто пишете
      Last edited by Dury; 20.05.2022, 23:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Ако не си продукт на модерацията, няма толкова провокиращ и дразнещ тип "колега". Появяваш се от някаква черна дупка във Вселената и вече си капацитет в темата. Как става този шмекерски номер? Астор умря преди няколко дни.
        Споделете колежке ( не е typo), кое Ви дразни най-много и ше го коригирам ? Лихвените проценти, даунпеймънта, началната цена ? Кое ?
        Ако сте виждали черни дупки, от които се появяват разни неша може би е добре да се свържете с НАСА. Хората пращат втори телескоп и харчат милиарди , но не мога да видят даже светлинка да излиза оттам.

Коментар

Аз не съм на ничия страна колега. Като оня сънародник дето искаше да гласува, но нямаше желание съм, Хем искам да се задържат цените да не ми падне цената на колибката, хем имам желание да паднат за да си купя ваканционна колибка. Идеално би било да е нешо като във вица: навсякъде да е събота само около мен да е петък, но това даже и във вицовете се третира като чудо. Остана само надеждата колежката от Швейцария да пусне малко инфо, но засега отношенията ни са на етап тояга, и тя по никакъв начин не индицира, че се задават моркови.
          Имах предвид на страната на истината, логиката, причинно-следствените връзки. Не обичам фалша, той обезличава!

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

В тази фаза на балона само брокер може да купи имоти с голямо намаление.
            Искрено се съмнявам, че притежаваш толкова слаба експертна оценка, колкото се опита да покажеш днес. Няма пазар, който върви само нагоре. Опитай се да бъдеш по-обективна относно пазара на имоти и може би ще се харесаш на повече хора във форума. С два, три конструктивни съвета относно момента на покупка на имот споделени в този форум няма да обърнеш пазара на имоти. Толкова ли сте бедни, че си продавате честта и достойнството, макар и анонимни. Алчността е погубила много светове ще погуби и този!
            Дано сте доволни от това което правите, успех на добрите ви дела!
            Хайде, още един ,който спори за неща които не разбира Наистина ли си мислиш, че ме интересува мнението на всички хора които пишат тук ? Изобщо не ми пука дали ме харесвате или не !!! Както и нямам никакви намерения да влияя на пазара на НИ. Не си правя дори илюзията, че с писане по форуми може да се повлияе на един свободен пазар !!!
            Никой не си продава никаква чест или достойнство, това доказва само много елементарно мислене, нищо повече !

Коментар

Това е №2 + №4 с елементи на №3 Продължавайте, моля Ви. Има още №8,9,10 , които въобще не сте опитали.
              Всичко това заради едно, "да бе верно". Учудвашо е колко енергия може да бъде изхабена за такива глупости.
              Ако не си продукт на модерацията, няма толкова провокиращ и дразнещ тип "колега". Появяваш се от някаква черна дупка във Вселената и вече си капацитет в темата. Как става този шмекерски номер? Астор умря преди няколко дни.

Коментар

Този е много хлъзгав, привидно е на наша страна, но все голямата инфлация му е в главата. Опитва се да всява страх. Не зная даки е брокер или продава кредити, но му зная номерата. Тук артистите имат определени роли и се включват в зависимост от ситуацията.

Коментар

segato, успокой се, нито продавам имоти, нито карам някой да купува имоти. Всички имат глави на раменете си и могат да мислят самостоятелно ! В момента наистина има създадени условия за покупка на дадени имоти с голямо намаление и споделих с определен кръг от хора за какво иде реч. Нямам намерение да го споделям публично , а всички ако малко се замислят сами ще разберат какво се случва и защо. Ще ви кажа само ,че ще е за много кратък период от време и само за хора с налични пари. Предполагам, че лично теб това не те интересува както и много от пишещите тук. Лорда, също не го интересува, но с него споделих защото се познаваме от много години.
                  Не е необходимо да подскачаш като пале пред майка си само защото имаме различно виждане за пазара на НИ.
                  Желая ти успех
                  В тази фаза на балона само брокер може да купи имоти с голямо намаление.
                  Искрено се съмнявам, че притежаваш толкова слаба експертна оценка, колкото се опита да покажеш днес. Няма пазар, който върви само нагоре. Опитай се да бъдеш по-обективна относно пазара на имоти и може би ще се харесаш на повече хора във форума. С два, три конструктивни съвета относно момента на покупка на имот споделени в този форум няма да обърнеш пазара на имоти. Толкова ли сте бедни, че си продавате честта и достойнството, макар и анонимни. Алчността е погубила много светове ще погуби и този!
                  Дано сте доволни от това което правите, успех на добрите ви дела!

Коментар

Мисля сам колежке. Кой държи няколко стотин хилки и чака официалната инфлация да стане 15% та да ги инвестира при условие , че живее на място където официалната инфлация е 7%? Освен ако не купувате от руснаци напускаши Франция де. Ако е така и аз имам един мост в Ню Йорк за продаване. Интересува ли Ви ?

Като се размъти водата , винаги излизат едни страхотни сделки за обикновени хора. През 90-те, ако си спомняте, в магазините имаше само оцет, но София беше пълна с хора които знаеха къде има хиляди тонове захар, ориз, олио, сухо мляко и т.н. за смешни пари. Само да им дадеш $10к и щ'ти кажат къде да отидеш да си ги натовариш. Странно , че всички не можеха да приемат факсове, защото офисите им бяха едновременно в ремонт.
                    Ясно написах, че се вкарваш в конспирации и не продавам имоти, мостове или оцет Спокойно, не мътя никаква вода, а споделям с виртуални приятели каква сделка съм направила в четвъртък., защо съм платила 1/2 цена и за какво става дума. При интерес им казах къде да гледат и кого да питат за подобни имоти. Толкова ! Няма пари, няма офиси с факсове или ценни захар, оцет и олио Има създадена ситуация за която м/у другото ме подсети точно човек от форума и се обадих , така и стигнах до успешна сделка. Разликата м/у нас е ,че аз веднага си извадих извод от привично неясен разговор и реагирах веднага.

Коментар

Колега, тук стана като циганска сватба. Всеки гърми срешу всеки. Ако не бъркам, с колегата имате сходни виждания.
                      Този е много хлъзгав, привидно е на наша страна, но все голямата инфлация му е в главата. Опитва се да всява страх. Не зная дали е брокер или продава кредити, но му зная номерата. Тук артистите имат определени роли и се включват в зависимост от ситуацията.
                      Last edited by Laconic; 20.05.2022, 23:17.

Коментар

Нищо подобно Не се вкарвай в някакви конспирации ,а мисли сам
                        Мисля сам колежке. Кой държи няколко стотин хилки и чака официалната инфлация да стане 15% та да ги инвестира при условие , че живее на място където официалната инфлация е 7%? Освен ако не купувате от руснаци напускаши Франция де. Ако е така и аз имам един мост в Ню Йорк за продаване. Интересува ли Ви ?

Като се размъти водата , винаги излизат едни страхотни сделки за обикновени хора. През 90-те, ако си спомняте, в магазините имаше само оцет, но София беше пълна с хора които знаеха къде има хиляди тонове захар, ориз, олио, сухо мляко и т.н. за смешни пари. Само да им дадеш $10к и щ'ти кажат къде да отидеш да си ги натовариш. Странно , че всички не можеха да приемат факсове, защото офисите им бяха едновременно в ремонт.

Коментар

Поне да беше прочел какво си споделил!
                          Василев очаква инфлация 10-11%, а сега е 14,4%.
                          Кое число е по голямо или и математиката не ти е от любимите?
                          Колега, тук стана като циганска сватба. Всеки гърми срешу всеки. Ако не бъркам, с колегата имате сходни виждания.

Коментар

А не, шо реши, че не ме интереува ? Винаги ме е интересувало. Свободни пари колко щеш. Трябва ли да се пращат в биткоини или Apple Gift Card ше свърши работа ? Също така офертата е валидна само 30 минути , нали ? Ох, забравих, не съм от избраните и завиждам.
                            Нищо подобно Не се вкарвай в някакви конспирации ,а мисли сам

Коментар

segato, успокой се, нито продавам имоти, нито карам някой да купува имоти. Всички имат глави на раменете си и могат да мислят самостоятелно ! В момента наистина има създадени условия за покупка на дадени имоти с голямо намаление и споделих с определен кръг от хора за какво иде реч. Нямам намерение да го споделям публично , а всички ако малко се замислят сами ще разберат какво се случва и защо. Ще ви кажа само ,че ще е за много кратък период от време и само за хора с налични пари. Предполагам, че лично теб това не те интересува както и много от пишещите тук. Лорда, също не го интересува, но с него споделих защото се познаваме от много години.
                              Не е необходимо да подскачаш като пале пред майка си само защото имаме различно виждане за пазара на НИ.
                              Желая ти успех
                              А не, шо реши, че не ме интереува ? Винаги ме е интересувало. Свободни пари колко щеш. Трябва ли да се пращат в биткоини или Apple Gift Card ше свърши работа ? Също така офертата е валидна само 30 минути , нали ? Ох, забравих, не съм от избраните и завиждам.

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
                                Министъра на брокерите току що еднозначно вече закова очакванията за поскъпване на имотите. С това се дава зелена светлина и на банките да вдигнат оценките и да раздават пари. После никой не може да ги вини че дават милиони за кофтори след като имат уверение от министъра че ще надува балона докато е на власт. Няма да има затягане на колани, понеже е криза пък в криза както всички знаят е времето да се харчи безконтролно. Купувай народе.

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022...troitelstvoto/
                                Поне да беше прочел какво си споделил!
                                Василев очаква инфлация 10-11%, а сега е 14,4%.
                                Кое число е по голямо или и математиката не ти е от любимите?

Коментар

Working...
                                X