Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by bulgarian lev; 21.05.2022, 10:42.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Пропуснатите ползи със задна дата знаеш тук много хора се появяват и ги смятат в последствие много добре. Същите хора винаги продават на връх и купуват на дъно. Знаеш ли колко пари щеше да направиш от биткойн с тези 55к долара?
Съдбата обича смелите както се казва - докато другите чакат вселената да се нареди специално за тях и да им поднесе всичко на тепсия, те вземат решения спрямо ситуацията която в доста моменти изглежда нелогична на хората около тях. И в случая много хора биха решили че си луда да купуваш в момента, без да знаят къде и за колко пари.
И аз чаках да паднат като дойде короната, и още чакам да паднат. Всичко което ставаше за нещо вече го няма. Сега пак очаквам да паднат с лекото вдигане на лихвите, но какъвто съм куц в прогнозите по-вероятно да се вдигнат.
Липсва ми купата, беше забавно да чета темата с бруталния му селски стил. Ще вземе да се окаже прав за 2029-а.
не виждам причини да търпят глупостите на кратунчо и още поне 10-тина
а да отнемат свободата на словото на такива народни творци!препоръка е
- 6 Харесвания
Коментар
-
Пропуснатите ползи със задна дата знаеш тук много хора се появяват и ги смятат в последствие много добре. Същите хора винаги продават на връх и купуват на дъно. Знаеш ли колко пари щеше да направиш от биткойн с тези 55к долара?
Съдбата обича смелите както се казва - докато другите чакат вселената да се нареди специално за тях и да им поднесе всичко на тепсия, те вземат решения спрямо ситуацията която в доста моменти изглежда нелогична на хората около тях. И в случая много хора биха решили че си луда да купуваш в момента, без да знаят къде и за колко пари.
И аз чаках да паднат като дойде короната, и още чакам да паднат. Всичко което ставаше за нещо вече го няма. Сега пак очаквам да паднат с лекото вдигане на лихвите, но какъвто съм куц в прогнозите по-вероятно да се вдигнат.
Липсва ми купата, беше забавно да чета темата с бруталния му селски стил. Ще вземе да се окаже прав за 2029-а.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Всъщност и 50% стигат. Само, че живота не е виртуален хазарт във браузъра със неограничен "залог". Тази стратегия си има и име, но е малко стара и неприложима в реалноста. Не знам дали си запознат с израза дървен философ. Ето ти първия резултат от гугъл, да не се мориш - дървен философ
някой, който на прости и рационални аргументи противопоставя сложни, чисто теоретични доводи, които нямат връзка с реалността
Също може ли да те попитам какво точно работиш, че всички са ти "колеги"?
На кой рационален аргумент съм дал "сложен теоретичен довод, който няма връзка с действителността" ?
- 1 like
Коментар
-
Стига си злобял, кажи как продаде криптото точно преди да се срине.
Беше ли заредил с LUNA?
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin
Зад всички тия лафове - реалността, слугинята се прибра да премете и обере пайжината в созополската боксониера, че сезонът тая година може и да го бъде, за разлика от предните три
Беше ли заредил с LUNA?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Колега, ако някой можеше да прави дори 55% верни прогнози щеше да удвоява залога до познаване и винаги щеше да е на плюс. Такъв човек обаче нямаше да има време да пише тук а щеше да обикаля света
Не може да сте по-куц от мен в прогнозите. Може би имаме различен късмет, но и това никога не се знае в чия полза е и в различен момент може да изглежда по различен начин. Най-важното е човек и близките му да са здрави. Второто е да може да оценява това, което има. Ако никога не му стига , никога няма да е щастлив.
някой, който на прости и рационални аргументи противопоставя сложни, чисто теоретични доводи, които нямат връзка с реалността
Също може ли да те попитам какво точно работиш, че всички са ти "колеги"?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Това е вярно и опита ми го показва и доказва от начало до край !!!
В началото на 21-ви век купих в кв. Изток ап. с гараж за 55000 $ .Цената беше нечувано висока ,но повече никога не спадна под тази цена ! Никога !!!
Така, че съм права, но е задължително да се гледа с мисъл и да се знае ,че локацията е много, ама много важна ,както и какъв имот се купува !
Край с "анализите" ти !!!Е, тия дето не купуват на нечувано високи цени поне.
Инак инфлацията е "само" некви 150% за периода, представям си и цената ако беше паднала, какво щеше да говориш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКво става с тия курници. Ефтинджос ли е работата вече. Спреха ли да се блъскат с лакти тия нулеваци на перона, както се изказваше един поп тука във форума.
Адреналин гледам, че по-рано се е наклепал тая вечер и нема сили да пише тука.
Уж щеше да ми предлага нещо на тънкана в Бургас или Несебър.
- 1 like
Коментар
-
но какъвто съм куц в прогнозите по-вероятно да се вдигнат.
Не може да сте по-куц от мен в прогнозите. Може би имаме различен късмет, но и това никога не се знае в чия полза е и в различен момент може да изглежда по различен начин. Най-важното е човек и близките му да са здрави. Второто е да може да оценява това, което има. Ако никога не му стига , никога няма да е щастлив.
Коментар
-
Хахаха, сигурно имам "пропуснати" ползи след като апартамента ми си възвърна няколко пъти инвестицията и нарасна като цена в пъти
Такива "загубени" ползи най-много ги обичам хахаха
- 1 like
Коментар
-
Това е вярно и опита ми го показва и доказва от начало до край !!!
В началото на 21-ви век купих в кв. Изток ап. с гараж за 55000 $ .Цената беше нечувано висока ,но повече никога не спадна под тази цена ! Никога !!!
Така, че съм права, но е задължително да се гледа с мисъл и да се знае ,че локацията е много, ама много важна ,както и какъв имот се купува !
Край с "анализите" ти !!!
- 1 like
Коментар
-
Кво става с тия курници. Ефтинджос ли е работата вече. Спреха ли да се блъскат с лакти тия нулеваци на перона, както се изказваше един поп тука във форума.
Адреналин гледам, че по-рано се е наклепал тая вечер и нема сили да пише тука.
Уж щеше да ми предлага нещо на тънкана в Бургас или Несебър.
Коментар
-
Ама, какви "моркови" трябват ? Хайде, ще ти пусна един.Преди известно време тук, публично си писахме с better, аз си мислех едно, той ме опровергаваше с друго .Проверих, той беше прав и се замислих как мога да се облагодетелствам от създалата се ситуация. Веднага когато ми просветна се обадих в БГ и след седмица имах инфо с помощта на което стигнах до сделка за десетина дни. Все още съм в БГ, защото другата седмица си взимам нот. акт. имам среща с бояджии ,а и трябва да регистрирам имота в общината, както и да сменя партидите за ток, вода и СОТ.
Няма никаква конспирация или нещо което да е скрито ,а трябва само малко логично мислене и незабавно действие. Нищо повече или по-малко !
Ето един съвет за какъвто пишете
Коментар
Коментар