Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Е, два лева ли те успокоиха, аз на твое място или моментално ще закупя или ще замълча завинаги! Голям бенчмарк
За кво да купувам, като си имам и не ми трябва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Как трайно бе, днес някой го пусна на 1898, къде виждаш 1900?
- 1 like
Коментар
-
А, дано, че кой не харесва дефлацията? Ама, "професУра" твърди, че имало такава цели две години и това го преподава на студентите му!!!!!!Нуждаем се от наематели.
- 1 like
Коментар
-
Полаксчо, Трайчо и Бетерчо, изобщо не са съгласни с поскъпването на имотите дори умаложават Кавръковия бенчмарк, който трайно се настани на 1900. Всички индикатори, като повишаващи се доходи , нищожна безработица и липса на читаво предлагане, те умаловажават, ще си берят плодовете от тези грешки. Тепърва, ще гледаме ГОЛЕМИЯ им сеир в неимоверното поскъпване на недвижимостите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=9po5fy&f1=1
Е, защото спирах за малко само. Но вече не шофирам. Ето, даже съм включил още населени места. 60К€ почти средна за двустаен. Никак не е малко. И близо до София. Е, днес имаше километрова тапа след Ихтиман на Тракия.
Коментар
-
И на мен ми е странно, що не купуват, ама злите езици говорят, че единия е продал в най-елитния на Варна, Чайка, докато мизерствал под наем, както сам е признавал в столичния ромски Люлин 5 и после заменил за апарт в манастирското блато на София.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеВъзможно е да видим цикъл на дефлация, но той ще е много кратък и малък. Като гледам обаче ФЕД май ще спрат да вдигат лихвите и ще ги оставят на тези нива за следващите 2-3-4 месеца и ще започнат пак да печатат другото лято под някаква форма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеКакво ще кажете и за преподавателя Юлиус и твърденията му за дефлация? Не би ли трябвало да си разкъса дипломата и костюма в добавка?
Коментар
-
Язък че се движи в милионерски среди, и от ъндърграунда - и колиба не захлупи в цъфтящия запад.
- 1 like
Коментар
-
Варненците Полакс и Бетър даже твърдят че има евтини имоти у Варна и въпреки това чекат да им ги продадат с отрицателни цени.Last edited by Bailor; 04.09.2023, 21:16.
Коментар
-
Ще купи, ама в някой друг живот.
- 1 like
Коментар
-
Полаксчо, Трайчо и Бетерчо, изобщо не са съгласни с поскъпването на имотите дори умаложават Кавръковия бенчмарк, който трайно се настани на 1900. Всички индикатори, като повишаващи се доходи , нищожна безработица и липса на читаво предлагане, те умаловажават, ще си берят плодовете от тези грешки. Тепърва, ще гледаме ГОЛЕМИЯ им сеир в неимоверното поскъпване на недвижимостите!
- 1 like
Коментар
Коментар