Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Отговаряш неотговаряйки..... ако така носиш пълните табли ,празни ще те бият и то сериозно !
Да ти кажа до момента няма недоволен от това как нося таблите. Виж понякога има проблеми с гозбите ама там готвача е виновен не аз.... макар и аз да го отнасям на първо четене.... Не е лесен келнерският живот....:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Кавръче, много си забавен. Ходил съм в около 50 държави..... повечето по работа. Преди вируса излизах от България 2 пъти месечно до различна страна/и... по работа. Срещи с хора.... в кръчми на сладка приказка за тяхна сметка....Може ли да не ми обясняваш моля те кое и къде и колко е ? :–)
Това че не ви харесват цифрите от нумбео или цените на имотите няма да ги промени. Отричането на реалността не помага :-)
Нали сам виждаш реакциите на множество потребители,не моите реакции,които пътуват,живеят извън България,спрямо твоите коментари ???
Ходил си за някой друг ден командировка ,на хотел и до там.
Нито си седял за дълго,нито си усетил живота какъв е .
Ето и аз съм в България,но като ходя навън ходя и оставам там със седмици,пазарувам както в България,купувам неща за детето там,и виждам какво е тук и какво там,преди години от Декатлон в Испания купих колело ,което беше с 50 лева по евтино от същия модел в Декатлона в София,и това е малък пример само..ти нищо не си видял от живота навън и си личи от далеч..
Коментар
-
Кавръче, много си забавен. Ходил съм в около 50 държави..... повечето по работа. Преди вируса излизах от България 2 пъти месечно до различна страна/и... по работа. Срещи с хора.... в кръчми на сладка приказка за тяхна сметка....Може ли да не ми обясняваш моля те кое и къде и колко е ? :–)
Това че не ви харесват цифрите от нумбео или цените на имотите няма да ги промени. Отричането на реалността не помага :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Така,така,има хора и хора.
Тази явно не е била човек.
И с продажбите не е лесно,на моя имот 10 огледа,едни искали да купят цялата къща,но горния етаж си е на други хора,едни са кандидатствали за кредит но банката ги е резнала,иначе цените държат ,долна граница 60 000 евра,но брокерката каза че можело още.
Както писах и преди там гаражите дигат много цената,нашите гаражи са топ,навремето беше голям градеж.Стават и сервиз даже да си направиш,понеже има бетонен канал.
За банките аз се самоцензурирам да обяснявам положението, но трябва да е ясно че сме прекрачили вече 100К евро средното за сделка а над 100К евро кеш в БГ банка никой не иска да има. Докато не се вдигне тоя праг или банките не измислят нещо друго никой няма да иска да продава.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеКъде Неапол и Сицилия, това е почти в Африка хахаха, става човек да иде да се наяде и айде Миланезите са с тройни доходи, ще те купят и ще те продадат днеска 3 пъти
Парижанин с такива доходи ще да е бил на социал, лъжи по-внимателно че много лесно те хващам
А ти ако си запознат със социала във всичките държави споделяй не го крий :-)
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Май 50те ти държави са 50 квартала и махали - в диаметър Радомир-Гоцето макс. Мошино и то влиза.
Нулева представа имаш за живота и цените извън този периметър, нулева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕх, айде сега, принизявал съм бил!
Просто не мога да приема насериозно сайт, където и аз мога да пратя каквито си искам данни и да изкривя статистиката. А ако ти не знаеш кои са ГФК и с какво се занимават... !? Имат офис и в България Преди години съм имал допирни точки с тях по 1 проект и техните данни за мен определено са доста по-надеждни!
Както и да е - разбрах ти гледната точка: Човек, живеещ под наем в София има 7% по-висока локална покупателна способност от човек, живеещ под наем в Рим! Да не се бърка все пак - живеещият в Сф ще си купи със 7% повече от софийския пазар, а не от римския.
Изгледай филмчето много е забавно и леко ... ако не си Французин :-)
Коментар
-
Нулева представа имаш за живота и цените извън този периметър, нулева.
Коментар
-
Другия път като минеш над МОЛ Парадайз,искам да се опиташ да преброиш 10 дървета,околовръст ,ако има толкова ,ще стана пилот на самолет F35 последно поколение..понеже там и храсти няма..тротоари,улици това са добри пожелания от друг свят..
Коментар
-
Еми така де,ама не само ти потвърждаваш аз писах на Песимиста,и Диска му потвърди и други хора дето виждат свят и пътуват,ето и аз сега до две седмици отивам в Испания ,за ваканцията на дъщерята,декември бях в Дания,пазарувам там в Меркадона(Испания),във други техни хипермаркети,в Копенхаген бях в Нето също,и друг един забравих му името,посетих и хипермаркет за техника,ми Айфона на датската заплата го продават на същата цена като в България и пак стигаме до въпроса какво купува една испанска ,една датска заплата ,и какво една българска .
Песимиста си мисли че ние пасем трева,ние много повече от него сме в час със цените и стандартите на живот,защото пътуваме ,но да уточня не само като туристи за един уикенд,а прекарваме повече време в различни точки на света ,различни стандарти и виждаме какво са цените,ама за качеството,за какви вариации,на продукти ,то е от пиле мляко се предлага,и накрая излиза Песимиста от Гоцето да ми качва справки от Нумбео,ама какви справки,какви пет лева,иди и виж на място за какво иде реч.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеВчера се мотах по бул.Черни Връх. Там всичко ще се застрои с високи сгради (в момента е 85%). В квартала навътре също. Огражда се, копае се като за последно...явно има много народ с възгледите на песи, а какво ще стане след това с тези сгради....ще им се радват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
В Пуевен няма 10 човека накръст - град обезлюдяващ се със скоростта на светлината. Ново строителство в такъв град за инвестиция - трябва да си нещо не в ред, за да се вържеш.
https://www.expert.bg/bulgaria/macro...zo-743303.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Каврък, гадна продавачка бре. На старото 93 квадрата. В Испания живеела. Не мърда от цената, не поема никакви разходи по сделка и трансфери. Казах и да си го продава.
Прави си сметка как се купува.
Тази явно не е била човек.
И с продажбите не е лесно,на моя имот 10 огледа,едни искали да купят цялата къща,но горния етаж си е на други хора,едни са кандидатствали за кредит но банката ги е резнала,иначе цените държат ,долна граница 60 000 евра,но брокерката каза че можело още.
Както писах и преди там гаражите дигат много цената,нашите гаражи са топ,навремето беше голям градеж.Стават и сервиз даже да си направиш,понеже има бетонен канал.
Коментар
Коментар